- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.981
Kizlar kilo durumlariniz nedir ben 7 kiloyla devam ediyorum yola moralim bozuldu biraz ben 7 kiloyla doguma giderim diye dusunuyodum hagshshsh 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ayni durumdayim yaa 7-8 kg arasi aldim 5 kilosu son 2 ayda pazartesi artik dikkat edeyim diyorum ama tatliya hayir diyemiyorum nasi olcak bu islerrKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız? Çatlağı oluşann var mı?
Kendime hakim olamıyorum, çok yiyorumilk 4 ayda hiç kilo almayıp son 2 ayda 7 kilo aldım
58.5 ile başladığım hamileliğim 65 .5 ile devam ediyor
Bana da oluyordu oOnu ilk zamanlarda sabah afedersiniz safra kusmadan rahat edemezdim midem öyle kasılıyordu ki kusarken altıma kaçırıyordumsonrada oturup ağlıyordum ne yaşıyorum ben diye
![]()
HahahaBen de ayni durumdayim yaa 7-8 kg arasi aldim 5 kilosu son 2 ayda pazartesi artik dikkat edeyim diyorum ama tatliya hayir diyemiyorum nasi olcak bu islerr![]()
25 hafta 58 kg dan 67ye çıktımKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız? Çatlağı oluşann var mı?
Kendime hakim olamıyorum, çok yiyorumilk 4 ayda hiç kilo almayıp son 2 ayda 7 kilo aldım
O his bende de vardı. Yapmam gereken şeyleri sürekli erteleyince oluyor bana en cok. 1.5 aydır kızımın odasında bebeklik kıyafetlerinden tut da örgüler, kırık oyuncaklar, kızımdan kalma bezler ıvır zıvır öbek öbek sıradağlar gibiydi ama o dağınıklık kapıyı çeksem de kafamın içindeydi yemin ediyorum. Öyle kötü huyum var. Annem beraber yapalım dedi ama hem beli falan cok kötü kıyamadım hem de ne kadar cok kıyafet almıssın bi bebeğe bu kadar elbise alınır mı alırken de yazık, yıkarken de yazık sonra çamaşırın işin bitmiyo kızım diye söylenmesin diye kendim yapmak istedimKızlar selamlar. Dünden beri özellikle geceleri bir mutsuzluk çöküyor bana. Her iş gözümde büyüyor. Yapılması gerekenler falan aklıma geldikçe daralıyorum. Hiçbir şeyi yapamıcam yetiştiremicem gibi geliyor ve aşırı bir isteksizlik var. Yarın ablam eşi çocuğu ve bir çift arkadaşım gelecek. Gözümde büyüyor her şey. Ben sadece koltukta yatmak istiyorum, niye çağırdım diye üzülüyorum şimdi. Bebeğin eşyalarının olduğu oda karmakarışık. Dolap yaptırmamız lazım ama ben gelen kargoları ancak açabiliyorum. E bi de evin alışverişi yemek iş derken, aşırı bunaldım. Biliyorum geçici ama Mutsuzum kısacası. Size de oluyor mu?
Aman sakın iki gün üst üste hiç kaldıramıyoruz artık. Ne güzel kaldırmışsın bir şeyleri, eline sağlık, vücuduna kuvvetO his bende de vardı. Yapmam gereken şeyleri sürekli erteleyince oluyor bana en cok. 1.5 aydır kızımın odasında bebeklik kıyafetlerinden tut da örgüler, kırık oyuncaklar, kızımdan kalma bezler ıvır zıvır öbek öbek sıradağlar gibiydi ama o dağınıklık kapıyı çeksem de kafamın içindeydi yemin ediyorum. Öyle kötü huyum var. Annem beraber yapalım dedi ama hem beli falan cok kötü kıyamadım hem de ne kadar cok kıyafet almıssın bi bebeğe bu kadar elbise alınır mı alırken de yazık, yıkarken de yazık sonra çamaşırın işin bitmiyo kızım diye söylenmesin diye kendim yapmak istedimdün dedim ki yeni yıla bu dağınık evle girmicem inat ettim misafirliğe de biraz geç kaldım hatta, çok yoruldum ama bitirdim su an dünyanın en mutlu insanıyım
Bebeklerin de kıyafet, ıslak mendil, pamuk gibi esyalarını kızımın yatağının altına yerleştirdim daha yıkamam beklesinler orda. Dağıtılacakları kızımın balkonuna attım.
Bugün de misafir çağırma durumum vardı ama erteledim valla gözüm yemedi gerçekten. Bugün de kendimi yorsam canıma yazık olacaktı.
