- 30 Ağustos 2021
- 160
- 203
- 33
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #11.841
Son adet tarihiBide beni de eklermisiniz gruba 13 haftalık hamileyim
Aksaray
İlk gebelik
Başlangıç kilom 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihiBide beni de eklermisiniz gruba 13 haftalık hamileyim
Aksaray
İlk gebelik
Başlangıç kilom 52
Benim de doktorum ocean mummy e başlatto belki fikir olur.Ben normalde Hollanda'da yasiyorum orada bir vitamin kullaniyorum ama suan tr deyim ve vitaminim bitmek uzere. Bu nedenle sordum. Guvenilir bir marka varsa diye. Burada doktorum yok. Ocean mummy inceleyeyim cok tesekkurler bilgi icin.
Nuba göre erkek oluyor sanırımAy kızlar ben nub filan hiç bilmiyodum banada bi bakın kız mı erkek mi nuba göre![]()
25 HaziranSon adet tarihi
Aa ilk defa erkek yorumu geldi bakalım belli olunca yazacağımNedense banada erkek gibi geldirabbim gönlüne göre versin
Nub u nasıl anlıyorsun net bir şekilde, bende intten cok baktim ama anlamıyorum, benimkinin burda nub belli mii B BarbieveKenKesin kız
Bana hepsinin aynı gelmesi
Bana hepsinin aynı gelmesinerden anlıyorsunuz
![]()
Selamlar bende de haşimato çıktı. Levotiron içiyorum her sabah uyanır uyanmaz. Dozu kişiye göre değişiyor, deneyerek buluyorlar zaten. Mayıs ayından beri kullanıyorum, ilk 25 mg ile başladım yetmedi, sonra 50 ye çıkardık fazla geldi. Sonra 37,5 yaptık. Şimdi de bir gün 25 diğer gün 50 mg içiyorum. Dahiliye veya endokrin doktoru uygun dozu bulacaktırKizlar yuksek tiroid problemi yasayan var mi? Doktorum test istedi onlem olarak 5.06 cikti 1. Trimester 2.5tan kucuk olmaliymis.Nasil bir yol izlediniz eger yasadiysaniz?
Şimdi eve gelebildim kuzum hemen yazıyorum herşey yolunda 10+1 haftalık 1 hafta geriye çekti adet tarihimi 2 li testi şansa bırakamam dedi birde detaylı ultrasonu o yüzden 14 ekime gün verdi 12+4 te 2 li taramayı yapıcaz dedi. 3.28 cm boyuYaaaaa naptın canımmmm![]()
Evet yapıyor.Su gibi akinti yapiyor mu
Canım ultrasonda niye 22 hafta 2 günlük yazıyor yanlış mı yazılmışBebişe nub a göre yorum yapabilecek var mı kızlarr aşırı merak ediyorum B BarbieveKen göreveebirde kalp atışı dk da 144 dedi araştırmalarıma göre 140 ın üstü kız yazıyor
ay öyle güzel oynuyordu ki pıtır pıtırdı eller ayakları
![]()
evet yapiyor.bazen eriyip beyaz sekilde geliyodu.bazen de sanki su gibi renksiz geliyoduSu gibi akinti yapiyor mu
bence erkek ..benim de ultrasonda boyle görünüyodu irice.tahminimce erkektirNub u nasıl anlıyorsun net bir şekilde, bende intten cok baktim ama anlamıyorum, benimkinin burda nub belli mii B BarbieveKen