2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet arkadaş almıştı e-bebekten, ben de sipariş ettim ama sevemedim. Popomdan düşecek gibi sanki :KK70: iade edeyim
Bedeni büyük gelmiş olabilir mi? 🤔 Daha şişeceğiz epey 🤭 ileride tam olabilir
Ben de şimdi pantolon bakıyorum diğer üstlerimin hepsi olur ama alt giyim eksik

Bu arada benim bebeğim kaç gram tam bir bilgim yok.🤔
En son 23+0’da gittim perinatologa detaylı için. Benimki haftasıyla uyumlu ilerliyor. 2 gün önde.
O gün kilosu ne kadar dedim.
23+0 itibariyle ortalama 500 gr olmalı demişti. Her şey yolunda sende de dedi. Bir sayı söylemedi yani.
Kendi doktorum söylüyor. 9 ocak pazartesini beklemedeyim🤩

Bu arada benim bebeğim kaç gram tam bir bilgim yok.🤔
En son 23+0’da gittim perinatologa detaylı için. Benimki haftasıyla uyumlu ilerliyor. 2 gün önde.
O gün kilosu ne kadar dedim.
23+0 itibariyle ortalama 500 gr olmalı demişti. Her şey yolunda sende de dedi. Bir sayı söylemedi yani.
Kendi doktorum söylüyor. 9 ocak pazartesini beklemedeyim🤩
Perinatolog raporunda yazmıyor mu ?? Benim raporda yazıyor boy kilo

Ben de yarın bi hamile elbisesi giyicem ama gözüme garip geliyor😅 yine de giyicem. Lcwden almıştım. Birkaç kez giysem bozulacak gibi aynı zamanda. Uzun ömürlü değil
36E34D8A-860C-4378-B85B-DE23DC6E0075.webp

En küçük bedeni aldım ama bacakları oldu aslında, esnek de. Kumaşı falan da ince geldi. Göbek büyüyünce daha iyi olabilir haklısın 👍 💐

Ben de yarın bi hamile elbisesi giyicem ama gözüme garip geliyor😅 yine de giyicem. Lcwden almıştım. Birkaç kez giysem bozulacak gibi aynı zamanda. Uzun ömürlü değil
Eki Görüntüle 3184300
Bugün ablamın verdiği hamile elbisesini denedim, bir garip geldim aynada kendime:( okulda kendimi en çok tayt kazak ile rahat hissediyorum, okulda giymem. Dışarda giymek için bugün şunu sipariş ettim. Fiyatı fazla geldi, sonuçta kısıtlı zaman giyicez ama heveslendim, umarım olur :)
2E72F526-D490-4A03-88F4-09D054980B26.webp

Kizlar benim çok acil bir sorum var, ben duzenli aynada kendime bakıyorum hani çatlak vs var mı diye ama bu son 2 gündür göğüslerim hep pembe pembe kıpkırmızı bir de her tarafı yeşil damarlanmış şok oldum yani hep karnıma baktığım için heralde farketmedim bilmiyorum ama normal mi bu bir de göğüs ucu etrafı böyle soyulmus gibi olmuş hani elimiz kışın kurudugunda boyle saydam saydam olur ya kabuklanmis gibi sert olur oyle yani

Eki Görüntüle 3184300
Lcw alınca ben de aynı şeyi hissediyorum, emanet gibi her an her şey olabilir hissi 😅
Gebelik boyu giyebilirsin umarım

Kizlar benim çok acil bir sorum var, ben duzenli aynada kendime bakıyorum hani çatlak vs var mı diye ama bu son 2 gündür göğüslerim hep pembe pembe kıpkırmızı bir de her tarafı yeşil damarlanmış şok oldum yani hep karnıma baktığım için heralde farketmedim bilmiyorum ama normal mi bu bir de göğüs ucu etrafı böyle soyulmus gibi olmuş hani elimiz kışın kurudugunda boyle saydam saydam olur ya kabuklanmis gibi sert olur oyle yani
Canım göğüste damarlanma bende de var, hatta ilk gördüğümde bende şok oldum ve tedirgin oldum ama kesinlikle damarlar belirginleşmişti.

Kızlar biz de Ocak zammı gelmeden bebek odası takımımızı aldık, Rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin ❤️🤲 bakmak, fikir edinmek isteyenler için Pierre Cardin Glare bebek odası... Şimdi sıra bebek arabasında, travel sistem düşünüyorum. Arabamız olduğu için çok pahalı birşey almıcam 5 bine kadar bütçe ayırdım, öneriniz varsa alırım

Bugün ablamın verdiği hamile elbisesini denedim, bir garip geldim aynada kendime:KK43: okulda kendimi en çok tayt kazak ile rahat hissediyorum, okulda giymem. Dışarda giymek için bugün şunu sipariş ettim. Fiyatı fazla geldi, sonuçta kısıtlı zaman giyicez ama heveslendim, umarım olur :)
Eki Görüntüle 3184308

Pembeye bayılırım. Çok hoş: beni de annem bu konuda kısıtlıyor. Karnımı göstermemeliymişim ona göre😂 ama yarın ona gidicem elbiseyle bakalım ne dicek.
Bir de işin ilginci insanlar beni bol şeyler giyiyorum diye övüyor. Göstere göstere gezmemen harika falan diyorlar 🙄 yani bi de makam mevki sahibi tipler bunlar. Hala çok sevilmiyor hamilelerin dar giyinme olayı demek ki. Eskide kaldı sanıyordum. Bence çok tatlı oluyor.
H&mdeki etekli takımları beğeniyorum ben de

Benim de göğüsler aynı canım 😟 eşime diyorum göğsümde varis çıkmış, saçmalama diyor 😅 o derece yani 🙄

Canım göğüste damarlanma bende de var, hatta ilk gördüğümde bende şok oldum ve tedirgin oldum ama kesinlikle damarlar belirginleşmişti.
Acaba tek ben miyim hasta miyim diye korkmuştum, cok teşekkür ederim

Kızlar biz de Ocak zammı gelmeden bebek odası takımımızı aldık, Rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin ❤️🤲 bakmak, fikir edinmek isteyenler için Pierre Cardin Glare bebek odası... Şimdi sıra bebek arabasında, travel sistem düşünüyorum. Arabamız olduğu için çok pahalı birşey almıcam 5 bine kadar bütçe ayırdım, öneriniz varsa alırım
Sağlıkla, huzurla kullanmak nasip olsun 🥰
Pembeye bayılırım. Çok hoş: beni de annem bu konuda kısıtlıyor. Karnımı göstermemeliymişim ona göre😂 ama yarın ona gidicem elbiseyle bakalım ne dicek.
Bir de işin ilginci insanlar beni bol şeyler giyiyorum diye övüyor. Göstere göstere gezmemen harika falan diyorlar 🙄 yani bi de makam mevki sahibi tipler bunlar. Hala çok sevilmiyor hamilelerin dar giyinme olayı demek ki. Eskide kaldı sanıyordum. Bence çok tatlı oluyor.
H&mdeki etekli takımları beğeniyorum ben de
Canım ben de hamilelerin çok dar giyinmeleri taraftarı değilim açıkçası. İsteyen istediği şekilde giyinsin elbette, kimseye laf düşmez. Ama benim gözüme hoş görünmüyor 🤷🏼‍♀️ Okulda bir arkadaş vardı gebelikte giydiği dar kıyafetleri normalde giymiyordu buna anlam veremiyorum açıkçası. Nette fotoğraflar görüyorum mesela tayt üzerine sadece büstiyer 🙄 Bilmiyorum yani bana hoş görünmüyor ama herkesin kendi tercihi 🌸

Back
X