2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben yaptırdım iki embriyo gitti birinde bozulma vardı biri sağlıklıydı ngs yaptırdım ikisine, kromozomal bozulma var mı ona bakıyorlar

Merhaba Detaylı ultrasona girdiniz mi
Bir başka bebeğimde girmiştim, 11 haftada ters A dalgası görmüştü doktorum , ayrıca ayrıntılı usg yi perinotologlara yaptırmanız en iyisi benim perinotologum ters a dalgasını görünce hemen fetal dna istemişti test sonucu temiz gelmişti ona rağmen 20 haftalıkken tekrar aynı doktorda ayrıntılı Usg yaptık bu sefer de bütün iç organlarına baktı o zaman gayet sağlıklı çıkmıştı bebeğim. Şimdi takipli olduğum doktorum genetik tüp bebek yapmamıza rağmen bizden ayrıntılı Usg yi iki defa istiyor ki o istemesede ben yapacağım.

Kızlar daha demin sol elim uyuştu.
Ben de bugün iyi değilim, koku tahammülüm sıfır et yiyemiyorum tavuk denedim o da olmuyor midem çok kötü karnıma da sürekli sancı giriyor, belimin sağ tarafına bıçak gibi bir sancı girip duruyor noluyor anlamıyorum

Benim doktorum da perinotologum aynen ters dalga gördü kan verdim kan mı fetal DNA oluyor yoksa kan başka bişey mi

Kızlar çatlak için hindistan cevizi yağına başladım onu duştan sonra kullanıyorum. Günlük badem yağı kullanacaktım ama bi baktık son kullanma tarihi geçmiş

Erkek mi acabaaaa
Valla ben öyle tahmin ediyorum birde lokma ya aş erdim bulmasaydi eşim bayilacaktim azdaha gözümün önünden bir gecisleri
Benmde 10+4 göbek yok azıcık çıkıntı var sadece
İç karın geniştir canım 2 haftaya kadar bebeğimiz 2 katı büyücek hızlı büyüme dönemi şimdi seninde çıkar benim iç karın dar büyük ihtimal

Kızlar çatlak için hindistan cevizi yağına başladım onu duştan sonra kullanıyorum. Günlük badem yağı kullanacaktım ama bi baktık son kullanma tarihi geçmiş
Canım Hindistan ceviz yağın içine susam ve badem yağını karıştırıp sürmek dah iyiymiş

Ben bio oil aldım onu kullanmaya başladım bugün yapısı çok güzel yağlılık hissi bırakmıyor
Benim cildim çok kuru ve çatlamaya çok müsait. Kalçamda falan full çatlaklar var boy uzama döneminden kalma. Kuru ciltli olduğum için yağlı bile olsa hemen emiliyor

Kızlar ayıptır söylemesi bide hemoroid olmuşum. Hamilelikte görünebilen bişeymiş 3 aydan itibaren. İnşallah dahada ilerlemez. Kabız falan değilim şükür ama orada kaşıntı ve batma oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…