- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.181
Hahahahha neyseki yalniz degilmisimben seneler önce bu rahatsızlığa kapıldım malesef doktorum bana günlük ped kesinlikle yasak demişti ve ben hiç kullanmazdım ama geçen gün dayanamadım aldım çünkü sürekli akıyor. annem de hep pamuklu bez kullanır tamam bende öyle yapayım madem bugün takmamıştım zaten 4 gün kullandım onuda.
geçen tırnak kesmeye çalıştım nefesiim kesldi benim baya karnım var çok zorlandım ya
aynı şeyler bende de var 10 gündür flan devam ediyor hatta pazartesi randevum var doktorum da normal dedi bakalım bir sorunda yoksa inşallah söylerim sizze normal demekki ya bebek büyüyor hareket ediyor sonuçta korkmayalım.
kıızzz bende onu öye içtim ya Allah kahretmesinhatta midem bulandı kustummm asla içemiyorum 2 kere içebildim içtikten 1 hafta boyunca su gibi ishaldim ben asla tutamıyordum kendimi anaaa demekki ondanmış hahahah çok güldüm okurken
aynen adet sancısı gibi bende çekiyorum doktorum normal diyor canım korkmayalım
Kiz sen makarnaya citir tavuga zararlimi diyosun sen zararli gormemissinKizlar ya sizler nasil besleniyorsunuz bazi gunler canim sacma sapan makarna citir tavuk vs gibi seyler cekiyor onlari yiyorumama o gunlerde vicdan azabi cekiyorum.Hergun cok saglikli ev yapimi urunlerle beslenmek mumkun degil gibi sizce :)
Hahshssh iste aradigim ruh bu hahahahaKiz sen makarnaya citir tavuga zararlimi diyosun sen zararli gormemissinonlar ben rutin beslenmem kfc yiyince ay ne guzel protein aldim diyorum absjfjla
Abur cubur aramiyorum yaa ama hergun cok dengeli bi sekilde de beslenemiyorum yanii insanin nefsi cekiyorBen yiyorum valla arada cips bile yediğim oluyor
Yaa ne guzel ben disardan da yiyorum guvendigim yerse hergun ev yemegi yiyemiyorumHer gün ev yemeği yiyorum paketli ürün tüketmiyorum ayda 1 disarda makarna yiyorum
Canim bende allianz var ama dogum paketsiz olarak.Yinede muayenelerim indirimli,dogumda da indirim yapilacakmis.Soyle diyeyim indirim isini de doktorum prof 1800 normalde muayenesi ben 620 lira oduyorum.Dogum paketi olunca fiyat cok yukseliyordu sigortaya vericegimize hastaneye veririz dedik mantiksiz gelmisti bizeKizlar az once sigortacimla konustumda aranizda dogum paketli sigortasi olanlar varsa sizin policeler nasil acaba allianzda dogumu karsiliyor ama bebege yapilam hic bi tetkiki karsilamiyormus bende medicanaya gidiyorum bilen bilir fiyatlarini bakalim ilk muayene kan alimi diye bize ne kadar giydircekler
Masallahhh hepimiz guzel haberler aliriz insallah:)Kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey normaldi sadece kalpte bir parlaklık gördü o da çoğu hamilede görülür ilerleyen haftalarında geçer dedi
ben canım ne isterse yiyorum hamburger de yiyorum arada çıtır tavukta yiyorum arada çok nadir cips yiyorum az az. kokoreç sucuk salam sosis onları asla yemedim hiç çokta severim ama yemiyorum. yani vicdan da yapmmıyorum açıkçası aklıma gelmiyor canım istedi mi gözüm görmüyorKizlar ya sizler nasil besleniyorsunuz bazi gunler canim sacma sapan makarna citir tavuk vs gibi seyler cekiyor onlari yiyorumama o gunlerde vicdan azabi cekiyorum.Hergun cok saglikli ev yapimi urunlerle beslenmek mumkun degil gibi sizce :)
