Kızlar sizlere bir sorunumu paylasıcam,
Ben carsamba günü doktoruma kontrole gittim 27+2 ydi ogun, 21 gün öncede perinotologta detaylı ultrasona girmiştim herşey yolunda haftasoyla uyumlu demişti. Sımdı gittiğimde 4 gün geri gibi dedi doktor ve cok moralım bozuldu. Aslında artı eksi 2 hafta normalmiş ama ben tabi neden böyle oldu naptım beslenemesim mi vs gibi kendimi kahrettm tüm gün agladım normal giden bebek neden aniden gerıledı diye. Doktor sonra telaşlanma degerler ıcınde zTen suan 2 hafta sonra gene goriyim bakalım takip edelşm sadece dedi, telaşlanacak bısı yok dedi ancak o gerıleme dediği icin tüm psikolojm bozuldu günlerdir. Obur gün başka bir doktora gittim arkadaasımın perinoltlg prof doktoruna o da endıselenme ever bı 4 gğn geri ama takip et endişe edicek bısı degıl dedi sonrasında hatta biraz bilgisini konuşturup işte aslında asprin alsaydn keske başından o engellerdi nöyle seyleri, seker yuklemesi de madem potansiyellisn hem başında hem de ortasında hamileliğim yaptırman gerekiyordu vs vs gbi seyler soyledı daha da karıştım. 2 gündür mantıklı düşünemiyorum malesef , ben biraz kılolu hamile kaldım 96 kg suan 99 kiloyum 7. Ay nerdeyse 3 kg aldım cokta almadım beslenmem de normal vitaminlermi alıyorum ama beni mental olarak mahfetti 2 doktorda. Suan herseyın saglklı oldugunu dusunurken erken dogurucam ya da bebek aniden seker komasına giricekmıs gibi dusunceler saldı. Bu aksam oturdum bır paket cıkolaya yedim iyice basım dondu gene bebeğe bsıı oldu sandım. Kafanızı sısırdım ama böyşe detaylı kımseye anlatamıyorum herkes sacmlama diyor ama belkı sizlerden benı anlayan olur

Bebek cok hareketlı bazen midem bulanıyo hareketinden o zamanda dıyorm bişey mi oluyo rahatsız mı mesela cıkolata yedım bu aksam durmuyor suan hemen aklıma en kotu senaryo geliyor.
Bir de kasılmalar nasıl bilmiyorm ama kasıgıma batmalar oluyor gidiyor geliyor duydugum her kotu belırtıyı yaşar oldum napsam

ınsallah yardımcı olan olur sımdıden hepınıze iyi haftasonları.