- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #18.101
Bendede olduArkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede olduArkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
Benim ilk gebeliğimde olmuştu. Gebelikten sonra bir daha çıkmadıArkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
İnsanın morali bozuluyor yaBendede oldu![]()
Aldınız mi peki yoksa kendi mi kaybolduBenim ilk gebeliğimde olmuştu. Gebelikten sonra bir daha çıkmadı![]()
Evet ben 21+ 1 oldum. Ve de 3. Gebeliğim. 16 haftadan beri hissediyorum hareketlerini de artıyor ve ciddileşiyor artıkBir hafta sonra ben inşallahsiz benden ondesiniz sanırım. Benim bugün 20+3 Hissediyorum hareketleri yine de çok güzel oluyor hissetmek.
Gebeyken almıştım. Hep böyle devam edecek diye çok korkmuştum hatta benim çok az tüyüm vardır normalde. El ve ayak parmaklarımda bile çıkmıştı. Gebelikten sonra bir daha çıkmadıİnsanın morali bozuluyor ya
Aldınız mi peki yoksa kendi mi kayboldu
Yaa içim rahatladı çok teşekkür ederimGebeyken almıştım. Hep böyle devam edecek diye çok korkmuştum hatta benim çok az tüyüm vardır normalde. El ve ayak parmaklarımda bile çıkmıştı. Gebelikten sonra bir daha çıkmadı
Rica ederim umarım daha da artmazYaa içim rahatladı çok teşekkür ederim![]()
Karnımı bilmemde bnm hamilelikte boynum tüylenir genelde de artış olur hormonal birsey doğumdan sonra da dökülüyor. Göbeğini yırtılmaması için yagliyorsan o da yapar tüylerden.Arkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
Hayir alma alırsan gebelik sonrası dokulmezArkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
Teşekkür ederimHayir alma alırsan gebelik sonrası dokulmez
Yok günlük ped kullanmayın onlar maf ediyor zaten. Varsq evde pamuklu bez kullanın. Ben daha önce oluyordum. Hiç kullanmadığım pamuklu bir pijamam vardı küçük küçük kesip günlük onu kullandm ve çok iyi geldimaleseff deliricem günlük ped takıyorum. tek sıkıntım kafama taktığım şey bu deli olucam![]()
Ben de göbekten ayak tirnaklarimizi nasil kesicez diye düşünmüştüm hepHerkese selam. Yine her birimizin ayrı bir hastalığı var, umarım tez zamanda geçerbugün çorap giymek için bacağımı kendime çekerken göbeğimden dolayı hafiften zorlandığımı fark ettim, özellikle göbeğim gaz vs ile daha çok şişmişse. Erken gibi geldi bana ama normali nedir bilmiyorum
bir de şeyi merak ediyorum. İş yerimde klozet yok, alaturka tuvalet var. Bu göbek büyüyünce nasıl tuvalete gidicez? Ben şimdiden rahatsız olmaya başladım o oturuş şeklinden. Tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirim
![]()
Ben de öyle yapcam artik mecburR Renklibulut benim önceki gebeliğimde de olmuştu, almadım doğumdan sonra döküldü gitti. Şimdi yine başladı ellemiyorum takılsınlar kafalarına göre![]()
Tırnağı iki haftada bir eşlere kestiririz, en kötü temiz bir yerde pedikürBen de göbekten ayak tirnaklarimizi nasil kesicez diye düşünmüştüm hepo alaturka tuvaletler normal zamanda bile zor ya
![]()
Benim vücudum lazerli olmasına karşın tüylendi. Çok normal. Hormonlardan. Göbeğimde de oldu. Ben minik ağda bantlarıyla almıştım. Hep tüysüz gezdiğim için gözüme battı rahatsız etti.Arkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?
Valla doğru dediniz yaTırnağı iki haftada bir eşlere kestiririz, en kötü temiz bir yerde pedikür![]()
İnşallah artık doğum sonrası gideceklerBenim vücudum lazerli olmasına karşın tüylendi. Çok normal. Hormonlardan. Göbeğimde de oldu. Ben minik ağda bantlarıyla almıştım. Hep tüysüz gezdiğim için gözüme battı rahatsız etti.