• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Günaydııın kızlaar. Gece yattığımda sanırım ilk kez bebeğimi hissettimm. Sanırım diyorum hala emin değilim ama muhtemelen oydu çünkü çok farklıydı 4 5 kez hissettim kimi bi noktaya dokunma gibi kimi hareket ediyor gibi birşeydi ayakta veya hareket halinde olsam kesinlikle hissedilecek şeyler değildi çok minik minikti Allahım çok güzel bi duygu 😍💕💕
Ay bi ben kaldim sanirim hissedemeyen hala tık yok yatiyorum oturuyorum ama hic bisey hissetmiyorum

kızlarr günaydınn. yine öyle zor bi gece geçirdim ki.. asla uyuyamadım aptal salak rüyalar .. sürekli döndüm durdum. sonra geçen haftalarda olduğu gibi bacağıma bir kramp girdi aman Allahım beynimde hissttim yorganı ısırarak eşime vurarak bi uyandırdım kıvranıyorum ama öyle bi acı ki anlatamam.. hemen masaj yaptı eşimde ama çok kötüydü asla uykuya geçemedim gözlerim kapalı öyle döndüm söylendim mızlandım eşim durup durup sırtıma belime masaj yaptı ya çok modum düşük. daha 5. aydan böyleyim sonra napıcam magnezyumu da kullanıyorum ek olarak yeni verdiğini neden böyle oluyor o kasılmalar çok çok kötü yaşayan var mı benden başka bunu 😥😥😥😥

Günaydııın kızlaar. Gece yattığımda sanırım ilk kez bebeğimi hissettimm. Sanırım diyorum hala emin değilim ama muhtemelen oydu çünkü çok farklıydı 4 5 kez hissettim kimi bi noktaya dokunma gibi kimi hareket ediyor gibi birşeydi ayakta veya hareket halinde olsam kesinlikle hissedilecek şeyler değildi çok minik minikti Allahım çok güzel bi duygu 😍💕💕
İşte bu bebek hareketleri. Maşallah diyelim😍❤️

Ay bi ben kaldim sanirim hissedemeyen hala tık yok yatiyorum oturuyorum ama hic bisey hissetmiyorum
Sanırım denk gelinmiyor hareketler de dikkat edince anlaşıldığı için belki onlar uyurken biz hareket bekliyoruz onlar hareketliyken biz de hareketliysek hissetmiyoruz muhtemelen yakın zaman da sen de hissedersin 🤗

kızlarr günaydınn. yine öyle zor bi gece geçirdim ki.. asla uyuyamadım aptal salak rüyalar .. sürekli döndüm durdum. sonra geçen haftalarda olduğu gibi bacağıma bir kramp girdi aman Allahım beynimde hissttim yorganı ısırarak eşime vurarak bi uyandırdım kıvranıyorum ama öyle bi acı ki anlatamam.. hemen masaj yaptı eşimde ama çok kötüydü asla uykuya geçemedim gözlerim kapalı öyle döndüm söylendim mızlandım eşim durup durup sırtıma belime masaj yaptı ya çok modum düşük. daha 5. aydan böyleyim sonra napıcam magnezyumu da kullanıyorum ek olarak yeni verdiğini neden böyle oluyor o kasılmalar çok çok kötü yaşayan var mı benden başka bunu 😥😥😥😥
Kramp bana da oluyor arada özellikle yorulmuşsam gece de ayağımı biraz uzatınca hop hemen giriveriyo artık kendi pozisyonumda uyuyamamaya başladım hafif yüz üstü yatıyodum sanırım hamile yastığı alacağım uyku kalitem düştü bir de dün 3 kere uykuya tam dalarken sıçradım uyandım neden oldu bilmiyorum normalde çok nadir olur bu

