- Konu Sahibi Papatya0593
- #9.541
Hayırlı güzel sonuçlar inşallah tez zamandaKızlar fetal dna için geldiler şimdi kanımı aldılar evden insallah hayırlı sonuclar cıksın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı güzel sonuçlar inşallah tez zamandaKızlar fetal dna için geldiler şimdi kanımı aldılar evden insallah hayırlı sonuclar cıksın![]()
Bak üstte profil sekmesi var oraya tikla hesap detayları yazıyor aşağı doğru in bebeğimin tahmini doğum tarihi yazıyor oraya tarih yazman gerekiyor.googleden bebeğimin tahmini doğum tarihi diye arat senin 5 gün embriyosu olduğu icin blastokist seçeneğini seçiyorsun sana kaç haftalık olduğunu yaziyiyor tahmini doğum tarihini yazıyor onu giriyorsun .yapmak istersenNasıl yapıcm bilmiyorum acıkcası keseyi görmeden de birşeyler yapmaya çekiniyorumçünkü sanırım gebeliğin doğru tahminini ultrason görüntüsü cıkmca ögrenebilicem
ilk defa duydum sizden beni aramadılar . benmi arasam acabaKızlar bu arada beni sağlık ocagindan aradılar biraz önce bu sma hastalığı için anne ve babadan kan testi alıyorlarmış erken tanı konulabiliyomus ve doğumdan sonra hemen tedaviye baslanabiliyomus ikili test gibi risk oranı falanmi dedim yok direk sonuç dedi yarin sabah eşimle beni kan almaya çağırdı önceden sadece hastaneler yapiyodu artık sağlık ocaklarida aliyo dedi
inşallahh canım ne zamana çıkarmış.Kızlar fetal dna için geldiler şimdi kanımı aldılar evden insallah hayırlı sonuclar cıksın![]()
hadi darısı bizee . Bende cumartesi gidicem 1 ay olmus olacak görmeyeliKizlaar doktordan ciktim cok sukur hersey yolunda10+5 olduk normalde bugun ultrasonda 11+1 cikti
su 1 ay cok stres yaptim cok belirtim falan da olmayinca, cok sukur rahatladim
![]()
Sagol canim sende musmustlu bi sekilde cikicaksin doktorun yanindan insallahhadi darısı bizee . Bende cumartesi gidicem 1 ay olmus olacak görmeyelimasallah sizeee
inşallah canım umarım hepimizzSagol canim sende musmustlu bi sekilde cikicaksin doktorun yanindan insallah❤
Evet ya gercekten baya hareket ediyo aslinda ama hissetmiyoruz demekki, oyle gormek cok guzeldiHayırlı olsunİnsan şaşırıyo içinde öyle bir şey olduğuna hareketleir hissetmediğimiz için. Ben de benimkini erkeğe benzettim, bacaklarının arasında bir şey gördüm ama doktor yorum yapmadı. Ben de sormaya çekindim nedense, belli olsa derdi heralde diye düşündüm.
Sagol canim cok sukur hepimiz hep guzel haberler alalim insallahAh ne güzel haber maşallah bebişine canım![]()
Evet canim bende hep belirti aradim durdum ama masallah gununden bile onde cikti bak cok sukurAy dun konuşmuştuk daha benimde pek belirti yok kalbim ağzımda ins haftaya da benim kontrolüm var bende güzel haberler alirim
Insallah canım buraya sag salim doğurdum yazmayı da nasip etsin Allah hepimizeEvet canim bende hep belirti aradim durdum ama masallah gununden bile onde cikti bak cok sukurinsallah senin de hersey yolundadir bu stresi dogana kadar yasicaz bakalim
![]()
Insallah , insallahInsallah canım buraya sag salim doğurdum yazmayı da nasip etsin Allah hepimize![]()
içime doğan erkekkkCinsiyet tahmini alabilirim![]()
Benim de ❤içime doğan erkekkk
Bence erkekCinsiyet tahmini alabilirim![]()
Evet bence de erkekBence erkekiçime doğan o, bi de alın kısmı bu haftalarda çıkıntılıysa erkek bebek diyolar, ondanzda biraz erkek gibi geldi bana :)
hadi gazan mübarek olsun canımKızlar fetal dna için geldiler şimdi kanımı aldılar evden insallah hayırlı sonuclar cıksın![]()
net erkek netttttttttCinsiyet tahmini alabilirim![]()