• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
lcw de eğer telefona indirip uygulamadan alırsanız kupon de geliyo. mesela 300 tl ye 100 tl indirim örneğin saat 12:00 den 14:00 e kadar .kargo da ücretsiz oluyo. o şekilde yapabilirsiniz almayı düşünüysanız
Bilmiyordum bunu. Çok iyiymiş. Teşekkürler. Bakarım mutlaka😇

Ayy bi de tüy kıl sorunu var.. İnanılmaz hızlı uzuyor ya sizde de öyle miii. Bi de ben öyle pek tüylü bi tip değildim Ama şuan hem çoğaldı hem inanılmaz hızlı uzuyo çok fena . ilkinde böyle dikkat çekici birşey yaşamamıştım. Hamilelik haberimi aldığım gün de epilasyon randevum vardı güüya şok haberi alınca kaldı tabiii :KK48:
Ben epilasyona gitmistim bekarken 3 hamileliğimde de çıkmadı hiç sukur bazılarında hamileliklerde tekrar çıkıyormuş çok rahatım o yönden :KK49:

Günaydınlarrrr...
ya koku dediniz de benim ilk 12 haftada hiç bulantım olmazdı ama son iki haftadır bi mide bulantım olmaya başladı. çıkarmıyorum, uzun da sürmüyor ama bi midem bulanıyor ortam değişiyorum fln oyalanıyorum bi şekilde geçiyor. şimdi okuyunca acaba kokulara hassasiyet başladı da ondan mı oluyor dedim :):KK16:
Bende çok vardı mide bulantısı geçmişti ama 2 3 gündür tam bulantı da demeyeyim de Bi tuhaf canım midem bulantı ne var ne yok acayip :)

Kizlaar kendi doktoruma gittim bugun kesin kiz dedi bi kiz da benden 🌸 insallah hayirlisiyla sag salim kucagimiza aliriz. Bende butun teoriler nanay 😀 cinsiyeti ogrenmenin serefine a101 e gelen bunlari almis bulundum 🤰🏻

Eklentiler

• 20221013_145112.webp
    20221013_145112.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 76
Ben de uğradım. 60 tlye çok yumuşak bir battaniye vardı almadım; çok adi gibi. Penye ürünleri de pek beğenmedim. 3-6 ay yazıyordu üstünde ama aşırı küçüktü. Kalitesi de vasat geldi. Penye battaniye bakacaktım aslında ama yoktu. Hiçbir şey alamadım. 2-3 ürün dışında bir şey yoktu. Talan edilmişti. Hepsi dağılmıştı ki sabah 9 buçuk gibi gittiğim halde😑 hastane çıkışı da yoktu hiçbi şey kalmamıştı ya da gelmemişti bile anlamadm
Battaniye vardi ben alırken ama çok var diye almadım canim, benim en çok hoşuma 5 li hastane çıkışları gitti 70 tl , arkadaslarim yenidogana pahali şeyler alma çok çıkıyor bezden taşma oluyor dediler, bi tane organik pamuk takım aldim 320 tl ye bunu 70 görünce dayanamadım tabii🤣🤣 ama tabi desen fln kötü normalde almam internetten bu deseni ama fiyat uygunken alınabilir tercih meselesi, pamuk olması en onemlisi😊

Şimdi doktordan çıktım kızlar 12+5 im geçen haftada gitmiştim dayanamadım bi daha kontrol hakkımı kullanayım dedim bacaklarını da güzel açtı miniş doktor sonradan bir pipi çıkmazsa bir kızçe geliyor dedi ya bakalım. 16. Hafta da cinsiyet tayini ve apf testi için sözleştik🙏❤️
Maşallah canım çok sevindim ne guzel göstermiş darısı bizlere sağlıkla al kizceni kucagina :KK68:

Kızlar merhaba bugün ikili testten cıktım ense kalınlığı ve burun kemiği normal cıktı çok şükür %90 kız dedi perinatolog ama bir sorun var sağ ve sol damarlarda daralma cıktı coraspin verdi başına gelen var mı
Canim perinatolog damarlardan kan akışına bakiyor sanırım, bana da böyle birseye baktı problem yok hamilelikte sende tansiyon beklemiyoruz dedi, muhtemelen risk gördüğü için sana önlem amaçlı verdi geçmiş olsun, korkma bence çoğu kişide olan birsey

Kizlaar kendi doktoruma gittim bugun kesin kiz dedi bi kiz da benden 🌸 insallah hayirlisiyla sag salim kucagimiza aliriz. Bende butun teoriler nanay 😀 cinsiyeti ogrenmenin serefine a101 e gelen bunlari almis bulundum 🤰🏻
Tahmin doğru çıktı yani canim yüzde 90 kiz demisti doktorun, gözün aydın😊

Yaa bir kız daha mı geliyooo :) Ah çok sevindiiim, gözünüz aydın :KK36:
E tabiii cinsiyet öğrenilince ilk yapılmak istenen bu oluyor, güle güle kullansın sağlıkla inşallah :)

Yaa bir kız daha mı geliyooo :) Ah çok sevindiiim, gözünüz aydın :KK36:
E tabiii cinsiyet öğrenilince ilk yapılmak istenen bu oluyor, güle güle kullansın sağlıkla inşallah :)
Insallah cok tesekkur ederim 🌸 bu sene erkek senesi diye bekliyoduk cogunluk kiz gidiyor simdilik, hepsi saglikla gelsinler insallah 🌸

Back
X