- Konu Sahibi Papatya0593
- #12.041
kibar duruyo sanki kız gibi.Kızlar bende cinsiyet tahmini alabilir miyim doktor 17.haftada çağırdı Eki Görüntüle 3137275
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kibar duruyo sanki kız gibi.Kızlar bende cinsiyet tahmini alabilir miyim doktor 17.haftada çağırdı Eki Görüntüle 3137275
siizn ki de kız gibi duruyo sankiEki Görüntüle 3137278 Merhaba simdi muayeneden cıktım 12+3 görünüyor. Doktor bi tahminde bulundu ama kesin bişey söyleyemem dedi. Sizce cinsiyeti ne?![]()
canım onun tek bi tane gerçek çaresi var o da yemekten yarım saat önce sıvı alımını tamamen kesiyosun , yemek yedikten sonra 1,5 saat geçene kadar da asla sıvı almıyosunKızlar midem çok rahatsız ediyor beni geceleri ekşime ve gaz çok fazla rennie aldım kullanan var mı hamilelikte bir şey kullanmak istemiyorum ama çok zorluyor artık![]()
emin olmadığından söylemiyodur. bi de kız olunca cinsiyeti söylemekte acele etmiyolar sanırımAa bebiste baya büyük niye soylemiyor bazı doktorlar anlamiyorumAllah hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah
![]()
Ben de eczaneden ocean mummy aldim. Cok tesekkurler bilgi icin.Benim de doktorum ocean mummy e başlatto belki fikir olur.
Bizim doktor baya yaşlı ya kimi arkadaşımda 6.ayda söylemişAa bebiste baya büyük niye soylemiyor bazı doktorlar anlamiyorumAllah hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah
![]()
Tabi yazarımSorunca yazar mısın buraya da
bence kız :)Eki Görüntüle 3137278 Merhaba simdi muayeneden cıktım 12+3 görünüyor. Doktor bi tahminde bulundu ama kesin bişey söyleyemem dedi. Sizce cinsiyeti ne?![]()
Icime kiz gibi dogdu canim![]()
Erkek gibi![]()
siizn ki de kız gibi duruyo sanki
Doktor kız gibi görünüyor ama kesin bişey söyleyemem dedibence kız :)
hiç söylemese daha iyiymiş. doğuma ne kalmış ki 6 ay bekleyen 3 ay daha beklerBizim doktor baya yaşlı ya kimi arkadaşımda 6.ayda söylemiş![]()
Bazen sanki oluyor gibi ama emin olamıyorum belki bna öyle geliyor diye düşünüyorumHayirli cumalar kizlarrhenuz kimse segirme kipirti falan hissetmiyor degil mi ? Kayinvalidem falan soruyo segiriyo mu pit pit falan diye bende oblar oyle sorunca sanki olmasi gerekiyomus gibi hissediyorum
siz de durumlar nasil ben henuz hic hissetmedim
![]()
ikili testi devlet hastanesinde yaptırabilirsin ya da sağlık ocağı para vermek istemiyorsanKızlar 11 hafta lik ikiz gebeliğim var. Doktor haftaya ikili test yapalım dedi. Test ücreti 1000 TL imiş. Bu test zorunlu mu yapsam olur mu
Teşekkür ederim canım devlette yaptırayım o zmnikili testi devlet hastanesinde yaptırabilirsin ya da sağlık ocağı para vermek istemiyorsan
rica ederim :)Teşekkür ederim canım devlette yaptırayım o zmn
Bana da cok nadir oluyo gibi geliyo ama bagirsak hareketi gibi de geliyo emin olamiyorumBazen sanki oluyor gibi ama emin olamıyorum belki bna öyle geliyor diye düşünüyorum![]()
Cinsiyet için 16. Haftada başka doktora gidilebilirBizim doktor baya yaşlı ya kimi arkadaşımda 6.ayda söylemiş![]()
Hayırlı olsun canım ne güzel bir haber ikisi de sağlıkla büyür inşallahMerhabalar kızlarGeç de olsa ben de aranıza katılmak isterim bu 2. gebeliğim 5 yaşında bir kızım var ona bir kardeş olsun istemiştik ki ultrasonda hayatımın şokunu ve sevincini yaşadım meğer ikizmiş
cumartesi doktor kontrolüm var sabah tek mi çift mi amniyon kesesi diye ona bakılacak insallah çift kesededirler de rahatça ilerler süreç
İlk gebeliğimde doktor 5. Haftada kan değerim aşırı yükselince senin ikiz hatta üçüz olabilir gel acilen bakalım demişti telefonda kısmet bu seferkineymiş. O zaman mide bulantılarım cok daha yogundu, 5 kilo vermiştim ilk 3 ay.calısıyordum ama ruh gibi gidip geliyordum şimdi ikiz olmasında rağmen daha iyiyim cok sükür.