Biraz öyle galiba :) yok dikkat etmeye sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şükür elimden geldiğinde gün içi yürüyüşlere çıkıyorum. İyi ki yazdm ya sizin ve diğer arkadaşların yazdıkları içimi rahatlattı yoksa ben muaneye kadar düşünür dururdum. Teşekkür ederim 💜
Bncede saçmalamış. Bebeğin gelişimi iyiyse sknti yok. Ben ikiz gebeyim. 58 kg ile başladım 6 kilo aldım. 20 . Haftadayim. Doktorum çok bile almışsın dedi. Bebeklerin gelişimi iyi. Sen bebeğine odaklan ve doktorun ne diyorsa sadece onu dinle. Çevreye bakma. Benim bebeklerim tedavi ile oldu. Tedavi sürecinde herkes moralimi bozardi. Bebek olmuyor mu die. Hep olumsuz şeyler söylerlerdu. Çevre hep olumsuz söyler. Şuan etrafımda yoklar çok şükür

Kızzzz sen benden çok yiyorsun 😩🤣🙈 ben az yiyorum ya ama ekmek tüketiyorum yani. 2 ana yiyorum kalan öğünlerde meyve ve hazır kekler bisküviler o tarz şeyler tüketiyorum 🥺

🧿 Maşallah maşallah 🤣 ayy öyle olsun da ne bilem. Bide dediki cılız birşey çıkar senden faln bebeğe üzüldüm aç mı bırakıyorum diye içime dert oldu biraz 😢
Ciliz ciksa nolcak onemli olan saglikli olmasi kuzum.Valla ben heerrrr seye kulaklarimi tikamis vaziyetteyim artik herkese tavsiyem bunu yapmalari 😄

Günaydıınn;

Yaa çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :)
Akıntı için de inşallah kullandıkların işe yarar , yararsa haber ver de biz de isteyelim madem randevu zamanı :)
Ayni fitilden verdi kuzum gynomaxx ama temizleme işlemi yapti birde gynomaxx sonrası 12li bir flora düzenleyici verdi ins fayda görürüm buraya yazarım cnm yeter ki kurtulalım şu sinir bozucu durumdan

Bncede saçmalamış. Bebeğin gelişimi iyiyse sknti yok. Ben ikiz gebeyim. 58 kg ile başladım 6 kilo aldım. 20 . Haftadayim. Doktorum çok bile almışsın dedi. Bebeklerin gelişimi iyi. Sen bebeğine odaklan ve doktorun ne diyorsa sadece onu dinle. Çevreye bakma. Benim bebeklerim tedavi ile oldu. Tedavi sürecinde herkes moralimi bozardi. Bebek olmuyor mu die. Hep olumsuz şeyler söylerlerdu. Çevre hep olumsuz söyler. Şuan etrafımda yoklar çok şükür
Yaa maşallah 🧿 Rabb'im sağlıkla kucağımiza aldırsn inşallah 🤲
Bende tedaviye başlayacağım ay sürpriz bir şekilde gebe kaldım ❤️
Haklısınız çevre bizi hep zorluyor zaten. Takmıyorum artık ya bosverdim. Gittiğim hiç bir kontrol de şükür olumsuz birşey denilmedi

Ciliz ciksa nolcak onemli olan saglikli olmasi kuzum.Valla ben heerrrr seye kulaklarimi tikamis vaziyetteyim artik herkese tavsiyem bunu yapmalari 😄
En iyisi 😀 yok yok bende duymuyorum Artk yoksa bu eziyet bitmez. Dhaa doğumu var daha sütun yetiyor mu yetmiyor musu var. En güzeli şimdiden kulak tıkamak cidden yoksa çileden çıkarırlar

Canım geçmiş olsun. İlk gebeliğimde 7. Aydan sonra öyle ayaklarım kasılır kalırdım ağlardım sürekli çok zor gerçekten. Soda içmeye çalış her gün bir de doktoruna mutlaka tekrar söyle belki besinlerle bişeyle takviye yapmanı ister🥰❤️

Back
X