- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #33.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaam hepinize kizlar,
Sabah kavuştuk biz de kızımla :)
Çok yumus, sıcacık mis kokulu bişey :)
Çook uykulu ama o yüzden emzirirken biraz zorlanıyorum . Tam son olcumdeki gibi doğdu kilosu ve boyu :)
Sezaryen sonrası ağrılar var tabii ama kolay iş değil o kadar olacak diyorum. Nasılsa bu da geçer
İnşallah hepppiniz sağlıkla kucaklayin, mis kokularını çekin içinize bol bol![]()
Kızlar biz daha ad bulamadık, eşim benden de kararsız![]()
Herkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydiAllah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...
Kizlar sezaryen sonrasi sut ne zaman gelir cabuk gelmesi icin ne yapabilirm. Kizim cis yapti bikac defa ama ben sut goremiyorum geldigini de sanmiyorum henuz dus almadim
Sağlıkla kavuşmuşsunuz ya önemli olan da buKizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdiAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Hadi hayırlısı insallahYa valla bu kasılmayı çözemedim ben, bi nst de hisettim bebek hareketi sandım kasılma çıktı bi tanecikama doktorum sen baya adet ağrısı gibi çekmişsin açılman var dedi heralde kasılmayla doğum başlıcak, bide bugün akıntım arttı benim de bekliyorum
![]()
Ben evdeyim ama bi düzelme olmadı hareketlerinde sanırım yarın öğlene kadar düzelme olması doktoruma gidicem direk
Biizmki ezelden beri belliydiAmin canım, hepimizinkinesizinkinin ismi ne olacak, belli mi?
Mutlu başarılı bir ömrü olsunKizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdiAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Korkmaaaaa kucağına aldığında meğer bu zamana kadar hiç korkmamışım hiç sevmemişim ben hiç tamamlanmamışım diyeceksin o anı düşünHastaneye haber veriyorum bi git nst ye baglasinlar giderken esyalarinida al her ihtimale karsi dedi bi dusa girip cikacagim simdi. Hic agri falan yok ama sadece kasilma var dogurmam insallah asirinkorkuyorum suan
Dualarımız seninle canım inşallah hemencecik getirirler yanına moralini yüksek tut ki sütün yarasın bebişeHerkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadımnst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum
Allah hepinizin kucağına sağlıkla versin
Canımm gözünaydın çok şükür kavuştun bebişine üzülme yarın hemencik gelir yanına burda bir çoğumuz birkaç gün ayrı kaldık bebişlerimizden ben dahil ama sonrası çok güzelHerkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadımnst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum
Ayy gözün aydın kuzum çok şükür sağ salim kavuştun bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömür versinKizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdiAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi.Kizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdiAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Dur bakalım kendi doktorunda ayni şeyleri söylerse korkma haftan cok geride degil. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canim.4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan
Öncelikle hayorlı olsun bebeğiniz inşallah tez zamanda kavusursunuz sakıncası yoksa kaçınca haftada bebeğiniz kaç kilo doğdu? Aynı sorunlar bende de var muhtemelen perşembe alacak doktorHerkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadımnst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum
Benimki geçen cumartesi geldi ama hala bebeğim gelmeyi düşünmüyorAz önce nişanım geldisancı yok ama kasılmalarım aynı birde baskı gerçekten fark edilir bir durumda
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bigün bana da olmuştu öyle sık kasılma ertesi gün geçti belki öyle bişeydir4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan
37+6 da 2kilo100 gram doğdu canımÖncelikle hayorlı olsun bebeğiniz inşallah tez zamanda kavusursunuz sakıncası yoksa kaçınca haftada bebeğiniz kaç kilo doğdu? Aynı sorunlar bende de var muhtemelen perşembe alacak doktor
4 gece peş peşe olmamak kaydıyla 4 gece çektim sabaha kadar bu sancıları . Yalancı kasılmalar canım . İnşallah herley yolundadırHastaneye haber veriyorum bi git nst ye baglasinlar giderken esyalarinida al her ihtimale karsi dedi bi dusa girip cikacagim simdi. Hic agri falan yok ama sadece kasilma var dogurmam insallah asirinkorkuyorum suan