• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sizde de gün içinde sürekli mide yanması ve ne yerseniz yiyin bikaç dk sonra ağızda saman gibi bi tat oluyo mu? Sırf bunlardan dolayı iştahım acayip kapandı en sevdiğim şeyleri bile yiyesim içesim gelmiyor sonunda yine ağzımda bu tat kalacak ve mide yanması olacak diye. Bunun doğal/bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz?

Kızlar sizde de gün içinde sürekli mide yanması ve ne yerseniz yiyin bikaç dk sonra ağızda saman gibi bi tat oluyo mu? Sırf bunlardan dolayı iştahım acayip kapandı en sevdiğim şeyleri bile yiyesim içesim gelmiyor sonunda yine ağzımda bu tat kalacak ve mide yanması olacak diye. Bunun doğal/bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz?
Mide yanmam bir suredir yok ama o ağızda kötü tat kalma olayı halen var diyebilirim. Tatlı bişey atıyorum ağzıma bitet bitmez kötü bir tat kalıyor mesela. Dediğiniz gibi o yüzden de bişey yoyesim gelmiyo ki normalde hamile değilken de şunu alayım bunu yiyeyim gibi yemeyi seven biriydim. Bu durum iştahımı kapattı resmen

Özelde 4 lü tarama yaptiran varmi acaba aranizda kizlar ne kadar ucret verdiniz ? Bir kismini tamamlayici sigortam karsiladi ama yinede 900 tl gibi bi ucret odedim

bende çok müzdaribim bu durumdan maalesef şuan midem yanıyor mesela.. hamileliğin başında çok yanmam oluyordu rennie çiğneme tablet verdi günde 1 iyi geliyordu. şimdi 1 haftadır yine başladı aşırı rahatsız oluyorum yine rennie tablet devam

Özelde 4 lü tarama yaptiran varmi acaba aranizda kizlar ne kadar ucret verdiniz ? Bir kismini tamamlayici sigortam karsiladi ama yinede 900 tl gibi bi ucret odedim
Ben de özele gidiyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. 584 lira ödemiştim 3 hafta önce. 4lü test için.

Mide yanması benim de ilk kez hamilelikle yaşadığım bir durumdu. Çok kötü bir hismiş. Dışarda yemek yemiştim. Çok da şık ve adı bilinen bir restorandı üstelik. Ama ilk yanmayı o gün yaşadım. Ne dokundu bilmiyorum.
Benim esas sorunum burun tıkanıklığı. Ağzım açık yatıyorum 2 gündür özellikle. 😢 sadece deniz suyunu rahatça kullanabileceğimi söyledi doktorum. İlaç önermiyorum demişti.
Ben de bitkisel çözümleri araştıracağım bu konuda.

Ben de özele gidiyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. 584 lira ödemiştim 3 hafta önce. 4lü test için.
Sigortamdan 1180 tl kesilmis bendende 900 tl aldilar biraz cok geldi ama bilemedim neyse bu zamana kadar hic para odemedim bir seye diyerek odedim. Detayli ultrason icin fiyat ogrenebildinmi canim

Kiz ben demeselerde agliyorum aklimda kurup kurup ya boyle olursa diye 😂😂

Ahaha bu da var evet evet biseyker uydurup ona da ağlıyorum . Ay nolcak böyle halimiz😅

geçen hafta şirketten bir çocuk vedalaşmaya geldi aa sen neden ayrılıyorsun dedim askere gidicem dedi sonra bizim odadaki erkeklerle nereye çıktı aa ordan doğu görevi flan diye konuştular çocuklada işim dolayısıyla sadece muhabbetim var yakınlığım yok, odadan çıkarken Allah a emanet flan dedik ay çıkınca çocuk bir ağlamaya başladım odadakiler diyoki nooldu neden ağlıyorsun, dedim benim oğlum da askeere gidecek ona ağlıyorum hahahahhah 😂😂 yarım saat belki dura dura hem güldüm hem ağladım halimi gören zaten gülüyo çok manyak bişey ya bu hormonlar. annen çok çalışması lazım çocuuğum bedelliye göndercem ben seni uzuna göndermem diyorum 😂😂

Yaa ama oraya kadar hızlı gelişmişti herhalde öyle mi? O yüzden muhtemelen sen tatmin olmadın gerekçe konusunda.

