- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #11.781
Benimde 27 haftalik kaybım olduğu için bende 32den önce almayacağımDaha önce 5,5 aylık kaybım olduğu için uzun süre bekleyeceğim bir şey almayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 27 haftalik kaybım olduğu için bende 32den önce almayacağımDaha önce 5,5 aylık kaybım olduğu için uzun süre bekleyeceğim bir şey almayacağım
Daha önce 5,5 aylık kaybım olduğu için uzun süre bekleyeceğim bir şey almayacağım
Kizlar aniden mi oldu, 12 haftadan sonra çokta rahatlamayalim o zamanBenimde 27 haftalik kaybım olduğu için bende 32den önce almayacağım
Evet 6.haftada hastaneden aldığım gebelik raporunu götürdüm. İş kanununa göre gebe personel günde 8,5 yerine 7,5 saat çalışıyor. Gebelik raporunu beyan ettiğim günden itibaren günde 1 saat eksik çalışma yapılıyor bilginiz olsunmerhaba arkadaşlar
aramızda çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. işyerinize söylediniz mi hamileliğinizi. ya da ne zmn söylemeyi düşünüyorsunuz
Ah çok üzüldüm…Daha önce 5,5 aylık kaybım olduğu için uzun süre bekleyeceğim bir şey almayacağım
Benim aniden oldu. Bebeğim de gayet sağlıklıydı. Aniden kanamam oldu. Acile gittik. Doğum başlamış dedi doktor. Normal doğumla doğum yaptım. Çok küçük olduğu için yaşamadı oğlum. Kesin sebep söylenemedi. Rahim ağzı yetmezliği olabilir dendi.Kizlar aniden mi oldu, 12 haftadan sonra çokta rahatlamayalim o zaman![]()
Daha önce 5,5 aylık kaybım olduğu için uzun süre bekleyeceğim bir şey almayacağım
Benimde 27 haftalik kaybım olduğu için bende 32den önce almayacağım
Ben de yarın gidicem çok heyecanlıyımKızlarr 1 saat sonra randevum var doktora gidicem aşırı heyecanlıyım çıkınca ultrason fotosu atıcam nub yorumu bekliyorum ben asla anlamam çünkü![]()
bence asıl devlet memurlarına uygulanır. özelde her işyeri kabul etmez bence. benim çalıştığım yerde kabul etmez bu durumu kesinacaba bu devlet memurlarında uygulanıyor mu ya hiç duymmaıştım8-5 mesaisi olan bi memurum keşke olsaaa:)
Şimdi anladım.. hay allahBenim aniden oldu. Bebeğim de gayet sağlıklıydı. Aniden kanamam oldu. Acile gittik. Doğum başlamış dedi doktor. Normal doğumla doğum yaptım. Çok küçük olduğu için yaşamadı oğlum. Kesin sebep söylenemedi. Rahim ağzı yetmezliği olabilir dendi.
bence içinize ne doğuyosa o dur gerçekte olacak olan. diğer teoriler ya tutarsa hesabı oluyoO zaman benimki de erkek olacak herhalde. Kafamı karıştırdılar sonradan ama Taa en başından erkek demiştim ben. Hayırlısı artık.rüyalarımda da hep erkek.
Ramzide kız.
Çine göre erkek.
Rusa göre kız. Ultrason fotoğrafı paylaşmıştım burda. erkek dedi yorum yapanlar.![]()
Amin inşallah. Rabbim neylerse güzel eyler. Bize kabul etmek düşer.Yaa çok üzüldüm kayıplarınıza... İçinizi ferah tutun inşallah bu defa herşey güzel gidecektir, sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Ölçülüyor. Gebeliğin başından beri yatıyorum. Öğretmenim, raporluyum. Bu yıl okula gitmek yok.Şimdi anladım.. hay allah
Şimdi bebeğiniz sağlıkla doğar inşllah.. rahim ağzı uzunluğu ölçtürüyor musunuz ihmal etmeyin![]()
Benim aniden oldu. Bebeğim de gayet sağlıklıydı. Aniden kanamam oldu. Acile gittik. Doğum başlamış dedi doktor. Normal doğumla doğum yaptım. Çok küçük olduğu için yaşamadı oğlum. Kesin sebep söylenemedi. Rahim ağzı yetmezliği olabilir dendi.
ya çok fazla doğuran oldu ama hiç böyle bi hakkın varlıgından bile haberdar olmamıslar, amirim gelmedi soracagım ama bakalım n eolcakabence asıl devlet memurlarına uygulanır. özelde her işyeri kabul etmez bence. benim çalıştığım yerde kabul etmez bu durumu kesin
Şimdi kaç haftalık oldunuz?.Ölçülüyor. Gebeliğin başından beri yatıyorum. Öğretmenim, raporluyum. Bu yıl okula gitmek yok.