• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de öyleyim canım. 😢 augmentine kara listemde. Dedim doktora bunu vermeseniz vücudumu kurutuyor kaşıntı yapıyor diye. Ama sen hamilesin ve kullanabileceğin en masum antibiyotik bu dedi. Kbb uzmanı söyledi işte. Çok da güvendiğim bir doktor ve akademisyen aynı zamanda. Ama henüz bir sıkıntı yaratmadı. Bitmesine birkaç gün var. Bakalım😬
KBB uzmanı bana da largopen verdi sinüzit teşhisiyle. Zaten ya augmentin ya da largopen yazabilirim demişti gebe olduğun için. Pek de bir seçeneğimiz yok aslında şu durumda.🤷‍♀️

Ben de öyleyim canım. 😢 augmentine kara listemde. Dedim doktora bunu vermeseniz vücudumu kurutuyor kaşıntı yapıyor diye. Ama sen hamilesin ve kullanabileceğin en masum antibiyotik bu dedi. Kbb uzmanı söyledi işte. Çok da güvendiğim bir doktor ve akademisyen aynı zamanda. Ama henüz bir sıkıntı yaratmadı. Bitmesine birkaç gün var. Bakalım😬
Bana da operasyon sonrası yazdılar umarım ters etki etmez 😟

Kuzum mantarim nuksetmis yine fitil öncesi gibi akinti geldi artık ne yapacağımı şaşırdım şekeri kestim çamaşırları 90 derecede yıkıyorum kurutmada kurutuyorum ama kurtuluş yok belli ki bundan
Canim cok geçmiş olsun, mantarı hiç bilmiyorum, elinden geleni yapıyorsun, düşünmemeye çalış, Allahin izniyle sen bu kadar dikkat ederken bebise birsey olmaz🌸

Ben böbrek taşı düşürürken de bana bunu verdiler dedim ne alaka hamilelere bu en uygun antibiyotik dediler ama bende enfeksiyon çıkmadı idrar kültürümde temizdi o yüzden kullandırmadılar antibiyotiği

Şubeye göre fiyatlar değişiyor. Ataşehir şubesinde kasım ayı başında normal 17.500 sezeryan 20.500 gibi bir rakam verdiler. Epidural olursa onda yaklaşık 1.750 tl falan ekleniyormuş. Ama bunlar şimdiki fiyatlar, doğum ne zaman olacaksa güncel fiyattan ödeme yapılıyor.

Bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben sigortamı yaptırmıştım gebelik öncesi. Medicanaya gidiyorum. Sadece 15 tl ödüyorum muayeneler için. Sigortam karşılıyor. Doğumu da kapsıyor sigorta. Normali de sezeryanı da kapsıyor dediler. Acaba yine de doğum zamanı ekstra bir ücret talep edilir mi böyle bir durumda? Edilmemesi lazım mantıken ama bilgin var mı? Henüz doğuma var diye kimseye de bir şey sormadım bu konuda🤔

Bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben sigortamı yaptırmıştım gebelik öncesi. Medicanaya gidiyorum. Sadece 15 tl ödüyorum muayeneler için. Sigortam karşılıyor. Doğumu da kapsıyor sigorta. Normali de sezeryanı da kapsıyor dediler. Acaba yine de doğum zamanı ekstra bir ücret talep edilir mi böyle bir durumda? Edilmemesi lazım mantıken ama bilgin var mı? Henüz doğuma var diye kimseye de bir şey sormadım bu konuda🤔
Poliçede teminat ücretleri yazar. Orda doğum için bir teminat var mı? Benimkinde doğum ve ambulans için sınırsız yazıyor. Oda-refakat, küçük müdahale, ameliyat vs gibi kalemler var onlar için de 10 bin teminat yazılmış. Poliçenize bakarsanız netleşir. Orda yazanların dışında bir işlem olursa ücret alırlar.

