• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bir hafta sonra ben inşallah 😂 siz benden ondesiniz sanırım. Benim bugün 20+3 Hissediyorum hareketleri yine de çok güzel oluyor hissetmek.
Evet ben 21+ 1 oldum. Ve de 3. Gebeliğim. 16 haftadan beri hissediyorum hareketlerini de artıyor ve ciddileşiyor artık 😀

İnsanın morali bozuluyor ya

Aldınız mi peki yoksa kendi mi kayboldu
Gebeyken almıştım. Hep böyle devam edecek diye çok korkmuştum hatta benim çok az tüyüm vardır normalde. El ve ayak parmaklarımda bile çıkmıştı. Gebelikten sonra bir daha çıkmadı

Gebeyken almıştım. Hep böyle devam edecek diye çok korkmuştum hatta benim çok az tüyüm vardır normalde. El ve ayak parmaklarımda bile çıkmıştı. Gebelikten sonra bir daha çıkmadı
Yaa içim rahatladı çok teşekkür ederim 🥰

Arkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
Karnımı bilmemde bnm hamilelikte boynum tüylenir genelde de artış olur hormonal birsey doğumdan sonra da dökülüyor. Göbeğini yırtılmaması için yagliyorsan o da yapar tüylerden.

Herkese selam. Yine her birimizin ayrı bir hastalığı var, umarım tez zamanda geçer 🙏 bugün çorap giymek için bacağımı kendime çekerken göbeğimden dolayı hafiften zorlandığımı fark ettim, özellikle göbeğim gaz vs ile daha çok şişmişse. Erken gibi geldi bana ama normali nedir bilmiyorum 😇 bir de şeyi merak ediyorum. İş yerimde klozet yok, alaturka tuvalet var. Bu göbek büyüyünce nasıl tuvalete gidicez? Ben şimdiden rahatsız olmaya başladım o oturuş şeklinden. Tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirim 😇🤭

maleseff deliricem günlük ped takıyorum. tek sıkıntım kafama taktığım şey bu deli olucam 😥😥😥
Yok günlük ped kullanmayın onlar maf ediyor zaten. Varsq evde pamuklu bez kullanın. Ben daha önce oluyordum. Hiç kullanmadığım pamuklu bir pijamam vardı küçük küçük kesip günlük onu kullandm ve çok iyi geldi

Herkese selam. Yine her birimizin ayrı bir hastalığı var, umarım tez zamanda geçer 🙏 bugün çorap giymek için bacağımı kendime çekerken göbeğimden dolayı hafiften zorlandığımı fark ettim, özellikle göbeğim gaz vs ile daha çok şişmişse. Erken gibi geldi bana ama normali nedir bilmiyorum 😇 bir de şeyi merak ediyorum. İş yerimde klozet yok, alaturka tuvalet var. Bu göbek büyüyünce nasıl tuvalete gidicez? Ben şimdiden rahatsız olmaya başladım o oturuş şeklinden. Tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirim 😇🤭
Ben de göbekten ayak tirnaklarimizi nasil kesicez diye düşünmüştüm hep😂 o alaturka tuvaletler normal zamanda bile zor ya 😕

Ben de Biyologum, Moleküler Biyoloji ve Genetik Uzmanıyım. Akademi kısmet olmadı, laboratuvarlarda da çok okumuşu sevmiyorlar bizim memlekette o yüzden sektör değiştirdim en son öğretmenlik yapıyordum ama bebişlerin ikiz olduğunu öğrendiğimde direk gidip istifa ettim. Kızımda bile masabaşı olmasına rağmen çok zor dayanmıştım o zaman çalışmak zorundaydım. hem bu proje yazmak gibi olmaz çocuklar sınav çocuğuydu bulantıydı halsizlikti ders anlatamam diye veballerine girmemek için çıktım, hem de kendi gebeliğim rahat geçsin diye. Kızıma 2 yaşına kadar ben bakmıştım evde bunalmamıştım ama sonrasında başka bi şirkette işe başlamıştım nasıl iyi gelmişti anlatamam 🥰

Arkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
Benim vücudum lazerli olmasına karşın tüylendi. Çok normal. Hormonlardan. Göbeğimde de oldu. Ben minik ağda bantlarıyla almıştım. Hep tüysüz gezdiğim için gözüme battı rahatsız etti.

Benim vücudum lazerli olmasına karşın tüylendi. Çok normal. Hormonlardan. Göbeğimde de oldu. Ben minik ağda bantlarıyla almıştım. Hep tüysüz gezdiğim için gözüme battı rahatsız etti.
İnşallah artık doğum sonrası gidecekler😊

Back
X