Bence hastaneye güvenip mamasiz gitmeyin ben kızımda yaşadım, özellikle devlette dogum yapacak olanlar icin diyorum. Aklıma geldikçe cildiracak gibi oluyorum

sütüm gelmisti şükür ama azdı illaki, hemşire mama verin dedi, mama vardi ama sıcak su yok. Annemi sıcak su istemesi için gönderdim hemşireye vermemiş kendi imkanlarinizla sağlayacaksınız demiş annem neredeyse ağladı ağlayacak.Gecenin 2 si ve evime 50 km uzakta merkezde hastanedeyim eşimde evde. Daha sezeryan olalı 24 saat olmamış, kalktim karnımı tuta tuta gittim baktım kimse yok ve çaycı kaynıyor, aldim suyu azıcık giderken geldi hemşire, ne yapıyorsunuz dedi su aliyorum ne yapicam dedim, çemkirmeye başladı, tabi ben ondan daha fazla cemkirdim seni şikayet ederim dedim osirada bi erkek görevli geldi anladı olayı, bana dedi ki kardeşim ben burdayım sen ne zaman ihtiyacın olursa gel burdan al kimseyi dinleme bazılarında vicdan kalmamış bebeğin mamasının suyuna göz dikmişler dedi

kızda tık yok

inada çıkana kadar gidip ordan aldim

Allah'ım iyilerle karşılaştırsın ve şimdi ki aklım olsa o hemşireyi şikayet ederdim çok pişmanım