- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.461
canımm aynı şikayet baştan beri var bende, burdan bi arakads sormustu doktora ona deniz suyu önermişti doktoru, ben geçen gittiğimde sorum bana da her gün olmamamk şartıyla burun spreyi kullanabileceğimi söyledi, çünkü özellkle geceleri burun tıkanıklıgından bogazlarm falan cok kuruyor rahatsız oluyordum, iyi oldu arada normaldede kullandgm burun acıcı spreyden sıkıyorumKızlar burnum hep tıkalı, özellikle sabah kalktığımda kupkuru... Bugün kanadı da biraz, baktım hamilelikte oluyormuş. Aranızda bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?
öncelikle geçmiş olsun, ilk defa böyle bi durum yaşayan duydum, yani haklısın o akıntı bogaza doldugu için bulandırır mideni, ama tekrar mı gitsen acaba doktora, yani biz burda yanlış yönlendirmek istemeyiz seni.Herkese iyi akşamlar.. İnşallah Nisan sonu bende sizler gibi anne olacağım.. Belki burda bir çözüm bulabilirim ümidiyle yazıyorum.. Gebeliği öğrendiğimden beri ciddi bir geniz akintim var ve inanılmaz mide bulantısı yapiyor. Aranızda böyle sorun yaşayan var mı. Kbb ' ye gittim burun ve boğaz için sprey verdi ama işe yaramadı ve bu durum bende inanilmaz mide bulantısı yapiyoruzun süre dışarıda kalamıyorum genzim doluyor ve o akıntıyi çıkarmakta da çok zorlaniyorum.. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar var mı?
ben montessori yatak alıp 3 yasında geçmiştim, gerçi hala arada yanıma kacıyor ama olusn, arkadasın da dediği gibi kendilerinin yatıp kalkabilmesi avantaj, ben Caploonba markasının my house modelini kullanıyorum, biraz oyun gibi de gelir cok da kaliteli.Kızlar size birşey danışmak istiyorum 2 yaşında bi oğlum var ve doğuma kadar odasını ayırmayı düşünüyorum ama şuan yattığı yatak eski zaten bi yakınımız vermişti iyice de yıprandı doğuma kadar da 3 yaşına gelecek nasıl bi yatak önerirsiniz