• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kizlar çok kötüyüm şimdi hastanem de çalışan doktora muayene oldum bebeğin kafası fazla uzun acil sdetayli bakılması gerek dedi... İkili yapıldı mı diye sordu yapıldı dedim normal çıktı dedim acil ultrasona girmen gerek mümkünse Antalya'ya hemen git dedi... Çok kötüyüm bugün Antalya'ya gitme ihtimalim yok bueada ki bir radyoloji uzmanından randevu aldım üç buçukta oraya gideceğim eşimden başka kimseye söylemedim için kan ağlıyor
Şöyle bir yazı okudum. Kafası bir kaç hafta ilerde olması büyük sorun değilmiş. İnşallah iyi haberler ver bizlere de.

Kısacası, ultrason muayenesinde bebeğin kafasının birkaç hafta ileride olması her zaman bir hastalık olduğu anlamına gelmez. Burada önemli olan, kafa büyüklüğüne sıvı birikiminin de eşlik edip etmediğidir. Eğer anne karnındaki bebeğin kafası gebelik haftasına göre ciddi oranda büyükse ve etrafında sıvı birikimi mevcutsa, hidrosefaliden şüphelenilebilir.

Aynen çaydan ziyade çay peynir yoğurt gibi süt ürünleri ile alınmamalı. Yani aç karna alıp hemen kahvaltıya başlayıp peynir yemekte doğru değil. Sütteki maddeler demiri tutuyor ve etkisizleştiriyor…
Evet bende öyle biliyordum teşekkürler 😊
Senin ne kadarlik oldu bebiş? Folik asit multivitamin vs devam ediyor musun?

Kizlar çok kötüyüm şimdi hastanem de çalışan doktora muayene oldum bebeğin kafası fazla uzun acil sdetayli bakılması gerek dedi... İkili yapıldı mı diye sordu yapıldı dedim normal çıktı dedim acil ultrasona girmen gerek mümkünse Antalya'ya hemen git dedi... Çok kötüyüm bugün Antalya'ya gitme ihtimalim yok bueada ki bir radyoloji uzmanından randevu aldım üç buçukta oraya gideceğim eşimden başka kimseye söylemedim için kan ağlıyor
Canım simdi okudum. Ne olur sakin ol hepimiz dualar edecegiz emin ol.
Habersiz birakma bizi

Canım simdi okudum. Ne olur sakin ol hepimiz dualar edecegiz emin ol.
Habersiz birakma bizi
Dilyy Dilyy seni bekliyoruz canım naptin
Canim haber yok mu ben kaciriyorum bazen ya

Kızlar doktordan çıktım şimdi muhtemelen bir kızım olacak 😃😃😃çok mutluyum kız istiyordum çok çünkü. yolunda hersey hatta 1 hafta ileriden gidiyoruz. Kanama aynı ilaçlara ve ignelere aynen devam hala risk grubundayim o açıdan ama olsun bugün çoğu şeyi oluşmuştu elleri ayakları kıpır kıpırdı😃😃😃
Maşallah güzünüz aydin😊 cok sevindimm

Dilyy Dilyy canim hic uzulme takilacak birsey değildir insallah haber bekliyoruz.

Simdiden soyleyim benim oglum 38. Haftada 42 hafta uyumlu kafayla dunyaya geldi. 1 ay ondeydi yani kafa buyuklugu sukur birsey olmadi.

Kizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz♥️

Eklentiler

• IMG_20220704_184258.webp
    IMG_20220704_184258.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 58
Benimde agustosda gelicekler annesi babası bekar ablası abisi amcası yengesi 3 çocuğu 🤯.zaten kalkmam yasak nerede yatarim bilmiyorum artık.antalta da yaşamanın zararlari .eş tarafindan tatil kafasıyla gelen çok oluyor
Merhaba, benim gibi 10 haftalık hamilesiniz, bir şey sormak istedim bebeğinizin boyu takip ediyor musunuz ?

Kizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz♥️

Gözün aydın 🥰🥰

Ay çok şükür valla uzun süre cevap vermeyince çok üzüldüm birşey oldu diye. Girip girip baktım sayfaya. çok sinir oldum adama 🙄 kızın hayırlı olsun çok acı oldu ama bahaneyle bir ay beklememis oldun 😅

Gözün Aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba, benim gibi 10 haftalık hamilesiniz, bir şey sormak istedim bebeğinizin boyu takip ediyor musunuz ?
Herhangi bir takibim olmadı.doktor ne derse o canım haftası da değişiyor önde mi arkadami gidiyor onu bile hesaplamiyorum. Çünkü benim son adet tarihim yok. Kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım.ama en son geçen sali gittiğimde 2 cm demişti doktor.

Ay çok şükür valla uzun süre cevap vermeyince çok üzüldüm birşey oldu diye. Girip girip baktım sayfaya. çok sinir oldum adama 🙄 kızın hayırlı olsun çok acı oldu ama bahaneyle bir ay beklememis oldun 😅
Aynen öyle oldu canım keşke bu korkuyu yasamasaydim da bir ay sonra ogrenseydim ☺️

Back
X