- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #24.481
Hayır canım annemler orda oturuyor :)Aa canım sende mi Eskişehirlisin?
Bende de var korku açıkçası inşallah herşey çok güzel olur bu kez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım annemler orda oturuyor :)Aa canım sende mi Eskişehirlisin?
Bende de var korku açıkçası inşallah herşey çok güzel olur bu kez![]()
Oyy masallah Meva çok güzel isim anlamıda öyle.gerci ben eşime begendiremedim başından beri bişey begendiremiyorum amaAmin canım teşekkürler güzel duan içinZeynep Meva
![]()
Anaaa aldın günüKizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dediAllah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
![]()
Canım hadi hayırla sağlıkla gelsin inşallahKizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dediAllah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
![]()
Ayy valla banadaaAnaaa aldın günübana verilmiş gibi heyecan bastı
![]()
3400 kilo 50 cm boyu kuzum bakalım haftaya Pazartesi son kez kontrole gidicem Perşembede doğum inşallahCanım hadi hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Benimde aynı seninle haftam günüm .yarın gidicem bende muhtelemen bana da aynı gün verir vermesede 38+5 i talep edicem bende.ne kadar olmuş bebek
Aşırı da duygusal oluyor insan bilmiyorum sizlerde böyle oluyorum haber alınca minikler doğunca kendimde nasıl olacak acaba o kadar merak ediyorum ki bu hissiAyy valla banadaa![]()
Maşallah canım.3400 kilo 50 cm boyu kuzum bakalım haftaya Pazartesi son kez kontrole gidicem Perşembede doğum inşallah![]()
Seninde yalancı sancıların çok fazla oluyor kuzu görüyorum inşallah hayırlısıyla alalım kucagimizaMaşallah canım.
Benimki biraz minnoş olacak 3 doğarsa anca gibi.bugun çok baskı hissi var altta ayakta duramıyorum en fazla 5 dk.
Duygusallık deme bu sabah oturup ağladım duygusallik hep oldu zaten. Kendinde de daha yoğun u olur.Aşırı da duygusal oluyor insan bilmiyorum sizlerde böyle oluyorum haber alınca minikler doğunca kendimde nasıl olacak acaba o kadar merak ediyorum ki bu hissi![]()
Yalancıdır herhalde inşallah yani.Seninde yalancı sancıların çok fazla oluyor kuzu görüyorum inşallah hayırlısıyla alalım kucagimiza
Kactin canım kesin sezeryan mi senin 37 olduysan verir artık gerçi birazda nst gidişata göre uzatiyorlsrBizden önceki arkadaşlara da cevap vermiyorlarmış püüü boşuna kibar cümle kuracağız diye takla attık
Bugün an itibari ile valizim ve puset hazır geriye yarın gün vermesi kaldı verir herhalde değil mi ya![]()
Bende haftaya Perşembe diye geçiriyorum aklımdan. 39+0 olacağım ozaman tam. Tabi daha doktorumun haberi yok benim belirledigim tarihtenKizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dediAllah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
![]()
İçinden geçen oysa umarım doktorunda kabul eder canım hayırlısı olsun inşallahBende haftaya Perşembe diye geçiriyorum aklımdan. 39+0 olacağım ozaman tam. Tabi daha doktorumun haberi yok benim belirledigim tarihtenbu perşembe konusacagiz bakalım son kontrol de neler olacak ama normal çıkarsa herseyimiz doktorumda rahat olduğu için kabul eder gibi geliyor. Aynı olur ozaman günümüz
![]()
Biz bekliyoruz halaSahi kaç kişi kaldık dogurmayan![]()
Yarın tam 37 olacak benim kesin nts bekler mi bilmiyorum benim 2 gündür yine yalancı sancı mı nedir şu kasılma arttı bir hafta müsade etmişti sağolsun evin işleri bitti yine başladı bununla çok ileriyi görür gibi hissetmiyorum, benim kesin sezeryan iğne coraspirin planlı bırakılıp doğum olacak nasipse ani bişey olmazsaKactin canım kesin sezeryan mi senin 37 olduysan verir artık gerçi birazda nst gidişata göre uzatiyorlsr
Ayyy az kaldı hadi bakalımKizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dediAllah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
![]()
şimdilik 6 ocak cuma canım 38+3 de planlı sezaryen olcam.Güzel Ocak anneleri ben planlı sezeryan ile 3 ocak da doğum yapacagim sizler ne zaman kavuşuyorsunuz bebeklerinize