2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim adli tatilde 40 gün iznim var Temmuz sonunda başlıyor kimileri bana dedi ki çocuk olunca kullan iznini dedi bende yok dedim çocuk olunca bir daha zor tatil görürüm henüz hamileliğimiz de bizi zorlamıyor eşimin izni de 20 gün o yüzden ben 40 gün tatil yapmayı düşünüyorum eşim de parça parça 30 gününe eşlik eder ben çok heves ettim tatile yazlıkta var orda kalıcam o yüzden doktor da deniz için yasak koymadı denize belki girmem ama havası suyu iyi gelir yürüyüş yaparım kilomu düzende tutarım

Kızlar sonucum çıkmış az idrar enfeksiyonu var dedi suda eritme ilaç verdi

Kızlar bir sorum olacak, dün dışarıdaydık ve etrafımızı kediler sardı.. normalde hiç korkmam ama
dün çok korktum tırmalar vs diye… o korkudan bebeğe bisi olur mu? Kendime şaşırdım…

Kızlar bir sorum olacak, dün dışarıdaydık ve etrafımızı kediler sardı.. normalde hiç korkmam ama
dün çok korktum tırmalar vs diye… o korkudan bebeğe bisi olur mu? Kendime şaşırdım…
Yok annesi sıkı sıkı tutundu sana hemenceck bırakır mı seni

Kızlar bende dayanamyup hastaneye gittiğim yüksek tansiyon ile başım belada olacak galiba 16 8 çıktı takip etmem lazimmis
Bu zamanlar çoğu hamilede oluyormuş, geçmiş olsun canım. Rahat olmaya çalış, hiç biseye kafanı takma ki güzel geçsin

Kızlar bende dayanamyup hastaneye gittiğim yüksek tansiyon ile başım belada olacak galiba 16 8 çıktı takip etmem lazimmis
Damla canım benim nasılsın tansiyon okudum sakın korkma ilk başlar benimde öyleydi 16 15 panikleyince yükseliyordu sonra üst koldan ölçülen cihaz aldım evde takip ettim sorun yok sadece muayne sırasında panikten yükseliyor ama tabi biz önlem amaçlı hergun ölçüyoruz sakin panikleme nasılsın bu arada nasıl geciyor

İyiyim canım çok sukurrrr dünden beri şiddetli baş ağrısı olunca bildim tansiyondan oldugunu anlamıştım çok şükür bebekler iyii sonuçlarda iyi geldi anlık bor durum olabilir dedi doktor cihaz aldık hergun qyni saatte bakıp takip edicez çok şükür iyiyiz buyuyoruz teyzemiz senin nasil gidiyorr prensesle

Bizimde çok şükür iyi kuzum prenses takılıyor öyle benimde canımı sıkan tek konu bu tansiyon malesef doktorum asla tuzlu hicbisey yeme dedi 0 tuz ama ben normal yapıyorum kesemedim tuzu. İşte düşük tansiyonun sıkıntısı yokmusta yüksek tansiyon malesef sıkıntı kuzum erken doğum riski veya gebelik zehirlenmesine sebep oluyor gerek görürse ilaca baslatir zaten ama muhtemelen sendekide benimki gibi panikten o yüzden takipli ileryecez vaktinde alalimda sağlıkla inşallah herşey gelir geçer senin minikler napıyor kaç haftalık oldunuz

Yaaaaa tuzu ben çok tuketirdim troidden sonra minimum seviye indirmiştim dukur ki. Dün can sıkıcı olaylar yaşadım ona bagliyorum inşallah devamlilik getirmez. Sağlıkla gelsinler de dunyaya bunların hepsi gelip gecici 9 buçuk haftalık oldukk merakla cinsiyetlerinj bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…