- Konu Sahibi Papatya0593
- #33.581
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz umarım en kısa sürede kavuşursunuzHerkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadımnst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum
Allah hepinizin kucağına sağlıkla versin

Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizKizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdiAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Merhaba, doktorun ne diyecek acaba, iyi haberlerini bekliyorum, sakin kalmaya çalış, haftan 36 olmuş, bebiş sağlıkla gelecektir diye düşünüyorum4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan