• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
anadolu sigortada bekleme şartı yok, hemen hamile kalabiliyorsunuz yaptırdıktan sonra. O yüzden onu seçmiştim ben. Yani yaptırdıktan sonra hamile kalıp 12 ay içinde doğum yapmış olursanız yeniletmenize de gerek kalmadan her şeyi hallediyor. Benimki şansa oldu hemen.
evet benimde allianz da vardı ama ben 1 sene düşünmediğim için yaptırmamıştım kasımın 8 inde kadar paralı gideceğim bu yüzden ben :( ve medicana da 750 tl olmuş ücretler ekstraları söylemiyorum bile

ben de 11+1 deym, ay inşallah benimde azalır , cidden 4 kilo gitti bu ay, insan tedirgin olmaya başlıyor acaba yetemezsem bebişe diye, ilaç fazla almaktan da nedense korkuyorum her ne kadar gebelik için de olsa ,kuruntularım var ne yazıkki, mart annelerine yazdm bakalm onların ne zaman geçmiş bulantıları
sonuçta vitamin kullanıyorsun ve illa ki yediğinden faydalanıyordur inan aynı senin gibiydim yemedim bu çocuk büyüyo mudur diyordum cumartesi günü gittim maşallah keyfi gayet iyiydi sende içini ferah tut :)

sonuçta vitamin kullanıyorsun ve illa ki yediğinden faydalanıyordur inan aynı senin gibiydim yemedim bu çocuk büyüyo mudur diyordum cumartesi günü gittim maşallah keyfi gayet iyiydi sende içini ferah tut :)
sağol canım:) işte başladı annelik evhamları :)) inşallah iyilerdir haftaya göreceğim bende sabırsızlanıyorum

günaydın kızlarrrrr

ejce ejce seni tebrik ederim canım ..

cinsiyet konusunda hevesli olan insanların hevesini neden kırıyorsunuz ki, siz hevessizsiniz diye herkes sizin gibi olmak zorunda mı?
evlat bu yani herkes bir gülüşü için can verir. kız erkek farketmez
insanın bir cinsiyetin hayalini kurması suç mu?
ataerkil bir şekilde kız istememcilerden biri değilse anne ya da baba bunda ne kötülük var..

VivaLaJuicy VivaLaJuicy ve Papatya0593 Papatya0593 bebek arabası araştırdığınızı gördüm ben de çok uzun araştırdım ve sonunda aldım.
aldığım arabadaki en baş özellikler benim için,
bebek kucağımdayken tek tuşla açılıp kapanması
çok hafif olması
uçak kabinine sığması
rahat taşınması
tekerleklerin kalitesi

en baştan beri aklımda olan arkadaşımda bizzat denediğim ve sonra mağazada aradığım tüm özellikleri teyit ettiğim bir model vardı onu aldım. puseti+arabası ve puset aparatı ile 7500 tl'ye denk geliyor (indirimli) modeli chicco goody plus
videosunu da ekliyorum

Şimdi benimde sırada alacaklarım şunlar (en başta en pahalı şeyleri alıyorum)

babyjörn tarzı ana kucağı (muadil marka ya da 2.el babyjörn)
sling ve kanguru (fakat hem sling hem kanguru mu almalıyım onu ayırt edemedim)
bebek kamerası ya da telsizi

evet benimde allianz da vardı ama ben 1 sene düşünmediğim için yaptırmamıştım kasımın 8 inde kadar paralı gideceğim bu yüzden ben :KK43: ve medicana da 750 tl olmuş ücretler ekstraları söylemiyorum bile
Aaa zam mı geldi 🥺 her doktorun ücreti başka aslında. Muayene ücreti 750 ise doktorla ilgilidir herhalde. Ama çok fazla. Medicana pahalı bir hastane genel olarak.

