Ben yaptırdım iki embriyo gitti birinde bozulma vardı biri sağlıklıydı ngs yaptırdım ikisine, kromozomal bozulma var mı ona bakıyorlarKızlar, hanginiz genetik test yaptırdı embriyolara ilk transfer olmadan önce? Sordunuz mu hiç hangi hastalıklara bakıldığını? Ben yaptırmıştım ama sormadımşimdide aklıma takıldı, inetdede çok ayrıntılı bişi bulamıyorum…
Bir başka bebeğimde girmiştim, 11 haftada ters A dalgası görmüştü doktorum , ayrıca ayrıntılı usg yi perinotologlara yaptırmanız en iyisi benim perinotologum ters a dalgasını görünce hemen fetal dna istemişti test sonucu temiz gelmişti ona rağmen 20 haftalıkken tekrar aynı doktorda ayrıntılı Usg yaptık bu sefer de bütün iç organlarına baktı o zaman gayet sağlıklı çıkmıştı bebeğim. Şimdi takipli olduğum doktorum genetik tüp bebek yapmamıza rağmen bizden ayrıntılı Usg yi iki defa istiyor ki o istemesede ben yapacağım.Merhaba Detaylı ultrasona girdiniz mi
Sorma yumurta gibi sivri bide kocaman bir göbek olacak benceYaaaaaa masallah nasılsın cikmis oyle
12+4 de benŞöyle göstereyim bende 10+4
Tesekkürler, yani aslinda minimize ediyor gercektenBen yaptırdım iki embriyo gitti birinde bozulma vardı biri sağlıklıydı ngs yaptırdım ikisine, kromozomal bozulma var mı ona bakıyorlar
Erkek mi acabaaaaSorma yumurta gibi sivri bide kocaman bir göbek olacak bence
Yaaaaaggggg12+4 de ben
Ben de bugün iyi değilim, koku tahammülüm sıfır et yiyemiyorum tavuk denedim o da olmuyor midem çok kötüKızlar daha demin sol elim uyuştu.
Valla ben öyle tahmin ediyorum birde lokma ya aş erdimErkek mi acabaaaa
Benim doktorum da perinotologum aynen ters dalga gördü kan verdim kan mı fetal DNA oluyor yoksa kan başka bişey miBir başka bebeğimde girmiştim, 11 haftada ters A dalgası görmüştü doktorum , ayrıca ayrıntılı usg yi perinotologlara yaptırmanız en iyisi benim perinotologum ters a dalgasını görünce hemen fetal dna istemişti test sonucu temiz gelmişti ona rağmen 20 haftalıkken tekrar aynı doktorda ayrıntılı Usg yaptık bu sefer de bütün iç organlarına baktı o zaman gayet sağlıklı çıkmıştı bebeğim. Şimdi takipli olduğum doktorum genetik tüp bebek yapmamıza rağmen bizden ayrıntılı Usg yi iki defa istiyor ki o istemesede ben yapacağım.
Benmde 10+4 göbek yok azıcık çıkıntı var sadeceŞöyle göstereyim bende 10+4
Valla ben öyle tahmin ediyorum birde lokma ya aş erdimErkek mi acabaaaa
İç karın geniştir canım 2 haftaya kadar bebeğimiz 2 katı büyücek hızlı büyüme dönemi şimdi seninde çıkar benim iç karın dar büyük ihtimalBenmde 10+4 göbek yok azıcık çıkıntı var sadece
Canım Hindistan ceviz yağın içine susam ve badem yağını karıştırıp sürmek dah iyiymişKızlar çatlak için hindistan cevizi yağına başladım onu duştan sonra kullanıyorum. Günlük badem yağı kullanacaktım ama bi baktık son kullanma tarihi geçmiş
Badem yağını değiştireceğim onura katarım o zamanCanım Hindistan ceviz yağın içine susam ve badem yağını karıştırıp sürmek dah iyiymiş
Ben bio oil aldım onu kullanmaya başladım bugün yapısı çok güzel yağlılık hissi bırakmıyorCanım Hindistan ceviz yağın içine susam ve badem yağını karıştırıp sürmek dah iyiymiş
Benim cildim çok kuru ve çatlamaya çok müsait. Kalçamda falan full çatlaklar var boy uzama döneminden kalma. Kuru ciltli olduğum için yağlı bile olsa hemen emiliyorBen bio oil aldım onu kullanmaya başladım bugün yapısı çok güzel yağlılık hissi bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?