İnşallah inşallah canım benim. Ay ne güzel buyumuslerYaaaaa tuzu ben çok tuketirdim troidden sonra minimum seviye indirmiştim dukur ki. Dün can sıkıcı olaylar yaşadım ona bagliyorum inşallah devamlilik getirmez. Sağlıkla gelsinler de dunyaya bunların hepsi gelip gecici9 buçuk haftalık oldukk merakla cinsiyetlerinj bekliyoruz
Hissettigim çıkmadı başta tek olucak o da erkek diyordum ama ikiz oldu insallh bir kız bir erkektir aradan çıkar ikisideİnşallah inşallah canım benim. Ay ne güzel buyumuslerne hissediyorsun anneler yanılmaz genelde
Tek doz mu Bende içmiştim Bi işe yaramamıştı 2.ciyi de içtim hattaKızlar sonucum çıkmış az idrar enfeksiyonu var dedi suda eritme ilaç verdi
Evet antibiyotik tedavisi serum iğne ve haplarla çıktım ertesi gün kanama alanı dağıldı çok şükür tehlike azaldı dediCıktınız deıl mı ertesı gune hastaneden
Ahhaha inşallah valla ne güzel tekte ikisi olur vallaHissettigim çıkmadı başta tek olucak o da erkek diyordum ama ikiz oldu insallh bir kız bir erkektir aradan çıkar ikiside
Kaçıncı hafta kontrolü canım? O bağırsak olayı bende de oluyor hepDoktora geldim kontrolüm var, stresten bağırsaklarım bozulduAllahım hayırlı , sağlıklı haberler olsun hepimize ., yüzümüz gülerek çıkalım inşallah şu 12-15 hafta bir sağlıkla geçseydi de bir nebze rahat nefes alsaydık
Akşama kadar aşırı su içmiştim zaten yanmam geçmişti ama tek doz ilacıda içtim kendi doktoruma gidince bi daha idrar testi vereceğim bakalım hala yüksek mi değerlerTek doz mu Bende içmiştim Bi işe yaramamıştı 2.ciyi de içtim hatta
Başın sağolsun canımBen yurtdışındayım burada sistem farklı daha ilk kontrol bu Resmi olarak :) 9+6 bugün.
İkizlerden birinin kalbi durmuşöylece kalmış , ama diğer bebeğim maşallah sübhanallah büyümüş oynuyor eli kolu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canimmm çok uzuldjm rabbim diğer bebeğine şifa versin sağlıkla kucağına aldirtmayi nasip eylesinBen yurtdışındayım burada sistem farklı daha ilk kontrol bu Resmi olarak :) 9+6 bugün.
İkizlerden birinin kalbi durmuşöylece kalmış , ama diğer bebeğim maşallah sübhanallah büyümüş oynuyor eli kolu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Umudumuz o yönde bakalım artikAhhaha inşallah valla ne güzel tekte ikisi olur valla
Benim canım çektiğinden değil ama uzuunnn zamandır bulantım olmayınca kalktığımdan beri yiyorumKızlar ben bu aralar çok acıkıyorum. Bir kahvaltı yaptım öyle böyle değil. Şimdi tekrar acıktım. Şimdi çerez yiyorum. Bu hamilelik beni obur yaptı
Prilam uyku yapıyor malesef canım, içinde sakinleştirici varKızlar Prilam Dr bende uyku yaptı. Bulantım yok bugün etki etti ama gözlerimi zor açıyorum. Aynı durumda olan var mı? İlk gün diye mi acaba?
Her gün mü böyle olacak vücut alışıyor mu? Acaba 1 tane mi içsem bu akşam?Prilam uyku yapıyor malesef canım, içinde sakinleştirici var
Sanırım böyle olacak, ben 1 alıyordum biraz artınca 2 aldım ama bugün 2 aldığım hâlde yine bulanıyorHer gün mü böyle olacak vücut alışıyor mu? Acaba 1 tane mi içsem bu akşam?
Kıyamam ben sana inşallah geçer. Uyku halide çok fena oluyor sanki hep hastaymış gibiBenim canım çektiğinden değil ama uzuunnn zamandır bulantım olmayınca kalktığımdan beri yiyorumşimdi de yatağa girdim deli gibi uykum var sersemleştirdi ilaç anlamıyorum birini yok etcez derken başka belirti ortaya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?