- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.841
Ahh harika ben bunu bilmiyordumDoğum 38 de olursa o 2 haftalık izin doğum sonrası 8 haftaya eklenir, toplam 16 haftalık izinden herhangi bir hak kaybı olmaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh harika ben bunu bilmiyordumDoğum 38 de olursa o 2 haftalık izin doğum sonrası 8 haftaya eklenir, toplam 16 haftalık izinden herhangi bir hak kaybı olmaz.
bakk memeleri yağla göbüşü yağla, belini arkaya doğru böyle yağla. sonra poponu muhakkak yağla en sonra iç çamaşırının kenarındaki bacaklar var ya baldır mı deniyordu oraları önlü arkalı yağla oralar da çok çatlıyorrmuş ben 2 aydır sürekli yağlıyorum kendimi oralarımı sabah akşamBen hep karnımı yagliyordum ama artik göğüslerimi de yaglycam ben ne bilim saniyorum ki tek karin çatlıyor![]()
Normal pantolonları 3 aya kadar ancak giydim zaten gebeliğimi 2.ayda öğrendimİnanamıyorum bravo size valla bu zamana kadar hiç hamile pantolonu, hamile taytı vs. giymeden normal pantolonları giyebildiyseniz. Ben 3. aydan başlamıştım hamile reyonlarından giymeye
Totonu yağlamayı unutmaBen hep karnımı yagliyordum ama artik göğüslerimi de yaglycam ben ne bilim saniyorum ki tek karin çatlıyor![]()
Teşekkür ederimPerinetolog mu radyolog mu bakıyor onu öğrenmek istedim ondan sordum. Devlette radyolog bakıyor çünkü sanırım. Perinetolog dediyse haftaya inşallah kendini gösterir sağlıkla. Şeker hallolur inşallah beslenme programıyla sıkmayın canınızı. Ailede varsa dikkatte edilse çıkabiliyor çünkü![]()
Ben de artık yağlycam kahrolsun çatlaklar bebakk memeleri yağla göbüşü yağla, belini arkaya doğru böyle yağla. sonra poponu muhakkak yağla en sonra iç çamaşırının kenarındaki bacaklar var ya baldır mı deniyordu oraları önlü arkalı yağla oralar da çok çatlıyorrmuş ben 2 aydır sürekli yağlıyorum kendimi oralarımı sabah akşam![]()
Ben bi kaç kutu yağ alsam iyi olcakTotonu yağlamayı unutma![]()
Şeker yüklemesi için endişelenmeyin inşallah Allah’ın izniyle baştan bilmek güzel sonuçta çözümü var inşallah haftaya daha da güzel haberler alırsınızBen de artık yağlycam kahrolsun çatlaklar be![]()
İnşallah çok teşekkür ederim,hepimiz sağlıkla kavusalim İnşallahŞeker yüklemesi için endişelenmeyin inşallah Allah’ın izniyle baştan bilmek güzel sonuçta çözümü var inşallah haftaya daha da güzel haberler alırsınız
BEnimde vardı ama on yıl öncesine ait olunca ben vermişim hamile pantolonumuayselcin Benim kızımdan kalma 2 hamile pantolonum var, bi triko bol siyah pantolonum vardı altlarda onlarla idare ediyorum. Elbiselerim, kazaklarım şimdilik oluyor ama çok az vakti kaldı bence. Lcw’den bi siyah hamile elbisesi, bi taytlarla giymek için triko bluz, bi de dar body aldım. Hamile elbisesine çok bayılmadım ama idare eder.
