• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
12+1 günlük görüntüsü😇 B BarbieveKen sen de bir daha bak kuzum😄 doktor hala bir şey demiyor.

Eki Görüntüle 3136785

nub u görünmüyor hayatım ya, sadece gobek yükseltisine bakıyorum sanki karnı/göbeği daha yüksek olanlar erkek gibi oluyor hissediyorum. bak dün benim çektirdiğim usg çok kalitesiz ama yine de karnına bak benim ki daha düşük seninki daha belirgin

13+1.webp

nub u görünmüyor hayatım ya, sadece gobek yükseltisine bakıyorum sanki karnı/göbeği daha yüksek olanlar erkek gibi oluyor hissediyorum. bak dün benim çektirdiğim usg çok kalitesiz ama yine de karnına bak benim ki daha düşük seninki daha belirgin

Eki Görüntüle 3136840
Hmmm doğru. evet benim de çok dikkatimi çekti karın yüksekliği. O da bir belirti olabilir. 😊

Bende doktoruma sordum, 5.ayı görelim sonra konuşuruz dedi. Boyattırsın dedi bakalım.
Bende bi 6.ayda birde doğumdan önce boyatmak istiyorum bakalım.
Araştırdığımda aslında günümüzde yediğimiz yiyeceklerden saç boyasından daha fazla kimyasal alınıyor şeklinde açıklamalar var. Yoğun açıcı uygulanmazsa boyanın kimyasalı çok emilmiyormuş. Tabii herkes kendince önlem almaya çalışıyor bir şekilde:KK68:
aaa dedi mi doktor öyle, 5. ay neden 5 hmm kafamda deli sorular bende ilk gittiğimde sorayım en iyisi fikri ne doktorumun

Bu arada ikili test için kan verdim. 1 tüp kan alındı. Hiç hissetmedim bile. Benim gibi kan alınınca fenalaşan varsa çok rahat olduğunu belirteyim. Burada sormuştum bunu.
Ayrıca Multivitamin ve demir+folik asit karışımı bir hapa başlattı bugün doktor.
Bebeğim sata göre 2 gün önde. 1 hafta önce de öyleydi. 🥰 + ve - 2 gün önde veya geride olması normaldir dedi.
Progestanı kullanmayı bıraktım. 12.haftadan sonra gerek görmedi. Düşük riskim olmadığını ama miyom büyürse erken doğuma sebep olabileceğini belirtti. Ayrıca normal doğuma da engel olabilirmiş yerleşme yerine göre. Süreç içinde göreceğiz. Miyomların nadiren hiç büyümediği de oluyor dedi.

Kızlar merhaba. Öncelikle cinsiyet öğrenenlere, güzel haberler alanlara bolca kalpler gönderiyorum.♥️ En son 6+2 de gittim doktora. Doktorum bir ayı biraz geçirerek gel kontrole demişti. İkili vs. test zamanlarını da kaçırmak istemiyorum şu an tam 10 haftalık. Çarşamba gitsem doktora tam 11 haftalık oluyor o zaman. Uygun olur mu sizce?

Bu arada ikili test için kan verdim. 1 tüp kan alındı. Hiç hissetmedim bile. Benim gibi kan alınınca fenalaşan varsa çok rahat olduğunu belirteyim. Burada sormuştum bunu.
Ayrıca Multivitamin ve demir+folik asit karışımı bir hapa başlattı bugün doktor.
Bebeğim sata göre 2 gün önde. 1 hafta önce de öyleydi. 🥰 + ve - 2 gün önde veya geride olması normaldir dedi.
Progestanı kullanmayı bıraktım. 12.haftadan sonra gerek görmedi. Düşük riskim olmadığını ama miyom büyürse erken doğuma sebep olabileceğini belirtti. Ayrıca normal doğuma da engel olabilirmiş yerleşme yerine göre. Süreç içinde göreceğiz. Miyomların nadiren hiç büyümediği de oluyor dedi.
Cok güzel haberler 🥰 miyom adet görmeyince büyümüyor diye biliyorum ins büyümez sorunsuzca gecer bu süreç csnim

Merhabalar

Dün akşamdan beri kasık bölgeme 5 dk da bir ani hafif sancı giriyor. Sanki iğne batıp çıkıyor gibi. Dinlenmekle de geçmedi. Böyle bir şey yaşayan var mi?

Masallah canim ne guzel haberler:KK200:Miyomlar hamilelikte genelde kayboluyo etrafımda birkaç kişide şahit oldum inşallah seninkide kaybolur veya hiç büyümez :KK68:

Merhabalar

Dün akşamdan beri kasık bölgeme 5 dk da bir ani hafif sancı giriyor. Sanki iğne batıp çıkıyor gibi. Dinlenmekle de geçmedi. Böyle bir şey yaşayan var mi?
Genelde normal canım banada oluyor ara ara çok yorulunca yada şiddetli hapsurunca falan ama kesilmeden sürekli devam ediyorsa Bi Dr a görünmekte fayda var ;)

Merhaba, bende de 4.5 Cm miyom vardı ilk hamileliğimi öğrendiğimde. Bugünkü kontrolde 1,5 Cme gerilemiş. Artık yok diyebiliriz dedi doktorum

Ağzında sürekli farklı tat kalanlar buna bir çözüm bulabildi mi acaba? Birşey atıyorum ağzıma, düzeliyor. Ağzımdaki bittikten beş dakika sonra yine aynı tat 😑

Kızlar merhaba😊 izmirli annişler içinizde nifty, fetal dna testi yaptıran var mıdır? Güvenilir bir lab arayışındayım.🌸

Back
X