2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Arkadaşlar ben bazen çok geriniyorum sorun olur mu bilemiyorum. Doktorum düşecek çocuk durmaz zaten sorunludur . Büyük bir şey olması lazım demişti
Aynısını benim doktorumda dedi zaten bu tarz küçük şeylerden düşecekse çocuk sağlıklı değildir ondan düşer dedi. Tabi annenin başka bir rahatsızlığı varsa o ayrı bazen rahim aşağıda olabiliyor sanırım o tarz şeylerin dışında.

bu günlerde geçicek inşallah canım.doktor ne sıklıkla görmek istedi seni?
Daha dün geldim hastaneden. Kese biraz düzensiz görünüyor 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Ben çok kötü olmuştum ama başka doktora resmini atıp sordum. Kese düzensiz değil dedi.hala umudum var .

Önümüzdeki cuma doktora gideceğim tam 1 ay oldu en son gidişimden bu yana belki cinsiyet tahmini de yapar diye çok heyecanlıyım :)

İnşallah annem çok rahat geçirmiş hep bari bu diyorum ona benzese yoksa nerde cins huyu var hep onu almışım genele bakınca
İyi bari benim ilki çok kötüydü bu ona göre biraz daha iyi ama bazi günler yataktan başımı kaldırasim gelmiyor...

Sizinde bu adet zamanina denk gelen döneminiz kötü degilmi ya.Kahverengi akıntı işi geçti ama akıntım var baya

Önümüzdeki cuma doktora gideceğim tam 1 ay oldu en son gidişimden bu yana belki cinsiyet tahmini de yapar diye çok heyecanlıyım :)
Doğum tarihlerimiz aynı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah
Bende salı günü gidicem doktora bakalım ne diyecek bir ay olacak gideli benimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…