- Konu Sahibi Papatya0593
- #16.881
Yaa benden biri daha , bir hafta ileridesiniz hatta . Sormuşmuydunuz doktorunuza durumu. Ben daha gitmedim de gidince soracağım . Normaldir umarım19+5 im ben de hissetmiyorum.hem de 2.hamileliğim bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa benden biri daha , bir hafta ileridesiniz hatta . Sormuşmuydunuz doktorunuza durumu. Ben daha gitmedim de gidince soracağım . Normaldir umarım19+5 im ben de hissetmiyorum.hem de 2.hamileliğim bu![]()
2-3 haftaya hissedersin demişti . doktora gittiğimde 18+3 tümYaa benden biri daha , bir hafta ileridesiniz hatta . Sormuşmuydunuz doktorunuza durumu. Ben daha gitmedim de gidince soracağım . Normaldir umarım
Bu konuda tam bı rezaletim :/ hık deseler ağlamaya başlıyorum ne biçim bişeyKizlsr ruh durumunuz değişti mi ya aşırı alıngan oldum herseye alınıyorum ve ağlıyorum en ufak biseyde
Mide yanmam bir suredir yok ama o ağızda kötü tat kalma olayı halen var diyebilirim. Tatlı bişey atıyorum ağzıma bitet bitmez kötü bir tat kalıyor mesela. Dediğiniz gibi o yüzden de bişey yoyesim gelmiyo ki normalde hamile değilken de şunu alayım bunu yiyeyim gibi yemeyi seven biriydim. Bu durum iştahımı kapattı resmenKızlar sizde de gün içinde sürekli mide yanması ve ne yerseniz yiyin bikaç dk sonra ağızda saman gibi bi tat oluyo mu? Sırf bunlardan dolayı iştahım acayip kapandı en sevdiğim şeyleri bile yiyesim içesim gelmiyor sonunda yine ağzımda bu tat kalacak ve mide yanması olacak diye. Bunun doğal/bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz?
Herseye herkese çok çabuk sinirleniyorum ve ağlıyorum bende berbat bir durum yaBu konuda tam bı rezaletim :/ hık deseler ağlamaya başlıyorum ne biçim bişey
yaa demekki değişiyor o zaman tamam ben ikna oldum19+5 im ben de hissetmiyorum.hem de 2.hamileliğim bu![]()
Kiz ben demeselerde agliyorum aklimda kurup kurup ya boyle olursa diyeBu konuda tam bı rezaletim :/ hık deseler ağlamaya başlıyorum ne biçim bişey
bende çok müzdaribim bu durumdan maalesef şuan midem yanıyor mesela.. hamileliğin başında çok yanmam oluyordu rennie çiğneme tablet verdi günde 1 iyi geliyordu. şimdi 1 haftadır yine başladı aşırı rahatsız oluyorum yine rennie tablet devamKızlar sizde de gün içinde sürekli mide yanması ve ne yerseniz yiyin bikaç dk sonra ağızda saman gibi bi tat oluyo mu? Sırf bunlardan dolayı iştahım acayip kapandı en sevdiğim şeyleri bile yiyesim içesim gelmiyor sonunda yine ağzımda bu tat kalacak ve mide yanması olacak diye. Bunun doğal/bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz?
Ben de özele gidiyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. 584 lira ödemiştim 3 hafta önce. 4lü test için.Özelde 4 lü tarama yaptiran varmi acaba aranizda kizlar ne kadar ucret verdiniz ? Bir kismini tamamlayici sigortam karsiladi ama yinede 900 tl gibi bi ucret odedim
Ahaha bu da var evet evet biseyker uydurup ona da ağlıyorum . Ay nolcak böyle halimizKiz ben demeselerde agliyorum aklimda kurup kurup ya boyle olursa diye![]()
Sigortamdan 1180 tl kesilmis bendende 900 tl aldilar biraz cok geldi ama bilemedim neyse bu zamana kadar hic para odemedim bir seye diyerek odedim. Detayli ultrason icin fiyat ogrenebildinmi canimBen de özele gidiyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortam var. 584 lira ödemiştim 3 hafta önce. 4lü test için.
Kiz ben demeselerde agliyorum aklimda kurup kurup ya boyle olursa diye![]()
Ahaha bu da var evet evet biseyker uydurup ona da ağlıyorum . Ay nolcak böyle halimiz![]()
seninki o doğal süreyi vermiş ya, daha iyi niyetli bi yaklaşımı olmuş nispeten,Yaa ama oraya kadar hızlı gelişmişti herhalde öyle mi? O yüzden muhtemelen sen tatmin olmadın gerekçe konusunda.
Benimki gaayet tatmin ediciydi maalesef canım :) Yani ben sancılar düzene girince doktoruma da iletip hastaneye yatış yaptım akşam 11 gibi. Doktorum gece geldi yanıma, sabaha kadar da yanımdaydı açılma olmadı ilerlemedi onca sancıya rağmen. Sonunda da bebek kalp ritmi düşünce daha fazla beklemeyelim diye ertesi sabah 8 de sezaryen kararı alındı acil girdik ameliyata. Şimdi de soraağım işte ama nasıl yönlendirirse ona tamam derim başından :)
hahahah bu çok iyiymiş ciddengeçen hafta şirketten bir çocuk vedalaşmaya geldi aa sen neden ayrılıyorsun dedim askere gidicem dedi sonra bizim odadaki erkeklerle nereye çıktı aa ordan doğu görevi flan diye konuştular çocuklada işim dolayısıyla sadece muhabbetim var yakınlığım yok, odadan çıkarken Allah a emanet flan dedik ay çıkınca çocuk bir ağlamaya başladım odadakiler diyoki nooldu neden ağlıyorsun, dedim benim oğlum da askeere gidecek ona ağlıyorum hahahahhahyarım saat belki dura dura hem güldüm hem ağladım halimi gören zaten gülüyo çok manyak bişey ya bu hormonlar. annen çok çalışması lazım çocuuğum bedelliye göndercem ben seni uzuna göndermem diyorum
![]()
Erbil ÇAKAR a gittim canım, zaten sanırım o yapıyor sadece,hangi doktorda girdin detaylıya.memnun kaldın mı.annenatal bölümünden alınca randevugününde gidince direkt girebildiniz o gün halloldu mu acaba?
Ya inşallah sandığınız gibi değildir tabiii ama insan güvenemiyor artık.seninki o doğal süreyi vermiş ya, daha iyi niyetli bi yaklaşımı olmuş nispeten,
o kadar güzel ilerledi ki ilk dogum olmasına ragmen ağrılı sürem toplamda 3 4 saatti yani o yüzden hala sinirleniyorum düşündükçe :/