2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
20+4 58 kg dan 65 e çıkmışım geceleri ellerim kollarım aşırı uyuşuyor ve artık gece ağrıdan üç dört kez uyanıyorum. Karpal sendromuymus. Doktor normal olduğunu ve hamilelikten sonra geçeceğini söyledi. Ama yaşayan varsa önerim gece yatmadan önce elleri ve kolları sıcak su ile biraz yıkayın. İyi geliyor

bebek bezi almaya başlayan oldumu. Sleepy nin bio natural olanını alıcam ben galiba. şuan en uygun kendi sitesi. indirim zamanı baksaydım keske
Ben 140 adet 1 numara aldım prima premium care. 2 büyük paket de 2 numara, 2 paket de 3 numara aldım. Ama en çok 2 no lazım oluyormuş, ondan almam lazım yine. Ama fiyatlar inanılmaz pahalı geldi bana.

Ben 140 adet 1 numara aldım prima premium care. 2 büyük paket de 2 numara, 2 paket de 3 numara aldım. Ama en çok 2 no lazım oluyormuş, ondan almam lazım yine. Ama fiyatlar inanılmaz pahalı geldi bana.

Ben 2 numaradan 300 tane aldım.
1 numara da 290 tane.
3 numaradan da var elimde ama o prima aktif bebek olan. Premium ve aktif bebek farkını bilmiyordum aldığımda. Bana 3 ve 4 de almaya devam et diyenler oldu ama bilmiyorum. Doğumdan sonraya bırakabilirim.

Bana doktorum oğluma hamileyken 100-120 Lee atıyorsa erkek 140 ve üzeri kız demişti öyle bir teorileri varmis oglumunda 129 du erkek dedi

Kizlar sizler beze gecmissiniz ama ben daha bir çorap almadım eşim aldırmıyor canim gidiyorda doğuma yakın herseyi çıkar alırız diyor, ilk bebekten sonra korkusu var. Ama şu ayrintiliyi sağlıkla geçirelim başlarım yavaştan tek tük almaya inşallah

Merhaba bana da 13. Haftada 3 boyutlu ultrasonla baktı doktorum ama 10dakikadan fazla inceledi en sonlara doğru göbeğimde ısı hissetmeye başladım ve sizin dediğiniz gibi başlarda hareket eden bebeğim ellerini kulaklarına götürüp kendini kapattı hatt verdiği 3 boyutlu fotoğraflarda da öyle. Acaba zararı olan bir şey mi yapıyoruz sizde de aynı durum olmuş ya merak ettim

Biraz kiloya dikkat et cnm cok kilo almak iyi değil

Yaa inşallah ondan değildir hakkaten çok zor Gerçi yeni yaşadın anlarsın ne olduğunu muhtemelen ama .. Uf öyleyse de yok mu kolaylaştıracak bi yolu falan acaba ya
yok canım taş düşürmenin hiçbir tedaavisi rahatlatıcı birşeyi yok kendi kendine caan çekişiyorsun şuan iyiyim umarım böyle sızlayıp geçerr

bende erkenmi diye düşündüm ama herşey bekledikçe pahalılaşıyor. şimdide birsürü kıyafet aldım dayanamayım :) biberon, emzik , şampuan setini , göğüs kalkanı indirimden topladım biraz. şimdide yılbaşından önce 1 ve 2 no bez alayım biraz. hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz

yok daha düşmedi ben o ağrıyı biliyorum ya takip ediyorum şuan sızlamada belki sadece böyle sızlar geçer. aniden batma ve kitlenme ağrısına kadar bekleyeceğim Allah korusun umarım olmaz..

Merhaba ben bu sinir sıkışması ile daha 6.haftamda tanıştım malesef hemen bi ortopedi uzmanına gittik daha simdiden başlamış ilerleyen dönemlerde çok zorlanicaz dedi simdilik size atel veriyorum dedi boyle kolumun yarisindan parmaklarimi da icine alacak sekilde atelli bir askı verdi 1 ay cikarmam yasakti arada buz tampon önermişti. O ateller bana çok iyi geldi daha azaltti ama çok dikkat ediyorum elimle ağır kaldirmiyoru. Kavanoz kapak acma falan asla. Uyusma agri oldugunda atelimi takiyorum. Artik doguma kadar bu şekilde

Ben de ablama sordum. 2 numaradan 360 adet aldım ama o ancak 2 ayı çıkarır dedi. Daha fazla almak gerekiyor sanırım. 3 numara şimdilik almam artık. 3 numaraya gelene kadar çok zaman var çünkü.

Ben de alışveriş sevdiğim için alıyorum ama insanın aklında da hep bir soru işareti kalıyor tabii. Allah göstermesin kötü günleri, iyi düşünelim

Allah razı olsun canım benim inşallah geçecek rabbim senin de kucağına almayı nasip etsin inşallah evet bende bebeğime birşey oldu sandım çok korktum yarın kontrolümüz var bakalım ne olucak nedicek Dr hemen sabah olsun istiyorum

Allah korktuğuna uğratmasın insallah biraz ağrır ve geçer

Ay ben de hiç bişey almadım daha dün avmye gittim baktım sevdim sevdim almadan çıktım. Eşim de ben daha fazla ödemeye razıyım aralık sonu gibi başlarız en erken dedi. Bi de gelinimiz gönderecek yiğenimin kıyafetlerini bu hafta mis gibi çoğu giyilmemiş pandemi bebeği olunca. o sağolsun dedi ben yollayım da bi an önce sen ihtiyacın olan bişey kalırsa ona göre alırsın diye. Yiğenime diye heveslenip aldığım kıyafetler de benim oğluşlara da nasip olacak insallah hayat ne güzel süprizlerle dolu

Son düzenleme:
Kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey normaldi sadece kalpte bir parlaklık gördü o da çoğu hamilede görülür ilerleyen haftalarında geçer dedi
Herseyin normal çıkmasına cok sevindim ins parlaklikta en kısa zamanda gecer benimde yarın detaylı ultrason randevum var ins hersey yolundadir

Kizlar ya sizler nasil besleniyorsunuz bazi gunler canim sacma sapan makarna citir tavuk vs gibi seyler cekiyor onlari yiyorum ama o gunlerde vicdan azabi cekiyorum.Hergun cok saglikli ev yapimi urunlerle beslenmek mumkun degil gibi sizce :)

Kizlar ya sizler nasil besleniyorsunuz bazi gunler canim sacma sapan makarna citir tavuk vs gibi seyler cekiyor onlari yiyorum ama o gunlerde vicdan azabi cekiyorum.Hergun cok saglikli ev yapimi urunlerle beslenmek mumkun degil gibi sizce :)
Her gün ev yemeği yiyorum paketli ürün tüketmiyorum ayda 1 disarda makarna yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…