2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Herkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadım 😅🥺 nst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum 🥺
Allah hepinizin kucağına sağlıkla versin
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz umarım en kısa sürede kavuşursunuz 🙏🌸🎊🧿
Kizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdi 😍 Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz 🌸🎊🍀🧿
4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan
Merhaba, doktorun ne diyecek acaba, iyi haberlerini bekliyorum, sakin kalmaya çalış, haftan 36 olmuş, bebiş sağlıkla gelecektir diye düşünüyorum 🙏🙏

4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan
Ya canını sıkma artık doğsalar da çok minik değiller öyle düşün ki sen hep güzel beslendin bence hamilelik boyunca. Havuç suları, faydalı yağlar, faydalı besinler. Yaramıştır bebişe. ❤️ Doktorun en doğru kararı verir. Hayırlısı olsun. 🥹

Kizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdi 😍 Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Geceyi bebiş haberiyle kapatıp, sabahı bebiş haberiyle açıyoruz resmen. 😍 Çok sevindim hayırlı olsun. Bence de fiziksel olarak hangi doğum size uygunsa onu yaptırmak daha doğru, çok da ısrarcı olmamak lazım. Ne güzel sağlıkla kucağınıza almışsınız çok sevindim. ❤️ Umarım ağrınız, sızınız az olur. Pamuk kızınızı öpün yerimize. 🥰😍

Kizlar sezaryen sonrasi sut ne zaman gelir cabuk gelmesi icin ne yapabilirm. Kizim cis yapti bikac defa ama ben sut goremiyorum geldigini de sanmiyorum henuz dus almadim
benim 3. gün gelmişti sütüm. ama süt yokken bile düzenli olarak mamadan önce hep emzirmiştim. memeyi uyarmak gerekiyor sürekli. stres yapma canım gelir inşallah

E B R U E B R U dert etme iki gün hastanede acı çektim hemşireler ısrarla pompa vermediler, en son akşam idrar kristalleşip kırmızı gelince çıldırdım, baktılar bende kayış koptu salon kadını çizgimden çıkıp cennet mahallesine bağlayacağım hemen kiralattılar bir tane o gece 20 cc kadar geldi onca sağıma, az mama takviyesi ile verdiler. Eve çıkışta hemen ebebeğe gittim pompa aldım eve geldim pompayı çözene kadar(masaj modu vs) hep 20-30 cc sağabildim. Pompayı çözdüm, sıcak duşlar, sıcak su torbaları, bugün paylaştığım takviye, still tea derken 2-3 günde arttı ama hala kolostumdu sanırım. İki gün önce de yani doğumun 4 5 ve 6. günü kaynanamın da cumartesi gideceğini öğrenince sütüm tamamen indi hahahah 😂 Demem o ki seninki de biraz uğraştırabilir ama kafaya takma ben hepiniz yerine kafaya takıp ağladım kızlar siz takmayın çünkü o süt buraya gelecekkkkkkkk!! 🤣

Kız sen taa Kartal’dan ordaki hastanenin yemeklerine nasıl hakimsin 🤣 tamam cadde Kadıköy falan senden sorulur anladık ama o kadarını tahmin etmemiştim 😂
Canım benim girmediğim hastane yok ki

Sağlık sektöründe çalışıyordum, ağustosta ayrıldım 😇 Bilindik, özellikle a sınıfı hastanelerin laboratuvarlarına ve bu boğazımdan ötürü de kafelerine hakimim 😂

Bekliyorum halen 😂 akışına bıraktım normal düşünüyorum inşallah 🤲💕 doktora en son ptesi gittim nts ye falan attı hiç sancı yoktu takvime göre son doğum tarihi 10 Nisan ama ondan önce gelir dedi ben de bekliyorm bakalım 🤷🥰
Sen ne yaptın 😘
D destinaa88 sen bilmiyor musun Papatya0593 Papatya0593 ile Rprnn Rprnn en son doğuracak. Senin daha günün çok ama senden sonra bile doğurabilirler 🤣

Bugün okudum, en uzun hamilelik 1 yıl 10 gün sürmüş. 2si o rekora koşuyorlar 🤣

Herkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydi :KK43: Allah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...
Ahh canım benim 😔 acını o kadar içimde hissettim ki okurken başın sağolsun eminim çok çok zordur. Ama bebişinin sana senin moraline o kadar ihtiyacı var ve olacak ki onu da düşünmek zorundasın ne kadar zor olsada. Biz sana ne söylesek belki faydası olmayacak çok üzgünüm 😔 dualarımız seninle sağlıkla al bebeğini kucağına size umut ve güzellikler getirsin inşallah

