• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım geçmiş olsun. Havuç suyu ve bol su çoğaltır derler ya. Pek bi bilgim yok.Doktorun ne dedi peki?
Cok sagol canim kime sorsam havuc suyu dedi oyuzden hemen kati meyve sikacagi aldim bugun... Doktorum riskli seviyede degil dedi neden olmus olabilir dedigim de bebegin bobrekleriyle alakali olabilir dedi cok cok uzuldum 21. Hafta icin perinatolojiye gidcem ixim ancak ozaman rahat edecek :(

Canim geçmiş olsun ,ciddi seviyelerde değilmiş çok sukur, yasin kac ,ileri yaşlarda daha sık görülüyor sanki bu durum
Riskli seviyede olmasada azlik var dedi ben cok uzuldim bu konuda cunku ilk bebegim bu hic tecrubem yok tup bebekle zorla oldu endiseli olusum bundan kaynakli :( bu arada yaşim 28 beslenme seklim normal kilolu falanda degilim sagliksiz hic biseyde yemem

Riskli seviyede olmasada azlik var dedi ben cok uzuldim bu konuda cunku ilk bebegim bu hic tecrubem yok tup bebekle zorla oldu endiseli olusum bundan kaynakli :KK43: bu arada yaşim 28 beslenme seklim normal kilolu falanda degilim sagliksiz hic biseyde yemem
Canim tüp bebek ne kadar zor biliyorum bende ,tüp bebek değil benim ama o yollardan geçecekken supriz oldu benim ki o surece baslayacak olmak bile beni yormaya yetmisti, stres yapma bi başka doktora daha git, doktor ne dediyse o şekilde beslen, Rabbimin dediği olacak hepsi bahane doktorun dedikleri , Allahin izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Riskli seviyede olmasada azlik var dedi ben cok uzuldim bu konuda cunku ilk bebegim bu hic tecrubem yok tup bebekle zorla oldu endiseli olusum bundan kaynakli :KK43: bu arada yaşim 28 beslenme seklim normal kilolu falanda degilim sagliksiz hic biseyde yemem
Bu ara da cogumuza bise dediler canim, bana da kordon kivrimli değil düz dediler, ileri ki haftalarda gelişim geriliği olabilir düşük kilolu doğabilir dedi doktor, bende üzüldüm ama şimdi tevekkül ediyorum , hersey Allahtan stres yapınca bide gene bebeği üzüyoruz

Bu ara da cogumuza bise dediler canim, bana da kordon kivrimli değil düz dediler, ileri ki haftalarda gelişim geriliği olabilir düşük kilolu doğabilir dedi doktor, bende üzüldüm ama şimdi tevekkül ediyorum , hersey Allahtan stres yapınca bide gene bebeği üzüyoruz
Canımm takma kafana lütfen ama bana da burun nazal kemiği kısa dedi benim de moralim bozuldu bayaa ama tevekkül dediğin gibi 🥺

Günaydın kızlarr. benim 4 gündür geçmeyen adet sancılarım var kasık ve karnımın alt taraflarında bazen iğne gibi batıyor bazen de sancı giriyyor sızlıyor. doktoruma yazdım bu sabah diyor ki kasıkta hissettiğin iğne batmaları normal rahmi yerinde tutan bağların gerilmesi yüzünden oluyor dedi. parol iç ve dinlenmeni tavsiye ederim dedi. ama masabaşı çalışıyorum dik oturmaktan popom ağrıyo arada in çık geziyorum ama ağrı kesici de içmeme gerek yok bence. sizde yaşayan var mı bu durumu sürekli geçmeyen adet sancısını ?
Bende de maalesef var doktor bugün karından ultrason ile rahim ağzı uzunluğuna baktı normal dedi sıkıntı görünmüyor dedi ama şu an tekrardan sanki adet sancısı gibi sancı hissediyorum o yüzden forumda arayayım dedim sizin yoruma denk geldim

Canim tüp bebek ne kadar zor biliyorum bende ,tüp bebek değil benim ama o yollardan geçecekken supriz oldu benim ki o surece baslayacak olmak bile beni yormaya yetmisti, stres yapma bi başka doktora daha git, doktor ne dediyse o şekilde beslen, Rabbimin dediği olacak hepsi bahane doktorun dedikleri , Allahin izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Alalh razi olsun canim destegin icin gercekten cok zorlu asamalardan gecerek hamile kaldim Allahim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah...
Allah ne derse o olur ben de ayni fikirdeyim sizin bile surpriz sekilde hamilelik olmus benim de bu durumum duzelir diye umuyorum

Allahim korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah hepimizin bebekleri saglikla dogar bizim dua etmekten baska caremiz yok zaten Allah buyuktur insallah hersey yoluna girer rabbim sifa verir

Alalh razi olsun canim destegin icin gercekten cok zorlu asamalardan gecerek hamile kaldim Allahim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah...
Allah ne derse o olur ben de ayni fikirdeyim sizin bile surpriz sekilde hamilelik olmus benim de bu durumum duzelir diye umuyorum
Kesinlikle canim Rabbım ol derse olur hiç korkma sen içini ferah tut 🌼

Günaydın kızlaar :)

Şööyle bir okuyup öyle geldim. Benim de randevum dündü bir öncekine göre baya büyük bir bebekle karşılaşınca şaşırdım vallahi her ne kadar önden bakıyor olsamda :)
22 cm 302 gr olmuş. Cinsiyetteki %10luk yanılma payı da silindi, küçük bir hanım varmış içeride :)
Benim 2.gebelik doktorum hareketleri hisediyorsun değil mi diyince ben de tam onu diyecektim dedim ben hissetmiyorum. Doktorum biraz endişelenir gibi oldu hadi gel bakalım bebeğe dedi. Baktık bizim kız tam U şeklinde duruyormuş bacaklar kafanın tepesinde duruyordu. Bu yüzden hissetmiyorsun dedi. Tuvalete sık gidiyomusun diye sordu bi de evet onun için de erken değil mi dedim o da bu pozisyondan dolayıymış. Yine de 1 hafta 10 güne kadar nasıl duruyor olursa olsun hissedermişim.
Detaylı için de 20 Aralık a randevu verdi bekleyeceğiz sabırla bakalım :)
Detaylı için 20 Aralık çok geç değil mi?

Back
X