• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kizlaar iki gun once canim cok hamburger cekti neyse nolcak sanki dedik ve siparis verdik esimle bir guzel yedik allaaaah sabaha öluyorum sandim esimde hic birsey yok, kusmaktan icim disima cikti birde ishal basladi banyoya oturdum agliyorum artik o derece kotu oldum. Simdi gecti cok sukur su kaybindan dolayi sanirim asiri bi halsizlik var sadece. Daha oncede gida zehirlenmesi yasamistim geldi yine beni buldu. Ayni seyi yedik ama esime birsey olmadi sanirim bizim bagisiklik durumumuz cok cok hassaslasti aman dikkat edin ben yaptim siz yapmayin hala kusmaktan alt karnimda agrilar var pazartesi gunu randevuya kadar sabretcem bakalim umarim minigime bir zarar gelmemistir
Ayy çok geçmiş olsun canım Bi daha olmaz inş çok zor hem kusma hem ishal hamilelikten önce yaşamıştım mahvetmisti beni şu an herseye karşı çok hassasız malesef çoğumuz yapıyoruz ara ara kaçamak :(

N neselikiz87 canım belin nasıl oldu? Bel ağrısı konusu hassas. Geçmiştir umarım dinlenince.
Bugün daha iyi canım çok şükür dışarıda işlerim vardı hallettim geldim uzandım biraz sizi dinleyip haftaya gitmeye karar verdim doktora vitamin takviyeleri iyi gelir inş teşekkür ederim düşündüğün için :KK68:

Kizlaar kendi doktoruma gittim bugun kesin kiz dedi bi kiz da benden 🌸 insallah hayirlisiyla sag salim kucagimiza aliriz. Bende butun teoriler nanay 😀 cinsiyeti ogrenmenin serefine a101 e gelen bunlari almis bulundum 🤰🏻
Çok sevindim canım sağlıkla al kucağına Ay ne tatli bunlar nasıl yakışırlar bebek kıyafetleri insan baktıkça bakasi aldıkça alası geliyor :KK68:

Battaniye vardi ben alırken ama çok var diye almadım canim, benim en çok hoşuma 5 li hastane çıkışları gitti 70 tl , arkadaslarim yenidogana pahali şeyler alma çok çıkıyor bezden taşma oluyor dediler, bi tane organik pamuk takım aldim 320 tl ye bunu 70 görünce dayanamadım tabii🤣🤣 ama tabi desen fln kötü normalde almam internetten bu deseni ama fiyat uygunken alınabilir tercih meselesi, pamuk olması en onemlisi😊
İyi yapmissin canım herseyi pahalıya gerek yok bencede fun oluyor 3 4 defa üst değiştiriyorlar kusmalari oluyo kakalari cikiyo banyoları oluyo büyük oğlum mesela ilk doğduğunda her alt almamıza Bi attiriyodu sagolsun ust bas battaniye komple kirliye :D

Demek ki yanılabiliyoruz. Genelde anneler hisseder derler aslında.🤔
Ben de kız olma ihtimalini pek düşünmüyorum. Hep erkekte aklım. Niye böyle acaba😶 çok hissediyorum erkek olacak diye. Hiçbir şekilde kız olmazmış gibi geliyor hatta; çok keskin bir his ve isteğim de öyle. İnşallah 2.de kızım olur diyorum hep. Daha evlenmeden önce bile böyle düşünüyordum. Sağlığı en önemli şey bunu biliyorum. Ama hissiyatım çok güçlü. Çok yoğun.
Ne çıkacak bakalım😊
Benim icime de erkek doguyodu ruyalar falan hep erkekti hatta kiz olursa cok sasiririm diyodum bugun kiz olacagini ogrendim yani hic bi teori ve icime dogan cikmadi ama cok sevindim kiz cocuklarini cok severim 🌸

Canim perinatolog damarlardan kan akışına bakiyor sanırım, bana da böyle birseye baktı problem yok hamilelikte sende tansiyon beklemiyoruz dedi, muhtemelen risk gördüğü için sana önlem amaçlı verdi geçmiş olsun, korkma bence çoğu kişide olan birsey
Evet canım ona baktılar böyle dediler iki hafta sonra tekrar gideceğim bakalım inşaAllah güzel sonuclar alırım tedirgin oldum

bunu duyunca ben tedirgin oluyorum çünkü benim rahmimin kalp şeklinde olduğu öğrenildi son kontrolümde karın çevren bebek büyüdükçe ağrır normal dedi doktorum ama hiç tedirgin olmadı hatta güldü bu nadir görülür bak kalp şeklinde dei fotoğrafını çekip bana verdi. ama ilk muayenelerimde böyle birşey yoktu armut şeklindeydi 8. haftadan sonra kalp şeklini aldı. yarın randevum var doktora soracağım erken doğum riski var mı korkmalı mıyım ciddi birşey mi bu diye 😥

