2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah inşallah canım benim. Ay ne güzel buyumusler ne hissediyorsun anneler yanılmaz genelde

Doktora geldim kontrolüm var, stresten bağırsaklarım bozuldu Allahım hayırlı , sağlıklı haberler olsun hepimize ., yüzümüz gülerek çıkalım inşallah şu 12-15 hafta bir sağlıkla geçseydi de bir nebze rahat nefes alsaydık

Kaçıncı hafta kontrolü canım? O bağırsak olayı bende de oluyor hep Transfer günü transferimi geciktirdi sağolsun Doktora bu içtiğim sular bende ters etki yaptı başka bir yer çalışıyor dedim Neyse ki doktorum çok sakin anlayışlı bekleriz sen rahat ol dedi

Tek doz mu Bende içmiştim Bi işe yaramamıştı 2.ciyi de içtim hatta
Akşama kadar aşırı su içmiştim zaten yanmam geçmişti ama tek doz ilacıda içtim kendi doktoruma gidince bi daha idrar testi vereceğim bakalım hala yüksek mi değerler

Başın sağolsun canım Diğer bebişin sağ salim dünyaya gelsin

Canimmm çok uzuldjm rabbim diğer bebeğine şifa versin sağlıkla kucağına aldirtmayi nasip eylesin

Kızlar Prilam Dr bende uyku yaptı. Bulantım yok bugün etki etti ama gözlerimi zor açıyorum. Aynı durumda olan var mı? İlk gün diye mi acaba?

Kızlar ben bu aralar çok acıkıyorum. Bir kahvaltı yaptım öyle böyle değil. Şimdi tekrar acıktım. Şimdi çerez yiyorum. Bu hamilelik beni obur yaptı

Kızlar ben bu aralar çok acıkıyorum. Bir kahvaltı yaptım öyle böyle değil. Şimdi tekrar acıktım. Şimdi çerez yiyorum. Bu hamilelik beni obur yaptı
Benim canım çektiğinden değil ama uzuunnn zamandır bulantım olmayınca kalktığımdan beri yiyorum şimdi de yatağa girdim deli gibi uykum var sersemleştirdi ilaç anlamıyorum birini yok etcez derken başka belirti ortaya çıkıyor

Kıyamam ben sana inşallah geçer. Uyku halide çok fena oluyor sanki hep hastaymış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…