• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Rica ederim inşallah bulursunuz 🌷 Ben en son güne aldım 15. Güne verdiler size de öyle yaparlar bulsanız tabi hep 15. Gün Randevusu açılıyor. Tam 1 hafta uğraştım 😅 vrsa iki telfnla yapmaya çalışın birinden MHRS üzerinden bütün bilgileri girin kadın doğum adı altında dobleri seçin bekleyin tam 10 oldu mu aramaya basın çıksın randevu. Bide sesli 182 ile konuşun hangisi denk gelse.
Cok sagol canim insallah bulurum bende 😍

Kizlar ben simdiden bi arayayim dedim de dopler olarak yok dediler ben bursadayim bursa yuksek ihtisas egitim ve arastirma hastanesi icin sordum yok dediler direkt kadin dogum icin veriyoruz falan dediler

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim geçmiş olsun ❤️
Şey sorcaktm size kaç kilo aldınız acaba doktorunuz öyle söyledi.
Bende şimdi ye kadar 1 kilo aldım 61 oldum. Eltim moralimi bozdu biraz Hamile birine göre zayifsn bebek takatsiz olur küveze alma ihtimali olur vs.vs.
Nerden biliyormuş kaç kilo doğacağını şimdiden doktor bile bilmiyor, takma kafana canım, gerçekten ne çok herşeyi biliyorlar, destek olsana niye moral bozuyorsun demii

Kızlar eşiniz ya da başka birisi elini sizin karnınıza koyduğunda bebek hareket ettiğinde hissedebiliyor mu? Yoksa bunlar daha ileriki haftalarda mı oluyor? Dışarıdan bebek hareketlerinin gözlemlenmesi 30. haftalarda oluyor diye okumuştum ama temasla hissedilebilir mi acaba ya? ☺️
Hissediliyor eşim ve 2 çocuğum bariz hissediyor yaklaşık 2 haftadır

Nerden biliyormuş kaç kilo doğacağını şimdiden doktor bile bilmiyor, takma kafana canım, gerçekten ne çok herşeyi biliyorlar, destek olsana niye moral bozuyorsun demii
Normalde kimseyi dinlemem de. Küvez demesi korkuttu biraz. Haftaya cuma ultrasonm var ilk işim kiloyu sormak olacak. Teşekkür ederim canım. O kendi hamileliklwrinde baya kilo almıştı ona kıyasla fazla zayıf kaldım acaba ondan mı dedi bilmiyorum ki 😅

Ozelde yaptirmayi dusunmuyorum devlete de artik cok zor sira alirsiniz artik 6 aya girmissiniz dedi doktorum bide Allah korusun bisey olsa bile anne karnindayken yapilabilecek bi mudahale olmadigi icin kendimi strese sokmak istemedim.
Ayrıntılı sizin damarların ve bebeğin damarlarını görmeyi sağlıyor . Allah korusun bebek beslenebiliyor mu falan diye bakılıyor ki tansiyon filan olursa bunlara erken müdahale edilebilir. Bence siz yine de randevu almaya çalışın

Kizlar ben simdiden bi arayayim dedim de dopler olarak yok dediler ben bursadayim bursa yuksek ihtisas egitim ve arastirma hastanesi icin sordum yok dediler direkt kadin dogum icin veriyoruz falan dediler
Acaba kadın doğum doktorunun mu istekte bulunmsıyla oluyor. Oradaki özel hastanelerden fiyat alsanız mutlaka uygun bi yer bulunur. Biliyorum bazen çok zor imkan yaratmak ama arkadaşların dediği gibi hem müdahele edilebilir bir çok şey var. Bir de e nabız randevu sistemi üzerinden deneseniz?

Acaba kadın doğum doktorunun mu istekte bulunmsıyla oluyor. Oradaki özel hastanelerden fiyat alsanız mutlaka uygun bi yer bulunur. Biliyorum bazen çok zor imkan yaratmak ama arkadaşların dediği gibi hem müdahele edilebilir bir çok şey var. Bir de e nabız randevu sistemi üzerinden deneseniz?
Bakalim yarin sabah da tekrar deneyecegim 182 den. Olmazsa da esimle bidaha dusunuruz bakalim hayirlisi olsun insallah 🌸

Ayrıntılı sizin damarların ve bebeğin damarlarını görmeyi sağlıyor . Allah korusun bebek beslenebiliyor mu falan diye bakılıyor ki tansiyon filan olursa bunlara erken müdahale edilebilir. Bence siz yine de randevu almaya çalışın
Bakalim tekrar deneyecegim insallah bulabilirim 🌸