csanım benim allianz ocakta doğum paket teminatım bitiyor yenilenecek ama sanki bebeği karşılamıyor çünkü bizde doğar doğmaz bebeğe yaptıracağız sigorta.Kizlar az once sigortacimla konustumda aranizda dogum paketli sigortasi olanlar varsa sizin policeler nasil acaba allianzda dogumu karsiliyor ama bebege yapilam hic bi tetkiki karsilamiyormus bende medicanaya gidiyorum bilen bilir fiyatlarini bakalim ilk muayene kan alimi diye bize ne kadar giydircekler
Valla calisinca hergun yemek yapmak cok zor oluyor haftada 1-2 disarda mecbur yiyoruz yani hic kisitlamadim kendimi canim ne isterse yiyorum benimkide cok saglikli sukur kisisel tercih bu birazda benim doktorum hic sunu ye bunu yeme falan demedi bende ne bulursam yiyorumHahshssh iste aradigim ruh bu hahahahaamaan ne bilim herkes ayri bi sey soyluyo bana gore hicbi sey olmaz ama bazilari cok takintili ister istemez laan ben yanlis mi yapiyorum diyorum ama bebis saglikli gayet doktor ne zaman gitsem napiyosan devam et diyo
Öyle tabi hergun dengeli beslenmek zor. tabi bunu normalde de yaşam şekli haline getirenler vardır ama.ben öyle olamıyorumAbur cubur aramiyorum yaa ama hergun cok dengeli bi sekilde de beslenemiyorum yanii insanin nefsi cekiyorcanim cekerse de yerim heralde cips vs seylerr
Bende oyle diyodum hemen yaptiririm diye ama 15 gun olmadan yapilmiyormus bebeklere oyle dedi sigortacicsanım benim allianz ocakta doğum paket teminatım bitiyor yenilenecek ama sanki bebeği karşılamıyor çünkü bizde doğar doğmaz bebeğe yaptıracağız sigorta.
benimde öyle oldu daha da iğrendim asla içemedim ben onu Allahım yaaHahahahha neyseki yalniz degilmisimbu arada sanirim kusunca tum ilac gitmis hic bi etki olmadi cok sukur
aa ben bunu bilmiyordum eşim zaten ilgilenir öyle şeylerle o konuşup söylemişti bana. şu ocak 12 gelsin de paket yenilensin bakalım kaç tl ye çıkacak çok merak ediyorumBende oyle diyodum hemen yaptiririm diye ama 15 gun olmadan yapilmiyormus bebeklere oyle dedi sigortaci
Fast food cok tüketmemeye dikkat edinYaa ne guzel ben disardan da yiyorum guvendigim yerse hergun ev yemegi yiyemiyorum
Bende hamileyken yeniledim 8900 odedim gecen ay ama artmistir simdi yineaa ben bunu bilmiyordum eşim zaten ilgilenir öyle şeylerle o konuşup söylemişti bana. şu ocak 12 gelsin de paket yenilensin bakalım kaç tl ye çıkacak çok merak ediyorum
Valla benim doktorum da demedii zaten su devirde meyve sebzeden vitamin konusunda bi verim aldigimizi dusunmuyorum o ilaclari vermelerinin sebebi de o malesefValla calisinca hergun yemek yapmak cok zor oluyor haftada 1-2 disarda mecbur yiyoruz yani hic kisitlamadim kendimi canim ne isterse yiyorum benimkide cok saglikli sukur kisisel tercih bu birazda benim doktorum hic sunu ye bunu yeme falan demedi bende ne bulursam yiyorum
Ben de fast food degilde pide kebap et filan yiyorum yanii napiyimÖyle tabi hergun dengeli beslenmek zor. tabi bunu normalde de yaşam şekli haline getirenler vardır ama.ben öyle olamıyorumdışardan herşey yemem ama pide lahmacun tarzı şeyleri yiyorum valla arada abur cubur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?