• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İn şa Allah canım.Evet çok istiyordum..burda her kes mutlu..mutsuz yorumlar yazmak istemiyorum.Ama benim için dua edin.Asıl korktuğum ikincide böyle sağlıksız olursa ben mahv olurum
Kan pıhtılaşmasıyla alakalı bir durum yoksa bu tür sağlıksız gebeliklerin tekrarlamadığı söyleniyo canım. Benim de ilk gebeliğim kürtajdı, kalp atışı alınamamıştı. Doktor bu durumun tekrarlayan bi şey olmadığını söylemişti. Sonra oğlumu çok şükür sağlıkla kucağıma alabildim 🤲🏼
Eminim senin de diğer yavrun sağlıkla gelecektir

valla sabrede sabrede öldüm canım, çok heycanlıyım,. 20 gün 20 gün bence epey tecrübeli sayılırsın bize göre :dondurma: bulantı var mı canım o günlerde de?

senin ne kadarlık oldu canım ilk mi gideceksin sende? inşallah çok güzel haberler alır geliriz

sağol canım, bizzat bu zorluğu yaşayanlardanım, uykumm vaaarr bulantımm varrrr,:işsiz: hamileleiğin ilk aylarıda keşke izinli sayılsak
Yok canım ben kalp atışını falan duydum. Sata göre 8+4 üm galiba ama geç döllenme geriden geliyo, son usg ye göre takip ediyorum şu an. Ona göre 7+5 canım

Kan pıhtılaşmasıyla alakalı bir durum yoksa bu tür sağlıksız gebeliklerin tekrarlamadığı söyleniyo canım. Benim de ilk gebeliğim kürtajdı, kalp atışı alınamamıştı. Doktor bu durumun tekrarlayan bi şey olmadığını söylemişti. Sonra oğlumu çok şükür sağlıkla kucağıma alabildim 🤲🏼
Eminim senin de diğer yavrun sağlıkla gelecektir
Bana dedi ya xromoson..yada pıhtılaşma.Kesin bir şey diyemiyorum dedi..Ben duydum bundan önce..ama zayıf demişti..şimdi daha çok zayıfladı..durucak yani.İn şa Allah canım

Ben 4+6 da keseyi gördüm vajinal ultrasonla.Kesem küçüktü.Bu gün 5+6 kanama olunca yeniden ultrasonla baktık fakat yine görülmedi.Vajinalle bakıldığında kese hala aynı boydaydı.yani gelişim yoktu maalesef
Tamam canım.Bende kese iyi..işte kalb durucak yani

ben biraz şanslıyım, eni konu mide bulantım yok öğürmem falan ara sıra mide hassaslaşması adını vereceğim durumlar var. ateş basmasıyla dalgalanan mide var ama hayat kalitem çok sarsılmıyor.

heyecanın güzelliklerle taÇlansın :KK200:
ne güzel ya rahat rahat geçer inşallah tüm gebeliğin :) darısı başımıza, sağolasın canım

@Hemsire12 beni listeden çıkara bilirsin canım..kürtaj olucam.Hepiniz sağ salim çocuğumuzu kucağınıza alın İn şa Allah.Bir bir yazamıyorum.Cocuğun kalb atışı dahada aşağı düşmüş..gelişmiyor..sebeb bu.Allah bana ikinci defa sağlam çocuğa kalmayı nasib etsin İn şa Allah
Her zaman bir telefon kadar yanındayım canım biliyosun bu sürece birlikte başladık gene olucak biliyorum ben rabbim saglıklı gebelik nasip etsin 🙏🙏

@Hemsire12 beni listeden çıkara bilirsin canım..kürtaj olucam.Hepiniz sağ salim çocuğumuzu kucağınıza alın İn şa Allah.Bir bir yazamıyorum.Cocuğun kalb atışı dahada aşağı düşmüş..gelişmiyor..sebeb bu.Allah bana ikinci defa sağlam çocuğa kalmayı nasib etsin İn şa Allah
Çok üzüldüm canım. Benim de başıma geldi o yüzden hislerini anlıyorum. Karamsarlığa düşüp vazgeçme sakın. Düşükten sonra hamile kalmak çok daha kolay oluyor ve sağlıklı olma olasılığı artıyor. Ben Mayısta kaybettim bebeğimi ve tekrar hemen hamile kaldım. Erken olduğu için de beklemene gerek yok ama yine de doktoruna danış. Lütfen üzülme, güzel günler çok yakında.

Canim gercekten üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum , Rabbim sağlıklı yeniden evlat versin inşallah

Çok çok geçmiş olsun yeniden nasip olsun hayırlısıyla, ikincisi bekletmeden gelicek Allah'ın izniyle en kısa zamanda öyle hissediyorum

Aslında bu tip kayıplar çok fazla var ama nedense konuşulmadığı için başına geldiği zaman bende ne sorun var, neden ben diye bir sorgulama başlıyor. Doğanın mekanizması aslında bu. Vücudun aslında o kadar iyi çalışıyor ki, sağlıksız bir embryo oluşunca o çok büyümeden sonlandırıyor ki sağlıklı embryo için imkan açılsın. Çok üzücü tabi ki, insan bağlanıyor ve tekrar olursa korkusu başlıyor. Ama tekrar etme olasılığı çok az. Ben her zaman kendi hikayemle ilgili açık bir şekilde konuşuyorum ve yaşadıklarımı gizlemiyorum ki etrafımdaki kadınlar bunun normal olduğunu bilsin ve başlarına gelirse çok üzülmesin.

Back
X