Evet bende iki üç gündür var. Alınganlık değil de aşırı duygusallık herseye ağlar oldum. Midem aşırı bulanıyor mesela buzdolabını açma düşüncesi bile mahvediyo k9 köpekleri gibi koku alıyorum. Yatak odasından taa kocamın oturma odasında yediği sandviçin içindekileri sayıyorum

mesela dün akşam “ben neden artık evimi temizleyemiyorum, yemeğimi yapamıyorum, buzdolabını bile açamıyorum muhtaç oldum” diye ağladım. Muhtaç olduğum da annemle eşim yani etrafımda pervane gibiler sağolsunlar. Eşim ilk gebeliğimden alışkın olduğundan sarılıp teselli ediyor sağolsun
Ben malesef. Bazen gaviscon içiyorum bazen ayva yiyorum. Deli gibi iştahlı ben yemekten soğudum sonrasındaki sorunlar yüzünden gören çökmüşsün ne oldu sana diyo çok üzülüyorum.
Ayy Allah sağlık sıhhat versin çok özeniyorum şu an size. Ben hiç alışkın değilim kendi işimi başkasına yaptırmaya ya da yardım isteyemem kolay kolay cok zorlanıyorum. Ev benim alıştığım düzende olmayınca cok huzursuz oluyorum yapacak gücüm de yok. Geçen eşim yardımcı çağıralım eve temizliğe dedi ben de bu pisliğe kimseyi sokamam önce temizlemem lazım az kirlenince çağırırız olmazsa dedim