2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bence güzel olmuş, ne güzel uyuyarak zaman daha çabuk geçer

Çok gecmıs olsun kuzum, cıktın mı hastaneden nasılsınız ?
Cıktık canım, kanama kesıldı cok sukur, aslına bakarsan cıkana kadar bekledık, cunku cumartesı iğne yapılmıstı, baya azaldı, gelırken de yarım doz ıgne daha yaptırdık.. Sımdılık ıyıyım, sabah baktık yine bebek ıyı Allaha sukur, ama dun gorulmeyen kanama alanı bugun görüldü, rapor yazdı, okul ısını bıtırdım artık, tesekkur ederım sordugun ıcın

Çok sevindim kuzumm, Rabb'im sağlıkla kucağına almayı hayırla büyütmeyi nasip etsin
Görünce yazayım dedim, hayırlı haberlerine çok sevindim

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi okullar tatil olunca rahat edersin. Dinlen evde bol bol ve bol su iç

Çok geçmiş olsun diğeri sağlıkla büyüsün inşallah tek yumurta mıydı

Çok geçmiş olsun canım kanama alanı neredeydi Allah Bi daha yaşatmasın inşallah

Şusn açlıktan ağlıyorum. Sabah kahvaltı yaptım. Üstüne küçük tost yedim. Üstüne muz yedim. Çikolata yedim karnım doymadı. Şimdi de açım ama yemek yiyemiyorum diye ağlıyorum

Şusn açlıktan ağlıyorum. Sabah kahvaltı yaptım. Üstüne küçük tost yedim. Üstüne muz yedim. Çikolata yedim karnım doymadı. Şimdi de açım ama yemek yiyemiyorum diye ağlıyorum
Hahahah ikiz olunca daha çok etkiliyor demekki

Yaa eşim de anlamıyor oruçlu gibi düşün kendini diyor. Açım ben ya sanki üç gündür yemek yememişim ama bir şey de yiyemiyorum midem almıyor
Hahaha bende sabah güzel kahvaltı yapıyorum sonra çerrz yiyorum acıktım diye çorba yaptım onu içtim.

Ayy o durumu öyle iyi anlıyorum ki ilk haftalar oyleydim saatlerce ağlardım açım diye yemek yiyorum ama tat alamiyordum biylee geçer zamanla inşallah kuzu

Çok sevindim kuzumm, Rabb'im sağlıkla kucağına almayı hayırla büyütmeyi nasip etsin
Görünce yazayım dedim, hayırlı haberlerine çok sevindim

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi okullar tatil olunca rahat edersin. Dinlen evde bol bol ve bol su iç

Çok geçmiş olsun canım kanama alanı neredeydi Allah Bi daha yaşatmasın inşallah

Saolun kızlar, sanırım ben dogumdan sonra rahat bır nefes alacagım, o kadar korktum kı anlatamam
Kanama alanı rahmın ıcınde keseye yakın deıl ama tekrar yasamak ıstenıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…