• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Arkadaşlar ben bazen çok geriniyorum sorun olur mu bilemiyorum. Doktorum düşecek çocuk durmaz zaten sorunludur . Büyük bir şey olması lazım demişti
Aynısını benim doktorumda dedi zaten bu tarz küçük şeylerden düşecekse çocuk sağlıklı değildir ondan düşer dedi. Tabi annenin başka bir rahatsızlığı varsa o ayrı bazen rahim aşağıda olabiliyor sanırım o tarz şeylerin dışında.

bu günlerde geçicek inşallah canım.doktor ne sıklıkla görmek istedi seni?
Daha dün geldim hastaneden. Kese biraz düzensiz görünüyor 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Ben çok kötü olmuştum ama başka doktora resmini atıp sordum. Kese düzensiz değil dedi.hala umudum var .🙏

Önümüzdeki cuma doktora gideceğim tam 1 ay oldu en son gidişimden bu yana belki cinsiyet tahmini de yapar diye çok heyecanlıyım :)

Sizinde bu adet zamanina denk gelen döneminiz kötü degilmi ya.Kahverengi akıntı işi geçti ama akıntım var baya 😔

Önümüzdeki cuma doktora gideceğim tam 1 ay oldu en son gidişimden bu yana belki cinsiyet tahmini de yapar diye çok heyecanlıyım :)
Doğum tarihlerimiz aynı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah 🤲
Bende salı günü gidicem doktora bakalım ne diyecek bir ay olacak gideli benimde :)

Back
X