bunu duyunca ben tedirgin oluyorum çünkü benim rahmimin kalp şeklinde olduğu öğrenildi son kontrolümde karın çevren bebek büyüdükçe ağrır normal dedi doktorum ama hiç tedirgin olmadı hatta güldü bu nadir görülür bak kalp şeklinde dei fotoğrafını çekip bana verdi. ama ilk muayenelerimde böyle birşey yoktu armut şeklindeydi 8. haftadan sonra kalp şeklini aldı. yarın randevum var doktora soracağım erken doğum riski var mı korkmalı mıyım ciddi birşey mi bu diye 😥😥
Bazılarinda ameliyat gerektirmeyebiliyormus çünkü o baskı olan yer küçük olduğu için benim bayağı büyüktü ve bebegin alani çok dardı 12.haftamda bütün suyum geldi o yüzden alinacak dediler ben aldirmadim kalp atışı durana kadar aldirmicam dedim kısmet olmadi

Mrb kızlar az önce doktordan geldim 13 haftaligim cinsiyeti ogrenemedik yine açmıyor dedi bacaklarini iyi bişe bu dedi kız bebekler genelde öyle olurmuş çok salladı göbeğimi falan ama goremedim dedi bence kiz bu bebek dedi ama bilemedim

Benim icime de erkek doguyodu ruyalar falan hep erkekti hatta kiz olursa cok sasiririm diyodum bugun kiz olacagini ogrendim yani hic bi teori ve icime dogan cikmadi ama cok sevindim kiz cocuklarini cok severim 🌸

Hayırlı olsun netleşmiş artık🥰
Bende de aynı rüyalar falan. Ama benim rüyalarım hep çıkar. Kız olursa çok şok olacak benim için herhalde. Ama nasip. Hayırlı evlat olsun.
Ben de bayılırım kız çocuğuna. Yine de önce bir abi olsa sonra ona bir kız kardeş gelse. hep hayalim bu. Sıralama o şekilde yani. 2 hafta sonra öğreneceğim🐥😇

Milena35 Milena35 panço siparişimden sadece bir parça 3lü body set gelmiş. Başka bi sürü şey almıştım. 1-3 aylık almıştım bu seti ama boyu harika. Küçücük değil. 56cm. yazıyordu zaten. Kalitesi de tartışılmaz. İyi ki almışım. 😍
panço böyle parça parça gönderim yapabiliyormuş çünkü her ürünü farklı depolardan temin ediyoruz demişler. Diğer ürünleri de merakla bekliyorum. Hastane çıkış setini özellikle merak ediyorum🥰

benim rahmim böyle işte. sonradan böyle oldu ama nasıl oldu anlamadım. heryerde de kötü yorum görüyorum biraz korkuyorum açıkçası 😥
Allahin izniyle birşey olmaz inslhh doktorunuz biliyordur en iyisi öyle çok olupta sağlıkla bebeklerini kucaklarina alanlar var emin olun

Hayırlı olsun netleşmiş artık🥰
Bende de aynı rüyalar falan. Ama benim rüyalarım hep çıkar. Kız olursa çok şok olacak benim için herhalde. Ama nasip. Hayırlı evlat olsun.
Ben de bayılırım kız çocuğuna. Yine de önce bir abi olsa sonra ona bir kız kardeş gelse. hep hayalim bu. Sıralama o şekilde yani. 2 hafta sonra öğreneceğim🐥😇
Aminn insallah🌸 Bende aslinda oyle isterdim. Biz 3 kiz kardesiz ama hep bi abim olsaydi derdim ama olsun nasip tabiki hayirla saglikla gelsinler de gerisi onemli degil. Ben de sasirdim acikcasi ama sevindim de insallah sizinde hayirlisiyla belli olur 🌸

Milena35 Milena35 panço siparişimden sadece bir parça 3lü body set gelmiş. Başka bi sürü şey almıştım. 1-3 aylık almıştım bu seti ama boyu harika. Küçücük değil. 56cm. yazıyordu zaten. Kalitesi de tartışılmaz. İyi ki almışım. 😍
panço böyle parça parça gönderim yapabiliyormuş çünkü her ürünü farklı depolardan temin ediyoruz demişler. Diğer ürünleri de merakla bekliyorum. Hastane çıkış setini özellikle merak ediyorum🥰
😂😂 parça parça gelince sana da heyecan olur hepsi tamamlanınca bizimlede paylaşırsın❤️🥰

Güzel günlerde giyinsin tatlı bıdık hepsi gelince paylas bizimlede canım bakması bile cok zevkli :KK49:

Back
X