- 18 Eylül 2022
- 1.316
- 998
- 53
- 36
Benim adli tatilde 40 gün iznim var Temmuz sonunda başlıyor kimileri bana dedi ki çocuk olunca kullan iznini dedi bende yok dedim çocuk olunca bir daha zor tatil görürüm henüz hamileliğimiz de bizi zorlamıyor eşimin izni de 20 gün o yüzden ben 40 gün tatil yapmayı düşünüyorum eşim de parça parça 30 gününe eşlik eder ben çok heves ettim tatile yazlıkta var orda kalıcam o yüzden doktor da deniz için yasak koymadı denize belki girmem ama havası suyu iyi gelir yürüyüş yaparım kilomu düzende tutarımKızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.
İnş iyi gelir bir an önce içmek istiyorum8+3 benimde . Canım gece yatmadan içince zaten Sabaha anca etki ediyor, geç salınımlı bir ilaçmış
Geçmiş olsun canım neden olmuş bir şey söyledi mi doktor ?Kızlar sonucum çıkmış az idrar enfeksiyonu var dedi suda eritme ilaç verdi
Benimde ilk başta çok yoğun geldi sonra durdu kahverengi ve taze kandıSızın kanamanız nasıldı, mıktarı yogunlugu, benım asırıfazlaydı, o yuzden çokk korktum
Cıktınız deıl mı ertesı gune hastanedenBenimde ilk başta çok yoğun geldi sonra durdu kahverengi ve taze kandı
Çok geçmiş olsun, insallah bu sondurBenimde ilk başta çok yoğun geldi sonra durdu kahverengi ve taze kandı
Hemen geçer merak etmeKızlar sonucum çıkmış az idrar enfeksiyonu var dedi suda eritme ilaç verdi
Hemen geçer merak etmeKızlar sonucum çıkmış az idrar enfeksiyonu var dedi suda eritme ilaç verdi
cok geçmiş olsun9+1deyız canım, bebek ıyı cok sukur, ınsallahh gecer
Canım çok geçmiş olsunnn. Enfeksiyon hemen olusuyor ya maalesef şu tüketimi önemli rol oynuyorKızlar sonucum çıkmış az idrar enfeksiyonu var dedi suda eritme ilaç verdi
Cok saol cnmHemen geçer merak etme
cok geçmiş olsun
Yok annesi sıkı sıkı tutundu sana hemenceck bırakır mı seniKızlar bir sorum olacak, dün dışarıdaydık ve etrafımızı kediler sardı.. normalde hiç korkmam ama
dün çok korktum tırmalar vs diye… o korkudan bebeğe bisi olur mu? Kendime şaşırdım…
Bu zamanlar çoğu hamilede oluyormuş, geçmiş olsun canım.Kızlar bende dayanamyup hastaneye gittiğim yüksek tansiyon ile başım belada olacak galiba 16 8 çıktı takip etmem lazimmis
İnsallah canımYok annesi sıkı sıkı tutundu sana hemenceck bırakır mı seni
Damla canım benim nasılsın tansiyon okudum sakın korkma ilk başlar benimde öyleydi 16 15 panikleyince yükseliyordu sonra üst koldan ölçülen cihaz aldım evde takip ettim sorun yok sadece muayne sırasında panikten yükseliyor ama tabi biz önlem amaçlı hergun ölçüyoruz sakin panikleme nasılsın bu arada nasıl geciyorKızlar bende dayanamyup hastaneye gittiğim yüksek tansiyon ile başım belada olacak galiba 16 8 çıktı takip etmem lazimmis
İyiyim canım çok sukurrrr dünden beri şiddetli baş ağrısı olunca bildim tansiyondan oldugunu anlamıştım çok şükür bebekler iyii sonuçlarda iyi geldi anlık bor durum olabilir dedi doktor cihaz aldık hergun qyni saatte bakıp takip edicezDamla canım benim nasılsın tansiyon okudum sakın korkma ilk başlar benimde öyleydi 16 15 panikleyince yükseliyordu sonra üst koldan ölçülen cihaz aldım evde takip ettim sorun yok sadece muayne sırasında panikten yükseliyor ama tabi biz önlem amaçlı hergun ölçüyoruz sakin panikleme nasılsın bu arada nasıl geciyor
Bizimde çok şükür iyi kuzum prenses takılıyor öyle benimde canımı sıkan tek konu bu tansiyon malesef doktorum asla tuzlu hicbisey yeme dedi 0 tuz ama ben normal yapıyorum kesemedim tuzu. İşte düşük tansiyonun sıkıntısı yokmusta yüksek tansiyon malesef sıkıntı kuzum erken doğum riski veya gebelik zehirlenmesine sebep oluyor gerek görürse ilaca baslatir zaten ama muhtemelen sendekide benimki gibi panikten o yüzden takipli ileryecezİyiyim canım çok sukurrrr dünden beri şiddetli baş ağrısı olunca bildim tansiyondan oldugunu anlamıştım çok şükür bebekler iyii sonuçlarda iyi geldi anlık bor durum olabilir dedi doktor cihaz aldık hergun qyni saatte bakıp takip edicezçok şükür iyiyiz buyuyoruz teyzemiz senin nasil gidiyorr prensesle
Yaaaaa tuzu ben çok tuketirdim troidden sonra minimum seviye indirmiştim dukur ki. Dün can sıkıcı olaylar yaşadım ona bagliyorum inşallah devamlilik getirmez. Sağlıkla gelsinler de dunyaya bunların hepsi gelip geciciBizimde çok şükür iyi kuzum prenses takılıyor öyle benimde canımı sıkan tek konu bu tansiyon malesef doktorum asla tuzlu hicbisey yeme dedi 0 tuz ama ben normal yapıyorum kesemedim tuzu. İşte düşük tansiyonun sıkıntısı yokmusta yüksek tansiyon malesef sıkıntı kuzum erken doğum riski veya gebelik zehirlenmesine sebep oluyor gerek görürse ilaca baslatir zaten ama muhtemelen sendekide benimki gibi panikten o yüzden takipli ileryecezvaktinde alalimda sağlıkla inşallah herşey gelir geçer senin minikler napıyor kaç haftalık oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?