• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
kızlar biliyorsunuz ben geçen ay böbrek taşı düşürmüştüm bende kronik bu malesef dün akşamdan beri sağ böbreğimde sancı var geğirme ve gaz da var Allah korusun da çok korkuyorum tekrar olcak bu çok erken napıcam bilmişyorum. biz doktorlarla bekliyordukta bebek daha büyüyüp böbreği sıkıştırınca diye bekliyorduk modum çok düştü gece hiç yatamadım hep uyanıktım dön dön yatakta göbeğimi nereye koysam o ayrı rahtsız ediyor Allah hepimize şifa versin inşallah çok korkuyorum 😥😥

Ay dun ben ne yaptim bi bilseniz kizlar 😂😂😂 takviye olarak ocean mummy kullaniyorum ama doktorum bakti demirim cok cok dusuk ekstra bide demis ilaci verdi e bendede zaten kabizlik problemi var bunun icinde belki kullanan vardir aranizda magnesie calcine diye bi toz verdi 1 ölcekle basla tuvalete cikana kadar 3 olcege kadar cikart dedi buraya kadar hersey normal 😅😅 dun ben aldik elime tozu hic kullanma talimatini okumadimda icinden degisik bi kasik cikti kocaman bi agzi var bide minicik sanki parmak tutma yeri gibi bi yer var bende buyuk tarafi doldurdum suyla karistirip ictim 🙈 ictikten sonra bi bakiym dedim talimatina ay ne olsun o buyuk taraf 12 ölcek yerine geciyomus normal olcegi o parmak tutma yeri sandigim seymis 😂 insanlar 3 olcekle bile tuvaletten cikamiyorum falan yazmis aldimi beni bi korku gitmis 12 olcek icmisim lavaboya gittim parmak atip kusmaya basladim biraz cikarttim ama giden gitti sanirim onumuzdeki 1 hafta size klozet uzerinden yazacagim 😅 siz siz olun takimati okumadan almayin ilacinizi
aayy inanmıyorum , güleyim mi ağlayayım mı b,lemedim :D
Neyse 1 hafta falan rahat çıkarsın heralde tuvalelete haftalık dozunu tek seferde almışssın kestirmeden :D

kızlar biliyorsunuz ben geçen ay böbrek taşı düşürmüştüm bende kronik bu malesef dün akşamdan beri sağ böbreğimde sancı var geğirme ve gaz da var Allah korusun da çok korkuyorum tekrar olcak bu çok erken napıcam bilmişyorum. biz doktorlarla bekliyordukta bebek daha büyüyüp böbreği sıkıştırınca diye bekliyorduk modum çok düştü gece hiç yatamadım hep uyanıktım dön dön yatakta göbeğimi nereye koysam o ayrı rahtsız ediyor Allah hepimize şifa versin inşallah çok korkuyorum 😥😥
Yaa inşallah ondan değildir hakkaten çok zor :( Gerçi yeni yaşadın anlarsın ne olduğunu muhtemelen ama .. Uf öyleyse de yok mu kolaylaştıracak bi yolu falan acaba ya

Ben de bol uzun kazak giyinmeye çalışıyorum, kısa giyinsem anlaşılır. Normal bence beşinci aydayız 😇 su fazlalığını ilk defa duydum, umarım olmaz bir daha 🙏 Ne zaman çıkmıştı ilk gebelikte? son aylarda alaturkada oturunca göbek sıkışmıyor mu? Ben şimdiden rahatsız oluyorum :KK43: abartıyor olabilir miyim? Sonuçta annelerimiz falan hep bu şekilde kaç gebelik geçirdi 🫠
Canım bnm çoğul gebeliktu üçüz 2+1 yani iki kese. Tek olan bebeğimin suyu 25. Haftamda fazla cikti 3 lt su çektiler karnımdan. Afaki büyük karnım vardi o yüzden korkuyorum. Allahım korktuklarimizdan emin kılsın inşallah 🤲❤️ illaki zor oluyor alaturka ama mecbur olunca yapacak birsey yok şimdi düşününce banada zor geliyor klozetin rahatlığına alistik😅🤭

Ay dun ben ne yaptim bi bilseniz kizlar 😂😂😂 takviye olarak ocean mummy kullaniyorum ama doktorum bakti demirim cok cok dusuk ekstra bide demis ilaci verdi e bendede zaten kabizlik problemi var bunun icinde belki kullanan vardir aranizda magnesie calcine diye bi toz verdi 1 ölcekle basla tuvalete cikana kadar 3 olcege kadar cikart dedi buraya kadar hersey normal 😅😅 dun ben aldik elime tozu hic kullanma talimatini okumadimda icinden degisik bi kasik cikti kocaman bi agzi var bide minicik sanki parmak tutma yeri gibi bi yer var bende buyuk tarafi doldurdum suyla karistirip ictim 🙈 ictikten sonra bi bakiym dedim talimatina ay ne olsun o buyuk taraf 12 ölcek yerine geciyomus normal olcegi o parmak tutma yeri sandigim seymis 😂 insanlar 3 olcekle bile tuvaletten cikamiyorum falan yazmis aldimi beni bi korku gitmis 12 olcek icmisim lavaboya gittim parmak atip kusmaya basladim biraz cikarttim ama giden gitti sanirim onumuzdeki 1 hafta size klozet uzerinden yazacagim 😅 siz siz olun takimati okumadan almayin ilacinizi
Güldüm kuzum hakkını helal et😅 sıkıntı olmaz kuzum iyice rahatlamış olursun 🙃

