• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun. Umarım 10 günün sonunda geçer. Bazı arkadaşlar yaşamıştı bu şekilde kanamalar ama sonrasında progestan kullanarak atlattılar diye hatırlıyorum.
Rutin kontrolde mi gördüler yoksa şikayetle mi gittiniz?
Çok teşekkür ederim, rutin kontrolde görüldü. Kanamam yok çok şükür sadece ultrasonda kanama alanları görüldü, kendiliğinden geçebilir dedi dr olabiliyor vs ama yatmam gerektiğini de söyledi, umarım iyi olur

Çok teşekkür ederim, rutin kontrolde görüldü. Kanamam yok çok şükür sadece ultrasonda kanama alanları görüldü, kendiliğinden geçebilir dedi dr olabiliyor vs ama yatmam gerektiğini de söyledi, umarım iyi olur
Cok gecmis olsun ultrasonda neresi kanadigini gorulebiliyor muymus

hayırlı evlat olsun inşallah 😍 kızlar cok tatlı oluyo ben de iki kız annesi olucam bana da kız dedi 🙂 isim var mı aklında
Insallah canim 🌸 ne guzel hayirli saglikli bi evlat olsun insallah🐣 Kiz kardes cok guzel bisey biz 3 kiz kardesiz arkadas sirdas hersey oluyo insana 🌸 Yok ya henuz ama esim isim konusunda cok israrci o da daha bilmiyo ama bana secenekler sunacakmis 😀 sen dusundun mu peki

Cigit isimli markadan trendyol üstünden yaptığım bu alışverişten memnun kalmadım. Lekeli yamuk kalitesiz ürünler geldi. 6-9 ay almama karşın çok da küçük. Lastikleri sıkı. Çocuğun karnını ağrıtır bence. Zıbın da naylonumsu yapıda. 😭 iade edeceğim. Önermiyorum.
Üzüldüm bide benim yüzümden aldınız😞

Kızlar şimdiden yenidoğan bebek bezi stoklamak istiyorum da hangi marka Önerileriniz var şuan sleppy Trendyolda 84 adetli paleti 105 lira
Bende sleepy almayı düşünüyorum canım, hep Molfix kullandım diğerlerinde ama bu sefer sleepy kullanacağım alerjik bir durum olmazsa.Bide stok yapmanı tavsiye etmem dediğim gibi bebeğin bünyesine Uygun olanı doğduktan sonra stokla.Her bebeğin cildi bünyesi farklı

Kızlar pazartesi günü randevum var çok heycanlıyım 12+3 olucam ilk defa bebek gibi görücem miniğimi büyümüş bi şekilde tarama testi de yapılacak büyük ihtimalle ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyeti tahmin bile olsa söylemezler sanırım ama yinede sorucam ve 13. Haftama girmeme rağmen öide bulantılarım son gaz devam ediyor sizler ne durumdasınız

Kızlar pazartesi günü randevum var çok heycanlıyım 12+3 olucam ilk defa bebek gibi görücem miniğimi büyümüş bi şekilde tarama testi de yapılacak büyük ihtimalle ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyeti tahmin bile olsa söylemezler sanırım ama yinede sorucam ve 13. Haftama girmeme rağmen öide bulantılarım son gaz devam ediyor sizler ne durumdasınız
Ben bugün ikili test için gideceğim çok heyecanlıyım belki tahmin yapar diye ama doktorum çok tedbirlidir 14-15 haftadan önce söylemiyor pek özel hastane olmasına rağmen. Bulantılarımın çoğu bitti hafif olarak devam ediyor ama bazı yiyeceklere karşı tiksintilerim hala var maalesef.

Bende sleepy almayı düşünüyorum canım, hep Molfix kullandım diğerlerinde ama bu sefer sleepy kullanacağım alerjik bir durum olmazsa.Bide stok yapmanı tavsiye etmem dediğim gibi bebeğin bünyesine Uygun olanı doğduktan sonra stokla.Her bebeğin cildi bünyesi farklı
Anladım haklısın alerji durumu olabilir stok yapmak riskli

Benimde pazartesi ikili taramam var canim 12+2 olucam bana cinsiyetini soyleyecegini soyledi doktorum bakalim hayirlisi olsun cok merak ediyorum

Canim pazartesi öğleden benim de randevum var benim ki 16 oldu cinsiyeti kesinlesecek bende tam 1 aydır görmedim çok merak ediyorum 😊

Ben bugün ikili test için gideceğim çok heyecanlıyım belki tahmin yapar diye ama doktorum çok tedbirlidir 14-15 haftadan önce söylemiyor pek özel hastane olmasına rağmen. Bulantılarımın çoğu bitti hafif olarak devam ediyor ama bazı yiyeceklere karşı tiksintilerim hala var maalesef.
Özel hastane bile öyleyse ben çok bişey beklemiyim o zaman 😊

Canim pazartesi öğleden benim de randevum var benim ki 16 oldu cinsiyeti kesinlesecek bende tam 1 aydır görmedim çok merak ediyorum 😊
Sen artık kesin öğrenirsin ya hadi hayırlısı baya randevusu olan varmış hepimiz güzel haberlerle gelelim inşAllah 🤗

Sen artık kesin öğrenirsin ya hadi hayırlısı baya randevusu olan varmış hepimiz güzel haberlerle gelelim inşAllah 🤗
Evet canim bence de 12. Haftada bile baya belli erkek olduğu yüzde yüz demiyorum ama dedi doktor o yüzden erkek olduğunu düşünüyorum ama gene de kesin desin istiyorum biraz mavi şeyler de aldım ama🙈😅

Back
X