Bundan sonrası için evde eşortman altı ve tayt ihtiyacım cok var, bi de trendyoldaki triko takımların 42 bedenini alcam çünkü altlar sıkıyor göbeğimi.
yook normal bende 2 haftadır falan hissediyorum videolarını çekip arkadaşlarıma gönderiyorum dışardan görünüyor öyle son aylardaki gibi dışarıya çıkıcak şekilde değil ama her pıt pıtı dışardan görünüyor vallahi bugün bende tam 24. haftama girdimBugun 23 haftalik olduk tam ve benimkinin hareketleri artik dokunus degil baya baya tekmeye donustu disardan bile gozukuyor az once videosunu cekip esime attim inanamadi kime soylesem dhaa cok erken ben 7.8. Ayimda disardan gorebiliyordum falan diyorlar benim oglan mi bi garip acaba sizdede disardan bakinca hareket gozukuyormu kizlar
Evet bende ağırlaşmaya başladım ,Ocak’tan sonra halledrcektim toplu alışveriş işini ama zam gelmeden yaptık eksikler bitmiyor tabi. sizin planlama tam olmuş bende son aylara inşallah bir şey koymak istemem.kızımda Doğum çantası hazırlamak nasip olmadı ani başlayınca Doğum eşim artık getirdi. Ne bulduysa evden ama allahtan ben önceden yıkayıp ütülemiştim o yüzden herşeyi son ana bırakmayın öyle süsleme o bu bi bakmışsınız kala kalıyor insan ben koşarak gittim hastaneye nişanım gelmişti2.trimesterin ortasındayız biz ağırlasmaya başladık ama yatakta dönerken bile zorlanıyorum evde kimse birşey istemesin istiyorum çabuk yoruluyorum sizde böyle misiniz.Bu ay alışverişini bitirmeyi düşünüyorum inşaallah.Subat ayında kurulumları yaparız.Marti hem dinlenir hemde son hazirliklarimi yaparım (hediyeler çikolatalar eksik veya ekstra eşya) diye düşündüm Nisan da doğum ayi inşaallah sizde plan yaptınız mı?Zamaninda gelirse koç bir kaç gün beklemek isterse boğa olacak![]()
Ben de bi kaç haftadır dışardan görüyorum arkadaşıma da çekip atmıştım her zaman değil ama bazen çok kuvvetli vuruyorBugun 23 haftalik olduk tam ve benimkinin hareketleri artik dokunus degil baya baya tekmeye donustu disardan bile gozukuyor az once videosunu cekip esime attim inanamadi kime soylesem dhaa cok erken ben 7.8. Ayimda disardan gorebiliyordum falan diyorlar benim oglan mi bi garip acaba sizdede disardan bakinca hareket gozukuyormu kizlar
Ben hamileliğimin başından beri öyleyim hemen hemen. Mide bulantılarım gittiğinden beri daha doğrusu. Normalde günde bi bardak su içerdim şimdi sabah kalktığımda susamış oluyorum. O yüzden şekerden şüphelendim haftaya öğreneceğim bakalımKızlar ben bugün ilk defa çok susadım, su içmelere doyamıyorum. Ne yedim diye düşündüm ama susayacak bu kadar bir şey de yemedim. Size de oluyor mu hiç ?
Herkesin yapısı farklıdır ben 20.haftadan beri çok net görüyorumBugun 23 haftalik olduk tam ve benimkinin hareketleri artik dokunus degil baya baya tekmeye donustu disardan bile gozukuyor az once videosunu cekip esime attim inanamadi kime soylesem dhaa cok erken ben 7.8. Ayimda disardan gorebiliyordum falan diyorlar benim oglan mi bi garip acaba sizdede disardan bakinca hareket gozukuyormu kizlar
Ben de eğer yere oturmuşsam kalkmakta çok zorlanıyorum2.trimesterin ortasındayız biz ağırlasmaya başladık ama yatakta dönerken bile zorlanıyorum evde kimse birşey istemesin istiyorum çabuk yoruluyorum sizde böyle misiniz.Bu ay alışverişini bitirmeyi düşünüyorum inşaallah.Subat ayında kurulumları yaparız.Marti hem dinlenir hemde son hazirliklarimi yaparım (hediyeler çikolatalar eksik veya ekstra eşya) diye düşündüm Nisan da doğum ayi inşaallah sizde plan yaptınız mı?Zamaninda gelirse koç bir kaç gün beklemek isterse boğa olacak![]()