Canım bnm çoğul gebeliktu üçüz 2+1 yani iki kese. Tek olan bebeğimin suyu 25. Haftamda fazla cikti 3 lt su çektiler karnımdan. Afaki büyük karnım vardi o yüzden korkuyorum. Allahım korktuklarimizdan emin kılsın inşallah 🤲❤️ illaki zor oluyor alaturka ama mecbur olunca yapacak birsey yok şimdi düşününce banada zor geliyor klozetin rahatlığına alistik😅🤭
3 bebek taşımak apayrı zordur. Amin, umarım sağlıklı bir şekilde geçiririz süreci 🙏 tuvalete de alışıcaz artık 😂

Canım umarım böbrek taşı değildir🙏 Benzer ağrılar bende de oluyor ama taşım yok. Hatta geçen hafta sağ böbreğim ağrıyordu. Geğirme gaz sürekli olan var zaten. Bi ultrasona girsen görünmez mi kanala düştüğü?

Eki Görüntüle 3168708 Böyle bir tarak gerekli mi? İlk zamanlar kullanılıyor mu? Alınmalı mı? Bilenlerden yorum bekliyorum😇
Ben oğlumda almıştım. Şimdiki bebeğime de alacağım bana göre gerekli oluyor ben tariyordum kafasını çok saçlı olmamasına rağmen 😁 bide hem bundan vardı hem normal tarağı vardı o da gerekli oluyor bazen konak oluyor kafalarinda normal tarakla taramak gerekiyor

Antibiyotik kullanan anne adaylarına sesleniyorum😇
Yarın bitecek benimki. Dün akşam hassasiyet ve kaşıntı oldu bi anda bende de. 😭
Hemen bepanthene plus sürdüm biraz. O kadar iyi geldi ki. Zararı var mı bilmiyorum ama çare aradım o an ve beni kurtardı. 🥰 bir kez sürdüm sadece. Bolca da su içmeye devam ediyorum.
Benim kaşıntı bitmedi ama düne göre azaldı sanki. Sabah ya da akşam intim likitle yıkama yapıyorum. Doktorum pH dengesi için kullanabilirsin demişti. O rahatlatıyor biraz. Yarın doktora gidicem 🫤

Ben oğlumda almıştım. Şimdiki bebeğime de alacağım bana göre gerekli oluyor ben tariyordum kafasını çok saçlı olmamasına rağmen 😁 bide hem bundan vardı hem normal tarağı vardı o da gerekli oluyor bazen konak oluyor kafalarinda normal tarakla taramak gerekiyor
9AEF4F54-D426-4F72-90E7-89176B0FF462.webp

Evet bu bilgi de çok iyi oldu. Böyle 2li 3lü set olarak da satılıyor. O zaman diğer taraktan da olsa daha iyi 😇🥰

Kızlar günaydın iki gündür karnımın alt tarafına iğne batıyor gibi oluyor sürekli bu aralar yoruluyorum ondan mı bilmiyorum ama uzun sürdü sanki bu sefer hareket de hissetmiyorum henüz tedirgin olmaya başladım
Bnm de dün oldu gün boyunca sol alt tarafta aynı şekilde ağrı gibi batma gibi aniden oluyordu bugün yok şükür. Devamlılığı olmayan dinlenince geçen ağrılar normal diye biliyorum. Karın büyüyor rahim büyüyor illaki farklılıklar olacak canim rahat ol❤️

bebek bezi almaya başlayan oldumu. Sleepy nin bio natural olanını alıcam ben galiba. şuan en uygun kendi sitesi. indirim zamanı baksaydım keske :(

bebek bezi almaya başlayan oldumu. Sleepy nin bio natural olanını alıcam ben galiba. şuan en uygun kendi sitesi. indirim zamanı baksaydım keske :KK43:
Ben aldım. 1 ve 2 numarayı yeterince tamamladım. İndirimlerden faydalanmıştım amazon, hepsiburada gibi sitelerden.
Artık diğer numaraları da sonradan alırım diye düşündüm. Ya da onlardan da mı arada almalı bilmiyorum. Bebeğin durumuna göre de alınabilir doğduktan sonra geri kalanı. Prima premium care almıştım.
Yine indirimleri olabilir. Takip etmek lazım.
İndirim olmazsa çok da beklememeli bence. Çünkü zam kesin gelecek.

Back
X