Beni de 37+0 da alacak sanırım öyşe demişti önceden pazartesi randevum var net tarih söyler artık. Benimki de kilo almıyor doktor dışarda beslenecek bu çocuk dedi. Bakalım saglık sıkıntısı olmasında. Doğunca büyürler inşallah 🤲
Doğan büyüyor çok yerinde bir cümleymiş canım. 2600 doğdu, 12. Günde 2850 oldu, 17. Günde 3150 olmuştu bile 😇 doktor günde 20 gr almasını istiyoruz demişti, bizim kız günde 60 gr almıştı mesela. Dışarıda çok daha iyi bakarsın eminim 😇

Haftaya çarşamba 1. Ay kontrolü var. Bakalım ne kadar olmuş miniğim 😂

Az önce “hesabınıza para geldi” bildirimi geldi bankadan. Devlet emzirme ödeneğini yatırmış, 520 tl. Bu herkese aynı yatacak olan para sanırım. Tek seferlik olması gerekiyor. E devlete girip şahıs ödemeleri için banka hesabınızı tanımlayın demişlerdi bana. Onu tanımladıktan sonra geldi. Aklınızda olsun kızlar, sizler de yapın ki ptt falan uğraşmayın 😇

Herkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadım 😅🥺 nst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum 🥺
Allah hepinizin kucağına sağlıkla versin
Çok geçmiş olsun bir an önce bebişine kavuş inşallah dualarım seninle 🧿🧿

Doğan büyüyor çok yerinde bir cümleymiş canım. 2600 doğdu, 12. Günde 2850 oldu, 17. Günde 3150 olmuştu bile 😇 doktor günde 20 gr almasını istiyoruz demişti, bizim kız günde 60 gr almıştı mesela. Dışarıda çok daha iyi bakarsın eminim 😇

Haftaya çarşamba 1. Ay kontrolü var. Bakalım ne kadar olmuş miniğim 😂
İnşallah canım saglıklı olsun da ben de dert etmiyorum dışarda beslenir inşallah. Ama içimde korku var acaba bi sorunu mı var diye Doğan'a kadar gitmicek bu sorun bi görsem saglıklı olduğunu rahatlıcam. Sizin bebişe de maşallah 😍 saglıkla büyüsün minnoş💕

Az önce “hesabınıza para geldi” bildirimi geldi bankadan. Devlet emzirme ödeneğini yatırmış, 520 tl. Bu herkese aynı yatacak olan para sanırım. Tek seferlik olması gerekiyor. E devlete girip şahıs ödemeleri için banka hesabınızı tanımlayın demişlerdi bana. Onu tanımladıktan sonra geldi. Aklınızda olsun kızlar, sizler de yapın ki ptt falan uğraşmayın 😇
Aa ben bilmiyorum bunu 🤭 ne iş yapıyorsunuz özel mi devlet mi ? Ben devlet memuruyum herkese yatıyor mu ?

Yaaa hayırlı uğurlu olsun 🥰🥰🥰

D destinaa88 sen bilmiyor musun Papatya0593 Papatya0593 ile Rprnn Rprnn en son doğuracak. Senin daha günün çok ama senden sonra bile doğurabilirler 🤣

Bugün okudum, en uzun hamilelik 1 yıl 10 gün sürmüş. 2si o rekora koşuyorlar 🤣
Deme öyle deme deme 🤣🤣 vala ne söylim ben şimdiye doğururum diodum hep ama hiç tık yok
Papatyayla rekora koşuyorz hadi hayırlısı 😀
O değilde herkes arıyor yazıyor insan yok daha doğurmadım demeye çekiniyor 😁
Eşim şey dio 9 ay boyunca hiç of demedin ki bebek de gelmek istesin yeri çok rahat demek 🤣🤣

Aaa öyle bişey de mi var. Hemşire demişti ilk bebeğe 300 lira doğum parası veriyorlar faln diye bu o mu acaba

Aaa öyle bişey de mi var. Hemşire demişti ilk bebeğe 300 lira doğum parası veriyorlar faln diye bu o mu acaba
Evet ilk, ikinci ve üçüncü bebeklere para veriliyor o ayrı bir de anneye emzirme ödeneği veriliyor. Bir de hamileyken çalışan annelere doğum parası yatıyor.

Aa ben bilmiyorum bunu 🤭 ne iş yapıyorsunuz özel mi devlet mi ? Ben devlet memuruyum herkese yatıyor mu ?
Ben de bilmiyordum bir arkadaşım uyardı. Ben özelde çalışıyorum. Devlet memuru tanıdığım yok ama özelde çalışanlara yatmış bu hep. E devlete girip şahıs ödemeleri tanımlama mı ne diye bir alan var. Oraya banka hesabınızı tanımlayınca geliyor zaten. Doğum parası da oraya yatacak galiba. Ama onun daha zamanı var sanırım. Yatınca haber veririm

Back
X