2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Benimde öyle yapıyor canım. Kimini ishal gibi kimini kabız yapıyor galiba. Ama senin her yediğin çıkıyor mu baya ishal mi yani. Benim günde 1kere ama kıvamı ishal gibi

Hcgyi gordum ben defree hcgden bahsediyorlardi baska bir forumda 35,50,83 gibi rakamlardi benimki on binli rakamlar olunca o yuzden sordum sanirim birimle alakali tesekkurler.
Free bhcg netten bakmıştım bende gebeliğe özgü A proteini diyordu. PAPP - A diye geçiyor ama bende tam bilmiyorum yüksekliği ne demek önemli mi çok. Doktorun değerlendirdi mi test sonucunu?

Benimde öyle yapıyor canım. Kimini ishal gibi kimini kabız yapıyor galiba. Ama senin her yediğin çıkıyor mu baya ishal mi yani. Benim günde 1kere ama kıvamı ishal gibi
Her yediğim çıkıyor canım pazartesiye kadar geçmezse doktora gidicem artık zaten mide bulantısı bir de bu dayanamıyorum artık :)

Free bhcg netten bakmıştım bende gebeliğe özgü A proteini diyordu. PAPP - A diye geçiyor ama bende tam bilmiyorum yüksekliği ne demek önemli mi çok. Doktorun değerlendirdi mi test sonucunu?
Papp a ve hcg farkli iki hormon onlarin mom degerleri onemliymis telefonda sekreteri ile gorustum sonuc iyi demis ama yüzyüze gorusmedim henüz. Benim onlar iyi cikmis da tek başına yas riski 444te 1 cikmis onu soracağım down kombine 31000de bir trizomi 18 72000de bir cikmis bu onemliymis anladigim kadariyla sizin kombine riskiniz kac cikti?

Ya kızlar benim yüzümdeki sivilceler bitürlü geçmiyor hep sivilceliydi yüzüm ama başlarda geçti sonra tekrar çıktı ve geçmiyor hep aynı kalıyor burnumun üstünde bile var sinirimi bozuyor sizinde öyle mi

Benim ilk hamileligimde oyleydi normalde sivilcem yoktu ama hamilelik boyunca doldu yuzum. Hurafeye gore kiz bebekte olurmus. Bu hamileligimde yok hic bakalim bu da kiz olursa hurafe gecerliligini yitirecek Hormonlardan oluyor.

Benimde öyle cenemde cikti biraz vücudumda çıktı. Birde siyah nokta cok olmuş. Biz cilt bakimi yaptırabiliyor muyuz acaba buhar sanki biraz rahatsiz edebilir.

Benim ilk hamileligimde oyleydi normalde sivilcem yoktu ama hamilelik boyunca doldu yuzum. Hurafeye gore kiz bebekte olurmus. Bu hamileligimde yok hic bakalim bu da kiz olursa hurafe gecerliligini yitirecek Hormonlardan oluyor.
Ewt bende duymuştum en son gittiğimde kıza benziyor dedi doktorum ama emin olmadı bu sefer gittiğimde belli olacak artık ozamn guncellerim

Benimde öyle cenemde cikti biraz vücudumda çıktı. Birde siyah nokta cok olmuş. Biz cilt bakimi yaptırabiliyor muyuz acaba buhar sanki biraz rahatsiz edebilir.
Bilmiyorum hiç şuan sadece yüz yıkama jelini kullanıyorum benimde siyah noktam çoğalmış aynaya bakmak istemiyorum

Yooo benimki tertemiz oldu ama tırnaklarım ve saçları heryerde inanılmaz hızlı çıkıyorlar ağda her hafta yapıyorum eskiden 2 ayda bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…