Hala öyle, fiyatlar inanılmaz uygun hele indirime denk getirirseniz şansıma bir öğremcim 2 aydır Amerika’da tommy, carter’s, gap ne var ne yoksa toplattırdım 3 yaşa kadar haftaya teslim almaya gideceğim geçtiğimiz hafta da eşim Almanya’da idi oradan da bakım ürünlerini aldırdımEvet benim cok iyi denk geldi zaten gidecektim planim vardi uzun zaman oncesinden bu islere denk getirdim.Gap,carters amerikada pazar fiyati gibi carterstan 1 dolara tulumlar vs alan arkadaslarim vardi amerikadan zamaninda bizde burda 600-700 veriyoruz inanilir gibi degil![]()
Ne güzel yazdın canımKızlar ben kızımda yetersizlik duygusunu dibine kadar yaşadım, hala geçti gitti diyemem ama en çok kendimize zarar veriyoruz. Bazen yüzüne her baktığımda ona yetemediğimi hissettiğim için bebeğimden uzaklaştığımı hissediyordum. Bunu farkedince mükemmelliyetçiliği bırakmak için kendimi zorlamaya başladım. Onların tek ihtiyacı olan herşeyin en temiz içeriklisini, en organiğini, en muhteşemini bilen değil mutlulukla gözlerinin içine bakan, onları sevdiğini hissettiren anneleri.
Koruma konusuna da gelince, malesef dışarıda başka bi hayatları olmaya başlayınca onları herseyden koruyamıyoruz. Ben ki hamileyken hava kirliliğinden nasıl koruyacağız diye ağlamış insanımsadece kendini koruması gereken durumları öğretip, yaradana sığınıp, hayatta bazen kötü insanların, üzücü şeylerin de olabileceğini ama her zaman yanında olacağımızı hissettirmeye çalışıyorum ben başka ne yapılır bilmiyorum
Allah iyililerle karşılaştırsın yavrularımızı
![]()
Benimde aynıKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız? Çatlağı oluşann var mı?
24+2 4 kilo almışım. Aslında 61 le başladım sonra 60 a düştüm ilk aylarda şu an 64 üm. Çatlak henüz yok karnım çok çıkmamıştı yeni yeni iyice belirginleşti. Sadece laparoskopi yaram acıyorKızlar şuana kadar kaç kilo aldınız? Çatlağı oluşann var mı?
Benimde genelde sol tarafta oluyor genelde bazen çok sert bazen minik minik değişiyor bu ara kasıklarımda hissediyorum ayaklarınıKızlar benim bebek hep sağ tarafta sola çok nadir geçiyor sırt üstü yatınca hele pata küte dalıyor resmen ama hep sağdan genelde. Sizinde nasıl ki?
Harikasın canım arkadaşım gerçekten motivasyon oldu bunları duymak resmen az yiyorum biliyorum kendimi ama nasıl bu kadar alıyorumKiloya çok takılmayın yani dikkat edin ama şu açıdan düşünün gogusleriniz şişti süt gelmeye başladı biri 1kg olacak bebekler yarım kg geçti e bunun kendisinden büyük plasentasi var suyu var kesesi var e yani et bunlar da nihayetinde hepsi izin yedikleriniz yada vucudunua aldıklarınız değil birde ödem var az da olsa.Yani en az 10 kilo alınıyor
Bir de bunlara ek işe gidip gelmek varKızlar selamlar. Dünden beri özellikle geceleri bir mutsuzluk çöküyor bana. Her iş gözümde büyüyor. Yapılması gerekenler falan aklıma geldikçe daralıyorum. Hiçbir şeyi yapamıcam yetiştiremicem gibi geliyor ve aşırı bir isteksizlik var. Yarın ablam eşi çocuğu ve bir çift arkadaşım gelecek. Gözümde büyüyor her şey. Ben sadece koltukta yatmak istiyorum, niye çağırdım diye üzülüyorum şimdi. Bebeğin eşyalarının olduğu oda karmakarışık. Dolap yaptırmamız lazım ama ben gelen kargoları ancak açabiliyorum. E bi de evin alışverişi yemek iş derken, aşırı bunaldım. Biliyorum geçici ama Mutsuzum kısacası. Size de oluyor mu?
Maalesef ben de haftanın beş günü çalışıyorumBir de bunlara ek işe gidip gelmek vareve geldiğimde kendimi o kadar yorgun ve mutsuz hissediyorum ki. Bu aralar sabah 6 da o alarm çaldığında telefonu alıp fırlatmak istiyorum duvara
![]()
Ben bu yıl ikili öğretim yapan bir okula geçtim, öğlenciyim. O yüzden rahat rahat uyuyabiliyorum, yoksa çok daha zor olurdu. Bırak 6’yı 9’da kalkmakta bile zorlanıyorum bazenBir de bunlara ek işe gidip gelmek vareve geldiğimde kendimi o kadar yorgun ve mutsuz hissediyorum ki. Bu aralar sabah 6 da o alarm çaldığında telefonu alıp fırlatmak istiyorum duvara
![]()
Aman valla allahtan yardımcı oluyor eşim sağolsun ya. Çooookkk şükür. Öbür türlü düşünemiyorum ne olurduunMaalesef ben de haftanın beş günü çalışıyorumo yüzden çok iyi anlıyorum sizi. Asıl çoluğu çocuğu olanlar nasıl yapıyor onu merak ediyorum. Hele bi de yardımı bırak çocuk gibi ilgi isteyen kocaları olan kadınlar var. Benim ablam kasım ayında 3. yü doğurdu, kocası bırak yardımı oturup suyunu eşinden isteyen bir mahluk. Üstelik ablam da çalışan bir kadın. Bu zorluğu gördükçe garibim nasıl yaptı acaba diye düşünüyor ve üzülüyorum ona
![]()