VivaLaJuicy VivaLaJuicy ve Papatya0593 Papatya0593 bebek arabası araştırdığınızı gördüm ben de çok uzun araştırdım ve sonunda aldım.
çok hafif olması
uçak kabinine sığması
rahat taşınması
tekerleklerin kalitesi

en baştan beri aklımda olan arkadaşımda bizzat denediğim ve sonra mağazada aradığım tüm özellikleri teyit ettiğim bir model vardı onu aldım. puseti+arabası ve puset aparatı ile 7500 tl'ye denk geliyor (indirimli) modeli chicco goody plus
videosunu da ekliyorum

Canim teşekkür ederim detaylı açıklaman için mutlaka inceleyecegim 🌸

çok hafif olması
uçak kabinine sığması
rahat taşınması
tekerleklerin kalitesi

videosunu da ekliyorum

Canim birde nerden aldin, videoda yok ama anladığım kadarıyla pusette yapılabiliyor aparat ile birde kac kg bu araba?

çok hafif olması
uçak kabinine sığması
rahat taşınması
tekerleklerin kalitesi

videosunu da ekliyorum

Araştırayım canım sağ ol. Fiyatı da iyiymiş🥰

Canim birde nerden aldin, videoda yok ama anladığım kadarıyla pusette yapılabiliyor aparat ile birde kac kg bu araba?
ben chicco kendi sitesinden aldım. araba+ puset aparatını kaldım henüz puset stokta değil, onu ayrıca alıcam Kaily diye bir modeli var yalnızca o oluyor puset olarak
araba 7kg, pusetli halinin videosu şu, denedim o halinide baya hafif

Araştırayım canım sağ ol. Fiyatı da iyiymiş🥰
fiyatı aslında paket olarak 10.000 ama şu an indirimde. Ayriyeten ilk siparişte %10 indirim var.

Anladığım kadarıyla iyi bir araba için 7 bini gözden çıkarmak lazım, ocak ayını beklesek geçmiş kalmış oluruz acaba cok mu artar, şimdi de daha bebek küçük diye erken mi diye düşünüyorum...

ben kaliteli bir araba istedim hayat kalitem için yoksa çok daha ekonomik modeller var.
bu ekonomide zıbını bile seneye bırakmak bana riskli geliyor

Anladığım kadarıyla iyi bir araba için 7 bini gözden çıkarmak lazım, ocak ayını beklesek geçmiş kalmış oluruz acaba cok mu artar, şimdi de daha bebek küçük diye erken mi diye düşünüyorum...
Modele karar vereyim de. Üstüne fiyat gelse de yapacak bir şey yok 😕
Kasım indirimlerine bakılabilir ya da. Benim amacım modele karar vermek şu an. Hemen almayacağım. Biraz daha beklerim diye düşünüyorum. Ayrıca benim etrafımdakiler ailem vs. erken davranmamam gerektiğini söylüyorlar.
Ben sadece pille çalışan bebek tırnak makası aldım şimdiye dek. Onun da fiyatı hep gelgitli diye. Her şeyi bekletiyorum.
Cinsiyeti bilsem belki daha rahat hareket ederim ama onu bile bilmiyorum.

Modele karar vereyim de. Üstüne fiyat gelse de yapacak bir şey yok 😕
Kasım indirimlerine bakılabilir ya da. Benim amacım modele karar vermek şu an. Hemen almayacağım. Biraz daha beklerim diye düşünüyorum. Ayrıca benim etrafımdakiler ailem vs. erken davranmamam gerektiğini söylüyorlar.
Ben sadece pille çalışan bebek tırnak makası aldım şimdiye dek. Onun da fiyatı hep gelgitli diye. Her şeyi bekletiyorum.
Cinsiyeti bilsem belki daha rahat hareket ederim ama onu bile bilmiyorum.
Benim de annem acele etmeee modunda, ben şuna karar verdim puset uyumlu ama tek elle kapanabilen hafif bir bebek arabası alacağım.

Back
X