Ben üst üste her gece hissettim sonra günlerce hissetmedim. O yüzden paniklemiştim. Şimdi yine birkaç gündür hissediyorum. Ama yine hissetmezsem sorun mu değil mi onu anlamaya çalışıyorum. Doktoruma soracağım.
Tekme için bence de çok erken zaten. Onları büyüdüğünde hissederiz.
Ben bugün gittim ve sordum. Daha yeni yeni hissedersin zaten bundan sonra hissetmeye baslarsin dedi. İlk hamileligim bu arada ☺️ sizinle haftamız da aynı

Ben bariz tekmeleniyorum içerden . Yani sabah akşam gece gündüz yemekten sonra yatakta her yerd e. Dışardan da görülüyor ve eşim elini koyduğunda o da hissediyor
Bir hafta sonra ben inşallah 😂 siz benden ondesiniz sanırım. Benim bugün 20+3 Hissediyorum hareketleri yine de çok güzel oluyor hissetmek.

Poliçede teminat ücretleri yazar. Orda doğum için bir teminat var mı? Benimkinde doğum ve ambulans için sınırsız yazıyor. Oda-refakat, küçük müdahale, ameliyat vs gibi kalemler var onlar için de 10 bin teminat yazılmış. Poliçenize bakarsanız netleşir. Orda yazanların dışında bir işlem olursa ücret alırlar.

Doğum teminatlı benim sigortam da.
Öyle şeyleri okumaktan o kadar hoşlanmıyorum ki. Yani sözleşmeler poliçe vs. Ben de hemen bi bakayım tekrar o zaman🙏🏻😇

Şimdi halloldu. Her şeyi kapsıyor. 10 muayene. Doğum 1, ameliyat limitsiz demiş. Oda refakatçı falan da limitsiz. Kendi başıma olsam böyle incelemezdim. İlla ki biri diyecek😂 çok teşekkür ederim cidden. Gözüm açıldı🙏🏻😇

Şimdi halloldu. Her şeyi kapsıyor. 10 muayene. Doğum 1, ameliyat limitsiz demiş. Oda refakatçı falan da limitsiz. Kendi başıma olsam böyle incelemezdim. İlla ki biri diyecek😂 çok teşekkür ederim cidden. Gözüm açıldı🙏🏻😇
Süper o zaman 🙏 Hangi Medicana ya gidiyorsunuz ve hangi sigorta sizinki, benim Ataşehir şubesi sompo’dan yaptırdık ☺️

Bende senin gibi dusunuyorum canim onunkilerde hic olmadi boyle seyler uzaktaydi hep suan mesela ben medicanaya gidiyorum ozel sigortam var hic bisey odemiyorum neredeyse bi dortlu taramaya bide ayrintiliya odeyecegim surekli bana shir hastanesine git ne gerek var diyor kendisi orada yapti diye kendi doktorum zaten perinatolog gerek yok doktoruma guveniyorum diyorum hep bi muhalefet. Birde surekli kendi cocuklarinin eskilerini almami istiyor annemde defalarca uyardi ilk cocugu onun hevesi var neden eskileri giydirsin diye ama anlamiyor hastane cikisi aliyorum benimkiler duruyor niye aldin diyo elimde olmazda anlarim derimki masraf yapmayalim diye yapiyor ve zaten bazi seyleri aldim kendisinden kangurudur, puset ortusudur falan ama istiyorki ben onun cocuklarinin eskileriyle cocugumu buyuteyim hic bisey almayayim ve normalde boyle bi insan degildir gercekten bu bebek alisverisinde biranda boyle oldu hic anlamiyorum surekli iyi dusunmeye calisiyorum ama dun en son bu hastane odasi susleme olaylarida olunca cok uzuldum kirginlik olmasin diye birseyde demiyorum ama zaten hassas donemdeyiz daha bi etkiledi beni
Canim kimseyi umursama canin ne istiyosa neyi almak yapmak istiyosan yap sonra icinde kalir.Kim ne der diye dusunme strese sokma kendini bosverrrr
Gün içinde akintiniz olutor mu
oluyo canim en basindan beri ozellikle cok hareket edince :)

Arkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?

Süper o zaman 🙏 Hangi Medicana ya gidiyorsunuz ve hangi sigorta sizinki, benim Ataşehir şubesi sompo’dan yaptırdık ☺️
Benimki bahçelievler. Hamile kalmadan önce anadolu sigortaya yaptırmıştım çok uygun fiyata. 🥰 yeniletme gereği olmadan hemen hamile kalabilirsiniz dediler. O yüzden tercih etmiştim. Çok hesaplı oldu. 😇

Back
X