Normalde kimseyi dinlemem de. Küvez demesi korkuttu biraz. Haftaya cuma ultrasonm var ilk işim kiloyu sormak olacak. Teşekkür ederim canım. O kendi hamileliklwrinde baya kilo almıştı ona kıyasla fazla zayıf kaldım acaba ondan mı dedi bilmiyorum ki 😅
Öyledir canım kesiiin bak doktoruna sorsan gelişim normalse kilon önemli değil der eminim💕

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim geçmiş olsun ❤️
Şey sorcaktm size kaç kilo aldınız acaba doktorunuz öyle söyledi.
Bende şimdi ye kadar 1 kilo aldım 61 oldum. Eltim moralimi bozdu biraz Hamile birine göre zayifsn bebek takatsiz olur küveze alma ihtimali olur vs.vs.
Saçmalamış sanki:)) olumsuz konuşup bela çağırmasın ortada birşey yokken. Ben de başladığım kilodayım, gayet güzel besleniyorum ama 1 kilo alıp alıp veriyorum. Hatta keşke motive olsam yürüşe başlasam diyorum sonraki aylardaki kilo alımını düzenlemek için. Doktor da her gittiğimde kiloma bakıyor herşey yolunda dedi. Bebek 1 hafta önden gidiyor. Poğaça börekle beslenip 25 kilo alabilirsin o zaman kimse bebeğin beslenmesine laf etmez ama hala bebek gereken besin değerlerini almamış olur. Hergün cevizini, peynirini, sebzeni, meyveni, yumurtanı yersin, vitaminlerini alır yürüyüşe çıkarsın bebeğin çok iyi beslenir sen de minimum kiloyla doğuma gidebilirsin. Uyarı doktordan gelmeden, yüzüne bakıp hamilelik uzmanı kesilenlere kulak asma bence.

Saçmalamış sanki:)) olumsuz konuşup bela çağırmasın ortada birşey yokken. Ben de başladığım kilodayım, gayet güzel besleniyorum ama 1 kilo alıp alıp veriyorum. Hatta keşke motive olsam yürüşe başlasam diyorum sonraki aylardaki kilo alımını düzenlemek için. Doktor da her gittiğimde kiloma bakıyor herşey yolunda dedi. Bebek 1 hafta önden gidiyor. Poğaça börekle beslenip 25 kilo alabilirsin o zaman kimse bebeğin beslenmesine laf etmez ama hala bebek gereken besin değerlerini almamış olur. Hergün cevizini, peynirini, sebzeni, meyveni, yumurtanı yersin, vitaminlerini alır yürüyüşe çıkarsın bebeğin çok iyi beslenir sen de minimum kiloyla doğuma gidebilirsin. Uyarı doktordan gelmeden, yüzüne bakıp hamilelik uzmanı kesilenlere kulak asma bence.
Biraz öyle galiba :) yok dikkat etmeye sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şükür elimden geldiğinde gün içi yürüyüşlere çıkıyorum. İyi ki yazdm ya sizin ve diğer arkadaşların yazdıkları içimi rahatlattı yoksa ben muaneye kadar düşünür dururdum. Teşekkür ederim 💜

Eltin saçmalamış, demekki aldığın sadece bebeğin kilosu suyu vs. Sen sağlıklı beslen yeter gereksiz kilo saçma. Alan 20-25 kilo aliyor ne yani onlar çok mu sağlıklı bebek doğuruyor yada az alan sağlıksız bebek mi doğuruyor. Sen tıka kulağını duyma. Bende 2 kilo aldım gayette memnunum 10 kilo üstünü çıkmak istemiyorum diğer gebeliklerimde de 9-10 kilo aldım geride verdim çok sükur🤲
Bende 58'le başladım, şuana kadar 3 kg aldım tabii bunu kabızlık fazlasıyla etkiledi. Doktorum maximum 9 kg ideal, fazla kilonun hiçbir faydası yok dedi.

Günaydııın kızlaar. Gece yattığımda sanırım ilk kez bebeğimi hissettimm. Sanırım diyorum hala emin değilim ama muhtemelen oydu çünkü çok farklıydı 4 5 kez hissettim kimi bi noktaya dokunma gibi kimi hareket ediyor gibi birşeydi ayakta veya hareket halinde olsam kesinlikle hissedilecek şeyler değildi çok minik minikti Allahım çok güzel bi duygu 😍💕💕

Günaydıınn;

D destinaa88 @BUKITOKI @ilsas Ciktim kizlar yeni çıktım şükürler olsun birsey olmadi hoca öğünlerini çoğalt biraz dedi hic kilo almadığım için vajinal enfeksiyon içinde temizleme işlemi yapti cok canım yandı ins fayda görürüm bir tane 3lu fitil verdi ve bir de flora düzenleyici 6li fitil verdi ins bu defa kurtulurum bu durumdan
Yaa çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :)
Akıntı için de inşallah kullandıkların işe yarar , yararsa haber ver de biz de isteyelim madem randevu zamanı :)

Back
X