- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.841
Suat bey iyi doktordur . O manyaga gitme bir daha.Amin canım inan on yilimi çaldı benden... Allah'a havale ediyorum. Bir saat inceledi Suat bey çocuğun kafası normal dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suat bey iyi doktordur . O manyaga gitme bir daha.Amin canım inan on yilimi çaldı benden... Allah'a havale ediyorum. Bir saat inceledi Suat bey çocuğun kafası normal dedi![]()
Aynen canım bende güvendiğim için direkt ona gittim... Ertugrul beyin numwrasi lazım bana randevu bulamadım mesaj atacağımSuat bey iyi doktordur . O manyaga gitme bir daha.![]()
Attım özelden canım.Aynen canım bende güvendiğim için direkt ona gittim... Ertugrul beyin numwrasi lazım bana randevu bulamadım mesaj atacağım
Ne gibi problem yaşamıştın canım sen. inşallah temiz çıkar herşey.Yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım yaşadığım onca kötü olaydan sonra ödüm kopuyor kötü çıkacak yine diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasınİkili test konusunda doktoruma danışacağım yaş 34 olunca yaştan dolayı riskli çıkabiliyormuş öyle birşey varsa kesin hiç yaptırmam canımı da sıkmam ama yok herkeste olmuyor derse yaptıracağım şimdiden heyecanlıyım görebileceğim için
![]()
İnşallah iyi geçer canım canını sıkma strese sokma kendiniYarın kontrolüm var çok heyecanlıyım yaşadığım onca kötü olaydan sonra ödüm kopuyor kötü çıkacak yine diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasınİkili test konusunda doktoruma danışacağım yaş 34 olunca yaştan dolayı riskli çıkabiliyormuş öyle birşey varsa kesin hiç yaptırmam canımı da sıkmam ama yok herkeste olmuyor derse yaptıracağım şimdiden heyecanlıyım görebileceğim için
![]()
Benim de yarın kontrol var. Heyecanla bekliyorum. 12.hafta, Ense kalınlığı ve buruna bakılacak. İkili test de vericem. Önceden düşük var, bu gebelik de tüp bebekle oldu. Allah büyük. Hayırla sağlıkla gelsinler. İnşallah güzel haberlerle döneceğizYarın kontrolüm var çok heyecanlıyım yaşadığım onca kötü olaydan sonra ödüm kopuyor kötü çıkacak yine diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasınİkili test konusunda doktoruma danışacağım yaş 34 olunca yaştan dolayı riskli çıkabiliyormuş öyle birşey varsa kesin hiç yaptırmam canımı da sıkmam ama yok herkeste olmuyor derse yaptıracağım şimdiden heyecanlıyım görebileceğim için
![]()
5.haftada aktif kanama oldu.2 gün sürdü. Sonra dışarı gelen aktif kanama yok şükür. Ben de 12.haftadayım hala kese etrafında kanama alanı var. Kese büyüdükçe kanama alanı küçülecek merak etme demişti. Progestan ben de kullanıyorum7.haftamda başlayan rahimde kanama var ama dışarı gelen bi kanama yok şuan 12.haftadayım hala devam ettiğini söyledi doktorum ve rapor verdi karnımda ağrılar oluyor progestan kullanıyorum günde iki kere var mıdır başına gelen napıcam bilmiyorum bitmiyor ağrılar
Benim çok ağrım oluyor sizinde oluyor mu sancı şeklinde5.haftada aktif kanama oldu.2 gün sürdü. Sonra dışarı gelen aktif kanama yok şükür. Ben de 12.haftadayım hala kese etrafında kanama alanı var. Kese büyüdükçe kanama alanı küçülecek merak etme demişti. Progestan ben de kullanıyorum
Karnımda 2 3 gün tuvalete çıkamaz ya da gaz çıkmazsa oluyor. Kıvrandıracak kadar uzun ağrılar olmuyor.Benim çok ağrım oluyor sizinde oluyor mu sancı şeklinde
İnşallah canım güzel haberlerle gel... Dualarım seninle. Her şey güzel olacakBenim de yarın kontrol var. Heyecanla bekliyorum. 12.hafta, Ense kalınlığı ve buruna bakılacak. İkili test de vericem. Önceden düşük var, bu gebelik de tüp bebekle oldu. Allah büyük. Hayırla sağlıkla gelsinler. İnşallah güzel haberlerle döneceğiz![]()
Bende var. Tüp bebekten kalmıştı. 2-3 tane olması lazım. Kutu demiyorsunuz değil mi?Hanımlar elinde 2 adet prulutex var mı? Güncel fiyattan ve kargo bana ait olarak almak isterim . Malum ilaçtan 7 tane çıkıyor 280 TL . Bana sadece 2 tane lazım
Evet canım 2 tüpe ihtiyacım var canım .Bende var. Tüp bebekten kalmıştı. 2-3 tane olması lazım. Kutu demiyorsunuz değil mi?
Ücretsiz verebilirim
Siz bana özelden kargo bilgilerinizi yazın. Ben size yarın kargolarım.Evet canım 2 tüpe ihtiyacım var canım .
Oyy Allahim cok şükürKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz![]()
Gözün aydın canım ya nasıl sevindim senin adınaKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz![]()
Çok şükür canım çok sevindimKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz![]()
Canımm çok sevindim hayırlı haberlerle dönmüşsün şükürKizlar mesajlarınızı tek tek okudum bana güzel dualar ettiniz Allah hepinizden razı olsun... Gözyaşlarıyla okudum emin olun... Doktordan bir saat önce çıktım ama kendimi yeni topwrlayabildim hala başım çok ağrıyor ve kalbim sıkışıyor. Şükür hiç bir sorun yok... Doktor bir saat kafasını inceledi ve hiçbir problem göremedi. Hatta tüm organlarına baktı onlarda gayet iyi dedi... Kafasin da ne gibi problem gördü anlamadım dedi ama her şeyi normal dedi. Düşünün orada bile ağlıyordum. Ama hata bende... Ben ilk hamileligimde de o doktora gittiğimde düşünün iki aylık hamile olmama rağmen bebeği görememişti. Doktorun normal değil dediği kafa ultrasonu aşağıda arkadaşlar... Ya bana iyi ders oldu bir daha asla o adama gitmem. Bu arada cinsiyeti de öğrendim detaylı da... Allah izin verirse kızım olacak... Hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... Bana kendimi çok iyi hissettirdiniz![]()