Benimki gaayet tatmin ediciydi maalesef canım :) Yani ben sancılar düzene girince doktoruma da iletip hastaneye yatış yaptım akşam 11 gibi. Doktorum gece geldi yanıma, sabaha kadar da yanımdaydı açılma olmadı ilerlemedi onca sancıya rağmen. Sonunda da bebek kalp ritmi düşünce daha fazla beklemeyelim diye ertesi sabah 8 de sezaryen kararı alındı acil girdik ameliyata. Şimdi de soraağım işte ama nasıl yönlendirirse ona tamam derim başından :)
seninki o doğal süreyi vermiş ya, daha iyi niyetli bi yaklaşımı olmuş nispeten,
o kadar güzel ilerledi ki ilk dogum olmasına ragmen ağrılı sürem toplamda 3 4 saatti yani o yüzden hala sinirleniyorum düşündükçe :/

geçen hafta şirketten bir çocuk vedalaşmaya geldi aa sen neden ayrılıyorsun dedim askere gidicem dedi sonra bizim odadaki erkeklerle nereye çıktı aa ordan doğu görevi flan diye konuştular çocuklada işim dolayısıyla sadece muhabbetim var yakınlığım yok, odadan çıkarken Allah a emanet flan dedik ay çıkınca çocuk bir ağlamaya başladım odadakiler diyoki nooldu neden ağlıyorsun, dedim benim oğlum da askeere gidecek ona ağlıyorum hahahahhah 😂😂 yarım saat belki dura dura hem güldüm hem ağladım halimi gören zaten gülüyo çok manyak bişey ya bu hormonlar. annen çok çalışması lazım çocuuğum bedelliye göndercem ben seni uzuna göndermem diyorum 😂😂
hahahah bu çok iyiymiş cidden😂

Ya biz geçen oğlanı yüzme kursuna götürdük, eşimle izliyoruz. Biri de bizim oturduğumuz alanın önünde ayakta durmuş izliyordu haliyle arkasında oturanlar göremiyor. Ben de seslendim "pardon biraz sola geçebilir misiniz acaba " diye. Eşim de bana niye öyle suratın bozuk söyledin kadına dedi :D Ki bence gayet kibar bi şekilde söyledim suratımda da bişey olmalı. Ay o bunu der demez ben ağlamaya başladım ne demek o neyini beğenmedin suratımın ne dedim ki ben diye susturamıyorum da kendimi gören çok fena bişey yaşıyoruz sanmıştır. Tamam özür dilerim vallahi kötü bişey söylemedim ben sana yapma diyo yok diyorum gidicem ben çekil ahahs . Sornadan düşününce rezalet tabiii ama o an durmak bilmiyo

hangi doktorda girdin detaylıya.memnun kaldın mı.annenatal bölümünden alınca randevugününde gidince direkt girebildiniz o gün halloldu mu acaba?
Erbil ÇAKAR a gittim canım, zaten sanırım o yapıyor sadece,
çağrı merkezini aradım dedi ki şu gün şu saatte ara randevu o zaman açılıyor,
ben de dediği saate 5 dk kala aradım, tam dediği saatte randevu acıldı ve 5 dk içinde de tüm randevular dolmuştu.
sistemden girdiğimde alınamıyordu 5 dk sonra yani. çok takipte ve dadik olmak lazım.

muayeneye gelince:

doktor ve asistanı vardı.
adam başında durarak kıza tüm detaylara baktırdı. kızın bakamadığı cihazı düzgün koyamadığı yerlerde de kendi eline aldı hem baktı hem kıza anlattı.
ultrason görüntüsü tek ekranlıydı, ben bebeğimi görmedim yani.
ve bana da özellikle şöyle böyle demediler, sağlıklı, sorun yok dediler
15 -20 dk falan sürdü sanırım

aynı doktorun ilk bebeğimde özeline gitmiştim. farkı orda bebeği ben de ekrandan gördüm ve biraz daha tabii detaylı bilgi verdi eli şöyle yüzü şöyle gibi. bunda da inceledi ama benle muhabbet etmedi sadece. özetle ben tatmin oldum

seninki o doğal süreyi vermiş ya, daha iyi niyetli bi yaklaşımı olmuş nispeten,
o kadar güzel ilerledi ki ilk dogum olmasına ragmen ağrılı sürem toplamda 3 4 saatti yani o yüzden hala sinirleniyorum düşündükçe :/
Ya inşallah sandığınız gibi değildir tabiii ama insan güvenemiyor artık.

Ben açıkçası içimde aklımda soru işareti olmadan girdim ameliyata kötü niyet de hiç sezmedim çünkü baya aradım diye saç baş dağınık eşofmanIyla gelmişti:) Hiç de ayrılmadı hep gitti geldi Hatta çok sancı çektim, bekledim diye moralim ve sinirlerim bozulmuştu hazırlanırken ağlamıştım ve doktoruma ben genel anestezi istiyorum istiyorum dediğimde o bana hayır sen çok uğraştın çok emek verdin bebeğini ilk anda görmelisin hadi lütfen topla kendini diye beni toparlamıştı sağolsun. Gerçi aynı şekilde yanımdaki ebeler de çok tatlılardı o yüzden sonrası o sayede güzel geçti ama epey zorlayıcı oldu tabii :)

Back
X