Ben de bu tırnak makasından aldım. Bebek tırnağı için çok iyi gibi görünüyor. İşe yarar umarım. Canını yakmadan hallederiz.
Peki böyle stresli bir ortamda çalıştıktan sonra bebeğiniz nasıl oldu? Huzursuzluğu var mıydı doğduğunda yani? Bana da hep aman ruh haline dikkat et. Hiçbir şeyi kafana takma. Senin sıkıntın ona yansıyacağı için bebeğin çok huzursuz ağlayan gazlı bir çocuk olur diyorlar. Ki bunu doktorlar da diyor. Instagramdaki kadın doğum uzmanlarının paylaşımlarında gördüm.
Mutlu anne mutlu bebek demektir lafını kulağıma küpe ettim. O yüzden stresli günler geçirmiş annelerin yorumlarını merak ediyorum sorun oldu mu diye
Ay ne güzel. Hayırlı olsun. Erkek isteyen ben kızım olacak dendiğinde bi şaşırdım ama şimdi o kadar mutluyum ki. Çok güzel oldu iyi ki kız diyorum. Allh hayırlı evlat etsin hepsini. En önemlisi o tabii.
Biz de ultrason görüntüsüne bakınca bacak arasında bir şey gördük eşimle. Birbirimize baktık kesin erkek diye. Ama sonra anladık ki kafasıymış o. Oynattı kafasını. Doktorun baktığı pozisyondan öyle sandık. Sonra gördük ki hiçbir şey yok.
Bir de daha önce erken bir tahmin yapıldıysa yanılma payı çok yüksek oluyor zaten.
Bir arkadaşıma da önce erkek sonra kız dendi mesela.
Benim bi formülüm var. İyi geliyor. Bir araştırın isterseniz. 1 tatlı kaşığı pekmez ve zeytinyağını ısıtıp içine karabiber ekliyorum biraz. Sonra da az limon suyu. Limon suyu olmasa da olur. Bu boğaza öksürüğe balgama çok iyi geliyor. İş arkadaşım çocuğuna bu karışımı veriyordu. Ondan öğrendim ben de. Sıcağa yakın oluyor ısısı da. Çok ılık içilmiyor.