İnş canımKıyamam ben sana inşallah geçer. Uyku halide çok fena oluyor sanki hep hastaymış gibi
Çok gecmıs olsun kuzum, cıktın mı hastaneden nasılsınız ?Cıktınız deıl mı ertesı gune hastaneden
Bence güzel olmuş, ne güzel uyuyarak zaman daha çabuk geçerBenim canım çektiğinden değil ama uzuunnn zamandır bulantım olmayınca kalktığımdan beri yiyorumşimdi de yatağa girdim deli gibi uykum var sersemleştirdi ilaç anlamıyorum birini yok etcez derken başka belirti ortaya çıkıyor
Evet saati 17 yapmışım bütün işlerim kaldı yineBence güzel olmuş, ne güzel uyuyarak zaman daha çabuk geçer
Olsun, dinlen boşverEvet saati 17 yapmışım bütün işlerim kaldı yine
Hamilelik artı utku da yapıyor galiba ben prilam kullanmiyorun fakat bu hafta ölü balık gibiyimEvet saati 17 yapmışım bütün işlerim kaldı yine
Benim sadece erken uykum geliyordu ilaçtan önce ilaç bildiğin sersem yaptı anestezi almış gibiHamilelik artı utku da yapıyor galiba ben prilam kullanmiyorun fakat bu hafta ölü balık gibiyimgünde 3 4 saat ayaktayım galiba
Benim sadece erken uykum geliyordu ilaçtan önce ilaç bildiğin sersem yaptı anestezi almış gibi
Cıktık canım, kanama kesıldı cok sukur, aslına bakarsan cıkana kadar bekledık, cunku cumartesı iğne yapılmıstı, baya azaldı, gelırken de yarım doz ıgne daha yaptırdık.. Sımdılık ıyıyım, sabah baktık yine bebek ıyı Allaha sukur, ama dun gorulmeyen kanama alanı bugun görüldü, rapor yazdı, okul ısını bıtırdım artık, tesekkur ederım sordugun ıcınÇok gecmıs olsun kuzum, cıktın mı hastaneden nasılsınız ?
Ya ben de acıkıyorum hiç doymuyorum sinirleniyorum ağlamak istiyorum açlıktanKızlar ben bu aralar çok acıkıyorum. Bir kahvaltı yaptım öyle böyle değil. Şimdi tekrar acıktım. Şimdi çerez yiyorum. Bu hamilelik beni obur yaptı
Çok sevindim kuzumm, Rabb'im sağlıkla kucağına almayı hayırla büyütmeyi nasip etsinCıktık canım, kanama kesıldı cok sukur, aslına bakarsan cıkana kadar bekledık, cunku cumartesı iğne yapılmıstı, baya azaldı, gelırken de yarım doz ıgne daha yaptırdık.. Sımdılık ıyıyım, sabah baktık yine bebek ıyı Allaha sukur, ama dun gorulmeyen kanama alanı bugun görüldü, rapor yazdı, okul ısını bıtırdım artık, tesekkur ederım sordugun ıcın
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi okullar tatil olunca rahat edersin. Dinlen evde bol bol ve bol su içCıktık canım, kanama kesıldı cok sukur, aslına bakarsan cıkana kadar bekledık, cunku cumartesı iğne yapılmıstı, baya azaldı, gelırken de yarım doz ıgne daha yaptırdık.. Sımdılık ıyıyım, sabah baktık yine bebek ıyı Allaha sukur, ama dun gorulmeyen kanama alanı bugun görüldü, rapor yazdı, okul ısını bıtırdım artık, tesekkur ederım sordugun ıcın
Çok geçmiş olsun diğeri sağlıkla büyüsün inşallah tek yumurta mıydıBen yurtdışındayım burada sistem farklı daha ilk kontrol bu Resmi olarak :) 9+6 bugün.
İkizlerden birinin kalbi durmuşöylece kalmış , ama diğer bebeğim maşallah sübhanallah büyümüş oynuyor eli kolu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım kanama alanı neredeydi Allah Bi daha yaşatmasın inşallahCıktık canım, kanama kesıldı cok sukur, aslına bakarsan cıkana kadar bekledık, cunku cumartesı iğne yapılmıstı, baya azaldı, gelırken de yarım doz ıgne daha yaptırdık.. Sımdılık ıyıyım, sabah baktık yine bebek ıyı Allaha sukur, ama dun gorulmeyen kanama alanı bugun görüldü, rapor yazdı, okul ısını bıtırdım artık, tesekkur ederım sordugun ıcın
HahahahŞusn açlıktan ağlıyorum. Sabah kahvaltı yaptım. Üstüne küçük tost yedim. Üstüne muz yedim. Çikolata yedim karnım doymadı. Şimdi de açım ama yemek yiyemiyorum diye ağlıyorum
Yaa eşim de anlamıyor oruçlu gibi düşün kendini diyor. Açım ben yaHahahahikiz olunca daha çok etkiliyor demekki
HahahaYaa eşim de anlamıyor oruçlu gibi düşün kendini diyor. Açım ben yasanki üç gündür yemek yememişim ama bir şey de yiyemiyorum midem almıyor
Ayy o durumu öyle iyi anlıyorum ki ilk haftalar oyleydim saatlerce ağlardım açım diye yemek yiyorum ama tat alamiyordum biylee geçer zamanla inşallah kuzuŞusn açlıktan ağlıyorum. Sabah kahvaltı yaptım. Üstüne küçük tost yedim. Üstüne muz yedim. Çikolata yedim karnım doymadı. Şimdi de açım ama yemek yiyemiyorum diye ağlıyorum
Çok sevindim kuzumm, Rabb'im sağlıkla kucağına almayı hayırla büyütmeyi nasip etsin
Görünce yazayım dedim, hayırlı haberlerine çok sevindim
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi okullar tatil olunca rahat edersin. Dinlen evde bol bol ve bol su iç
Çok geçmiş olsun canım kanama alanı neredeydi Allah Bi daha yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?