2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Selam kızlar bu topiği başından beri takip edenler hatırlar belki beni :) Ocak anneleri grubunun ilklerinden olmayı hayal edip dış gebelik tanısıyla hayal kırıklığına uğramıştım. Daha sonra kürtaj oldum ve dış gebelik değil ama sağlıksız bir gebelik olduğu anlaşılmıştı. Şimdi tekrar hamileyim ve geçen hafta keseyi gördüm :) inşallah bu sefer sorun çıkmayacak ve Mart annesi olacağım. Hepiniz sağlıklı sıhhatli yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah selam vermek istemiştim .)

Benimde oyle bazen ağda yapmaya üşeniyorum bide lazer epilasyon yaptırmıştım ama boşuna tekrar çoğaldı
Benimde lazer bosa gitti canim . Kanama olunca onume egilemedigim den vivet jilet kullandim hep. Once bu jilet yumusak yapardi beni simdi firca gibi cikiyor doğumdan sonra bi daha gidice mecbur

Canim hurmayi ne kadar yiyorsun . Ben de yemeyi düşünüyordum saglikli diye ama internette soyle yaziyor.antalya da bi doktor yenilmemesi gerekenler arasinda hurmayi saydi sonra internete baktim boyle yaziyor.

Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.

Belki benim bir onceki dusuk simdide kanamalarim oldugundan soylemistir. Simdi ki doktoruma tekrar soracagim

Kızlar göğüsleriniz ne alemde benim göğüs ucumda parça parça minik dökülmeler oldu. Yara olur mu acaba krem falan mı sürsem

Bence dozunda olduğu sürece zararı olmaz canım ben büyük iri hurmaysa bir tane yiyorum sabah, küçük hurma olunca 3 tane yiyorum. Çok şükür bir zararını yaşamadım ama tabii ki riskli olanlar doktora danışmalı zaten benimki sezaryen, kolay doğum için yiyenler son ayda fazla miktarda yiyor ben bebeğin gelişimine, kilosuna faydalı olduğunu duymuştum ondan yiyorum 1-3 tane

Kızlar 60la hamile kaldim bugün 16+1 3.5 kg almışım. Sizler ne kadar kilo aldınız ya da verdiniz ?? Bebegim büyüyor diye seviniyorum ama sonra nasil vercez diye de korkuyorum ben
Bende 54 ile hamile kaldım bugün 57 kilo olmuşum hangi ara aldım bu kiloyu fark etmedim dikkat ediyorum

Ben gidip salonla anlaştım fiyatini vs gün verdiler günü beklerken hamile olduğumu öğrendim
Benimde aynıydı…
Hatta ayarladığım salon ömür boyu lazer veriyordu. Seans sayısı yoktu. Bitene kadar istediğin kadar geldi..
Şimdi nasıl olacak bakalım

Benimde 1:8800 gibi birşey çıkmış..
Doktor grafikte renklendirme vardı. Yeşil olması riskin neredeyse hiç olmadığını gösteriyor dedi..

Hamileyken hurma , fazlakekik ve maydanoz suyu ,adacayi z ararlıdır . Hatta hurmayi doguma iki hafta kala baslayin derler doktorlar ki dogumu kolaylastirssin

Betanizda dustumu bu arada cnku bn kanama yasadim betam dustu sonra tekrar yukseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…