• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar merhaba. Öncelikle cinsiyet öğrenenlere, güzel haberler alanlara bolca kalpler gönderiyorum.♥️ En son 6+2 de gittim doktora. Doktorum bir ayı biraz geçirerek gel kontrole demişti. İkili vs. test zamanlarını da kaçırmak istemiyorum şu an tam 10 haftalık. Çarşamba gitsem doktora tam 11 haftalık oluyor o zaman. Uygun olur mu sizce?
Evet, tam 11+ diye saymaya başladığınızda gidebilirsiniz ikili test için bebeğim 5 cm olması gerekiyor ölçümlerin yapılması adına yani benim gittiğim hastanenin kağıdında bu koşullar vardı buna istinaden söylüyorum 🌿

Güzel sonuçlarınız olsun inşllah 🎈

Eki Görüntüle 3137059 Kızlar selam Bayadır girme şansı bulamadım beni hatırlarsınız umuyorum hepiniz bebislerinizde cokkk iyidir.🥰 Bana cinsiyey tahmininde bulunabilir misiniz? 12+3 görüntüsüydü doktor 1 hafta daha bekleyelim haftaya soyleyim cinsiyeti dedi sizce ne olabilir şimdiden teşekkürler
erkek gibi canım sanki

Doktorumun kendisi zaten onların hepsine bakıp detaylı ölçüm aldı. Baş popo mesafesi en başından beri her muayenede ölçülen bir şey. Burun ve enseye 2li tarama öncesi baktı. Her yerine her şeyine detaylı bir şekilde baktı. Ölçümlerde hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Radyolojiye gidildiğini ilk kez duydum sizden. Riskli bir durum varsa belki değişiyordur. Ya da sizin doktorun seçimidir sorun yoksa bile öyle çalışmayı tercih etmiştir.
Yüksek ihtimalle doktor tercihi olabilir. Riskli bir durumum yok ama dosyamdaki bilgilendirme raporundada yazıyor. Bir önceki gebeliğimdede aynı olduğunu hatırlıyorum. Neden gönderdiğini soracağım😊 öğrenince yazarım🌸

Günaydın kızlar gece 4 yaşındaki oğlum uyurken sag kasigima topuğu ile vurdu acaba birsey olur mu kontrolüm yarın baya tedirgin oldum

Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz su son gunlerde normalde cikmayan turden sivilce cogaldi sizde durumlar nasil?
Bende bulantılar hala devam yarın 13. Haftama giricem sabahları özellikle içimden geçiyor sivilcem yok cilt temizligine önem veriyorum her akşam her gün de mutlaka güneş kremi

Kızlar bir sorum olacak size:KK54:

İkili test sonucu için doktorla yüz yüze mi görüşmeli yoksa telefonda mı bilgi alsam önce?

muayene hakkımı sadece olumlu ya da olumsuz diyecek diye yakmak istemiyorum da. Kararsız kaldım. :KK64:Çünkü 1 haftadan kısa sürede bile çıkabilir sonuç. Tekrar muayenelik bir şey yok

Günaydın kızlar gece 4 yaşındaki oğlum uyurken sag kasigima topuğu ile vurdu acaba birsey olur mu kontrolüm yarın baya tedirgin oldum
Bisey olmaz Allah in izniyle canim ilk gebeligimde Bi kere yataktan düşmüştüm Bi kerede karda düşmüştüm hemde çok fena :D her ikisinde de Dr um merak etme bebis kaç katın içerisinde çok korunaklı bisey olmaz demisti :KK68:

Benimde oğlum 2 hafta önce dengesini kaybedip elleriyle bastırarakkarnımın tam üstüne düşmüştü.Doktorum dayanamayacağın şekilde ağrı şiddetlenirse gel demişti. Ağrım ilerlemedi. Ertesi gün aklımda kalmasın diye kontrole gittiğimde herşey normaldi geçmiş olsun🙏

Selam kizlar bir iki gundur yoktum burda bazi rahatsizliklar gecirdim hastaneyle ugrasip duruyorum . Tansiyonum 16 lara kadar cikti asiri bir carpinti basladi allahtan buyuk bir sorun cikmadi. Normaldedr kalp hastasiyim zaten vucumuz normalden fazla fkan uretmeye baslayip kalp fazladan calisinca boyle seyler olabiliyormus. Eger sizlerdede olursa paniklemeyin 😊 hastaneye gitmisken birdr bebisimi goreyim dedim inanilmaz hareketli asla yerinde durmuyor doktor cok guldu hatta bu neler yapiyor boyle diye 😂 cinsiyet icinde 12. Hafta soyleriz dedi, inanilmaz kiz istiyorum ama erkek hissediyorum bakalim neler olacak

Gebelik haberini ogrendigimden beri felaket iltihapli ve ici dolu dolu agrili sivilceler cikartiyorum. Hatta buyukler senin kizin olacak seni cirkinlestiriyor falan dedi ama pek inanmadim 🙈

Bisey olmaz Allah in izniyle canim ilk gebeligimde Bi kere yataktan düşmüştüm Bi kerede karda düşmüştüm hemde çok fena :KK70: her ikisinde de Dr um merak etme bebis kaç katın içerisinde çok korunaklı bisey olmaz demisti :KK68:
İnşallah kuzum ya bizim cucukte topuguyla sag kasigima vurdu uyku sersemi bacağıma yakin yerdi ama insan korkuyor

Benimde oğlum 2 hafta önce dengesini kaybedip elleriyle bastırarakkarnımın tam üstüne düşmüştü.Doktorum dayanamayacağın şekilde ağrı şiddetlenirse gel demişti. Ağrım ilerlemedi. Ertesi gün aklımda kalmasın diye kontrole gittiğimde herşey normaldi geçmiş olsun🙏
Benimde anlık bir ağrı oldu topuguyla vurduğu için ama şu an yok şükür ins hersey yolundadir sag kasigima bacağıma doğru vurdu

Back
X