• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Geçirmeyen varmi desen daha doğru olacaktır cnm 🤭😅 çoğumuz geçirdik geçiriyoruz hatta geciremiyoruz😇 ben antibiyotik ve fitil kullandim geçer gibi oldu. Eskisi kadar olmasada yine oluyor akintim. Birde nioli yağ kullanıyorum haftada bi kaç kez.
Şey gibi oldu valla 16-17. Hafta hediyesi gibi hepimizde o haftalarda başlıyor dikkat ediyorumda

Geçirmeyen varmi desen daha doğru olacaktır cnm 🤭😅 çoğumuz geçirdik geçiriyoruz hatta geciremiyoruz😇 ben antibiyotik ve fitil kullandim geçer gibi oldu. Eskisi kadar olmasada yine oluyor akintim. Birde nioli yağ kullanıyorum haftada bi kaç kez.
Kiz demin bende damlattim bi ferahlama aydınlanma geldi 🤣

Gebyfoll önerebilirim ben onu kullanıyorum ama sadece folik asit b12 iyot formunda
Merhaba, bende 3 ay kullandım gebyfoll. Bu hafta bitti diye bugün yenisini sipariş ettim. Daha önce doktor önerdi diye araştırmadım ama bugün araştırınca içersinde silikon dioksit olduğunu gördüm. Kullanmaya devam ettiniz mi.

Günaydın kızlar, dün serklaj atıldı, hala hastanedeyim, perinatolog doktorum yaptı işlemi, doktorum odama gelince ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi, tüylerimiz diken diken oldu, rahim ağzı boyu 41 mm idi yeterli yani, ve ilk bebekte serklaj var diye önlem olarak karar vermiştik, operasyon anında dr rahim ağzının yumuşamış olduğunı saptadı, foto gösterdi bize açılmış boru gibi, sonrada diktikten sonra kapalı halini... bin kere şükür dedim çünkü vajinal ultrasonda görülmesi mümkün değil bu durumun, bir gece yattım hafif leke var bugün taburcuyum inşallah, çok dikkatli yatarak geçecek artık, minik oğlumuza umarım sağlıkla kavuşuruz... Benden haberler böyle..umarım sizler iyisinizdir
İyi ki tedbir almışsınız🙏 Geçmiş olsun 💐

kızlar günaydınnn dün gece soluma yattığımda ilk kez pıt pıt hareketini hissettim çok değişikti yaa 😍😍 çok keyifliydi. bugün tam 18 haftalık olduk. tek sıkıntım geceleri bacak uyuşması kol uyuşması sanırım magnezyum yetmiyor doktoruma yazıcam bugün. eşim hep masaj yapıyor gece ara ara kramplar bana erken gelmeye başladı 😥
Düzenli olarak süt içmeyi denediniz mi? Benim de bacak uyuşması oldu bir kaç gün. Magnezyum ve süte başladım, onların mı etkisi oldu bilmiyorum ama uyuşma geçti, bel ağrısı da daha az oluyor. Ama kasık ağrısına devam 🤷‍♀️

Merhaba kızlar 👧 dün bebeğimizle ilk yolculuğumuzu yaptık. Yazın bilet almıştım, üç günlüğüne Brüksel’e geldik. 3 saat 40 dakikalık bir yolculuktu. Doktora daha önce danıştığım için gönül rahatlığıyla çıktım yola. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür 🙏 benim asıl sıkıntım burun akıntım, içten geniz akıntısı olarak devam ediyor. Ve bazen tamamen kapanıyor burnum. Düzenli olarak sterimar kullanıyorum ama o da fayda etmiyor artık. Özellikle sabahları çok kötü uyanıyorum. Genzim dolu ve kupkuru halde. Pazartesi aile hekimine gitmiştim, çok kötü olana kadar ilaç veremem demişti. C vitamini kullanıyorum o günden beri. Sanırım sünizit enfeksiyonu var. Akıntı o şekilde çünkü. ayrıca vajinal enfeksiyonum da nüksetti. Gerçekten yoruldum bu enfeksiyonlardan. Sanırım yolun sonu antibiyotik. Çünkü ikisi de belli ki antibiyotiksiz geçmeyecek :(

14. Haftada erkek dedi, 16.haftada kız ☺️ oyüzden acaba diyorum, bu kontrolde kesinleşir
Ayyy sağlıkla gelsin insan emin olamıyor ayrintili ultrasona girene kadar 6.aylik olmuştuk hala her gitmem de soruyordum aynı mi diye 🙈😂 içinden ne geçiyor pekii

Back
X