• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı?
Arastirmalarimi yazacağım bu konuda konuşalım mi:)
Öncelikle travel sistem bebek arabaları öven de çok ama ağır ve hantal olduğunu özellikle bagajında küçük arabalara sığmadığıni ve bebek büyüyünce baston arabaya geçtiklerini söylüyorlar,
Diger arabalara ise puset takmak mümkün olmadığı için ilk aylar kullanımı zor mu olur bilmiyorum, yani puset şart mı ayrı alsak arabaya konmasa sıkıntı olur mu?birde nisan annesi olacagimizdan bebisleri kucukkende belki gezdiririz,
Birde pierre cardin in karma plus diye bir arabasını duydum
Hem katlanıyor küçük hemde puset arabaya konabiliyor ama 7 bin civarında
Birde bu kadar pahalı arabaya gerek var mı
Tecrübeli anneler yardım lutfen😊
Canim ben Babyzen Yoyo da karar kildim.
Hafif olmasi,pratikligi benim icin cok onemli.
Yurt disindan aldirmak gerekiyor ama.
Maalesef kur farki ile de fiyat baya ucuyor.

Kizlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı?
Arastirmalarimi yazacağım bu konuda konuşalım mi:)
Öncelikle travel sistem bebek arabaları öven de çok ama ağır ve hantal olduğunu özellikle bagajında küçük arabalara sığmadığıni ve bebek büyüyünce baston arabaya geçtiklerini söylüyorlar,
Diger arabalara ise puset takmak mümkün olmadığı için ilk aylar kullanımı zor mu olur bilmiyorum, yani puset şart mı ayrı alsak arabaya konmasa sıkıntı olur mu?birde nisan annesi olacagimizdan bebisleri kucukkende belki gezdiririz,
Birde pierre cardin in karma plus diye bir arabasını duydum
Hem katlanıyor küçük hemde puset arabaya konabiliyor ama 7 bin civarında
Birde bu kadar pahalı arabaya gerek var mı
Tecrübeli anneler yardım lutfen😊
Biraz araştırdım henüz almadım ama alacağım markaya ve modele karar verdim cybex eezy 360 , belki fikir olur 🌿

kızlar sizce kız mı erkek mi tahmin yapabilir misiniz

Eklentiler

• 2376081E-6978-4865-92CF-C93007207A4B.webp
    2376081E-6978-4865-92CF-C93007207A4B.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 70
Biraz araştırdım henüz almadım ama alacağım markaya ve modele karar verdim cybex eezy 360 , belki fikir olur 🌿
Ben de çok beğeniyorum bu markayı ama beğendiğim modeli 15 bin. Bu kadar para versem mi yoksa gereksiz mi diyorum. Arkadaşlarım hiç gerek yok çok pahalı bir şeye diyor. Çok kararsızım. Alacak gücüm olmasına karşın düşünüyorum hala alsam mı almasam mı🤔

Yok canım ben aylar önce yaptırdım sigortayı. Dediğin gibi hem muayene hem doğumu kapsıyor. Medicana harici pekçok hastanede de geçerli üstelik. Sadece medicana için değil. Hastane değiştirmek istesem sıkıntı yok.
hamile olduktan sonra da bu 3.aydan sonra da yapılıyo mu doğum poliçesi. ben hamile kalmadan önce yapılıyo sanıyodum

Bence yanlış düşünüyorsunuz illaki kız da olsa erkek de olsa onlar bizim canımız yavrularımız erkek olunca göz ardı edecek değil kimse veya kız olunca da aynı şekilde sadece bu süreç hamileliğin bi parçası heyecanı insanlar sadece tatmak istediği duyguyu dile getiriyor illaki öbür türlü bi şeçenek oluncada kimse bebeğini çöpe atacak görmezden gelecek değil ama bu heycan bu bekleyiş ve arayış bence sürece daha da renk katıyor insanların heycanını veya hevesini bence bu tür yanlış anlamalarla bozmayalım sizin düşünceniz sizde kalsın
kesinlikle katılıyorum fikirlerinize. çok güzel özetlemişsiniz :KK200:

hamile olduktan sonra da bu 3.aydan sonra da yapılıyo mu doğum poliçesi. ben hamile kalmadan önce yapılıyo sanıyodum
Hamile kalmadan yaptırdım ben zaten. Allianz, anadolu sigorta gibi firmalar hamile kaldıktan sonra kabul etmiyor. Önceden yapmalısınız. Hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalar başka oluyormuş. Pek bilgim yok.

günaydınlar herkesee, bulantısı azalan biten var mı acaba, ne zaman bitecek bu çilee:110:bitse de şu tatlı zamanlara geçsek ya

Hamile kalmadan yaptırdım ben zaten. Allianz, anadolu sigorta gibi firmalar hamile kaldıktan sonra kabul etmiyor. Önceden yapmalısınız. Hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalar başka oluyormuş. Pek bilgim yok.
benim de doğum teminatlı sigortam fakat 1 seneyi doldurmadığım için 2 3 kontrolden yararlanamadım tam 1 sene olunca faydalanacağım

günaydınlar herkesee, bulantısı azalan biten var mı acaba, ne zaman bitecek bu çilee:110:bitse de şu tatlı zamanlara geçsek ya
Günaydınnnn:) prilam dr kullandım ilk haftamdan beri çok kötü oluyordum ilaçsız ama son 1 haftadır şükür ki bıraktım sabahları bulantı kusma yaşıyorum sonra geçiyor bin şükür Allah yardımcın olsun inşallah geçer seninde

Günaydınnnn:) prilam dr kullandım ilk haftamdan beri çok kötü oluyordum ilaçsız ama son 1 haftadır şükür ki bıraktım sabahları bulantı kusma yaşıyorum sonra geçiyor bin şükür Allah yardımcın olsun inşallah geçer seninde
bende kullanıyorum canım ama yinede kötüyüm ya, ama bazen içmeyi unuttugumda yerlerde sürünüyorum iyiki var o hap:) şu an kaçıncı haftadasn canım ne güzel sevindim adına geçmeye başlamış

bende kullanıyorum canım ama yinede kötüyüm ya, ama bazen içmeyi unuttugumda yerlerde sürünüyorum iyiki var o hap:) şu an kaçıncı haftadasn canım ne güzel sevindim adına geçmeye başlamış
11+4 deyim canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleydim ağlıyordum ne zaman yemek yiyeceğim diye çünkü aç kalıyordum bir de hap bana sabah akşam içtiğimde çok iyi geliyordu

benim de doğum teminatlı sigortam fakat 1 seneyi doldurmadığım için 2 3 kontrolden yararlanamadım tam 1 sene olunca faydalanacağım
anadolu sigortada bekleme şartı yok, hemen hamile kalabiliyorsunuz yaptırdıktan sonra. O yüzden onu seçmiştim ben. Yani yaptırdıktan sonra hamile kalıp 12 ay içinde doğum yapmış olursanız yeniletmenize de gerek kalmadan her şeyi hallediyor. Benimki şansa oldu hemen.

11+4 deyim canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleydim ağlıyordum ne zaman yemek yiyeceğim diye çünkü aç kalıyordum bir de hap bana sabah akşam içtiğimde çok iyi geliyordu
ben de 11+1 deym, ay inşallah benimde azalır , cidden 4 kilo gitti bu ay, insan tedirgin olmaya başlıyor acaba yetemezsem bebişe diye, ilaç fazla almaktan da nedense korkuyorum her ne kadar gebelik için de olsa ,kuruntularım var ne yazıkki, mart annelerine yazdm bakalm onların ne zaman geçmiş bulantıları

Back
X