2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ohh gözün aydın 🥰 güzelliklerle sağlıkla mutlulukla büyütün mis kokulu kızını 🥰
Selaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)

Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer 😊

İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol😊

Bize isim koyma aydınlanması suyum gelince geldi otomatikmen😂
Kızlar biz daha ad bulamadık, eşim benden de kararsız😂😂😂

Kaybın için çok, çok üzgünüm Allah bolca sabır, dayanma gücü versin. Dilerim yavrucağın hayatınıza gülen yüzünüzü geri getirsin, kalbinize inşirah ferahlığı versin 🙏
Herkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydi :KK43: Allah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...

Canım ben bebeklerimi başta emziremedim, ilk 2 gün damla damla çok az geldi. Hastanede önce makinayla sağıyodum ama hiç süt gelmiyodu, sonra elle kücük bi şırıngaya sıkıyodum 0,5-1 cc geliyordu. Bol bol su, duş, sıcak kompres, uyku ile 3. Gün inmeye başladı o günden beri makinayla sağıyorum baya arttı Allahıma şükür. Emerken yutkunma refleksi, yutkunma sesi varsa, çişli bez sayısı ve bezinde turuncumsu kristallerin olup olmadığına göre anlayabilirsin. Yarasın güzel kızına insallah 🥰
Kizlar sezaryen sonrasi sut ne zaman gelir cabuk gelmesi icin ne yapabilirm. Kizim cis yapti bikac defa ama ben sut goremiyorum geldigini de sanmiyorum henuz dus almadim

Kizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdi 😍 Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Kizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdi 😍 Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Sağlıkla kavuşmuşsunuz ya önemli olan da bu ❤️ Gözün aydın güzel günlerde büyüsün prenses 🧿

Ya valla bu kasılmayı çözemedim ben, bi nst de hisettim bebek hareketi sandım kasılma çıktı bi tanecik😅 ama doktorum sen baya adet ağrısı gibi çekmişsin açılman var dedi heralde kasılmayla doğum başlıcak, bide bugün akıntım arttı benim de bekliyorum ☺️
Hadi hayırlısı insallah 🤲🤲

Mutlu başarılı bir ömrü olsun😍
Hastaneye haber veriyorum bi git nst ye baglasinlar giderken esyalarinida al her ihtimale karsi dedi bi dusa girip cikacagim simdi. Hic agri falan yok ama sadece kasilma var dogurmam insallah asirinkorkuyorum suan
Korkmaaaaa kucağına aldığında meğer bu zamana kadar hiç korkmamışım hiç sevmemişim ben hiç tamamlanmamışım diyeceksin o anı düşün😍 dualarımız seninle
Herkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadım 😅🥺 nst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum 🥺
Allah hepinizin kucağına sağlıkla versin
Dualarımız seninle canım inşallah hemencecik getirirler yanına moralini yüksek tut ki sütün yarasın bebişe

Kızlar günaydın hazır aklımdayken şunu şuraya bırakayım. Sağarken ya da emzirirken sütünüz az ise aklınızda olsun, ben çok faydasını gördüm, sağarken çok zorlanıyordum bu işi baya çözdü. Kuzenim yeni doğan hemşiresi, o tavsiye etti.

Eklentiler

• DE228227-0083-4C00-8776-3F3B445238BB.webp
    DE228227-0083-4C00-8776-3F3B445238BB.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 95
Herkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadım 😅🥺 nst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum 🥺
Canımm gözünaydın çok şükür kavuştun bebişine üzülme yarın hemencik gelir yanına burda bir çoğumuz birkaç gün ayrı kaldık bebişlerimizden ben dahil ama sonrası çok güzel 🥰🥰 sağlıklı uzun ömrünüz olsun inşallah birlikte ❤️
Ayy gözün aydın kuzum çok şükür sağ salim kavuştun bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömür versin 😍😍

4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan

Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi. 🧿

4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan
Dur bakalım kendi doktorunda ayni şeyleri söylerse korkma haftan cok geride degil. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canim.

Öncelikle hayorlı olsun bebeğiniz inşallah tez zamanda kavusursunuz sakıncası yoksa kaçınca haftada bebeğiniz kaç kilo doğdu? Aynı sorunlar bende de var muhtemelen perşembe alacak doktor

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bigün bana da olmuştu öyle sık kasılma ertesi gün geçti belki öyle bişeydir

Öncelikle hayorlı olsun bebeğiniz inşallah tez zamanda kavusursunuz sakıncası yoksa kaçınca haftada bebeğiniz kaç kilo doğdu? Aynı sorunlar bende de var muhtemelen perşembe alacak doktor
37+6 da 2kilo100 gram doğdu canım

Hastaneye haber veriyorum bi git nst ye baglasinlar giderken esyalarinida al her ihtimale karsi dedi bi dusa girip cikacagim simdi. Hic agri falan yok ama sadece kasilma var dogurmam insallah asirinkorkuyorum suan
4 gece peş peşe olmamak kaydıyla 4 gece çektim sabaha kadar bu sancıları . Yalancı kasılmalar canım . İnşallah herley yolundadır

Back
X