2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Et, süt, yumurta, ceviz hicbirini yiyemiyorum. Bu cocuk nasıl büyüyecek ya. Herkes gunde 2 yumurta yiyor haftada bikac kez et yiyor. Benim midem almıyor ya bebegimin gelisimi geri kalır mı
Hiç korkma tabiki geri kalmaz senin depodan kullanır o annesi birkaç haftaya düzelecek endişe edil kendini strese sokma :KK19:

Kızlar bu mantar için bana fikir verecek biri varmı Allah aşkına:KK43: deli olacağım dr fitil verdi ama geçmiyor cayir cayir yanıyor sürekli kaşınıyor ne zamandır ilişkiden kaçıyorum girmek mümkün değil biber gibi sürekli döküntü oluyor anlamadım ki ben bu işi:KK43:
Hamilelik oncesi oldugumda doktorum bi hap vermisti tek sefer iciyosun gecmezse bir hafta sonra bi daha iciyosun ama genelde geciriyor. Tabi hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum doktora bi danış canim. Bi de nemli tutmamaya calis. Vaginal yıkama da yapma asla

Geçmiş olsun endişelenmeyin ama yinede bir kadın doğuma görünün ben 8 aylık karnımın üzerine düştüm sadece doğum sancılarını tetikledi 1 ayı yatarak geçirdim ve bebeğime hiçbir sıkıntı vermedi hatta şuan 12 yaşında bebekler su dolu kesede oldukları için korunuyorlar ki bu aylarda alanları çok daha geniş Allahın izniyle birşey olmamıştır
Haklısınız

Kizlar mesajlarınızı için hepinize çok teşekkür ederim. Geceden beri bebeğin hareketlerini hissedemedim. Düşmeden önce çok net hissediyordum. Belimde de ağrı olunca doktora geldim baktı şimdi şükür bebek iyi ama bu dusmelerde ilk 48 saat önemliymiş. Düşük riski var dedi rapor verdi. Bakalım hayırlısı olsun... On gün sonra tekrar çağırdı 😔

Kizlar çok kötü bir şey oldu... Denizden çıktık araba yolun kenarındaydi. Karşıdan karşıya geçtik oğlumla kenarda bekliyordum eşim araç yok gekin dediği anda yol kenarlarinda hafif yokuş gibi şeyler oluyor ya oradan kaydik oğlum kafasını ben çenemi kafamı dizlerini vurdum.. dizleirm ayak parmaklarim hep kesildi. Disimdeki kaplama çizildi ağzımın içi kan doldu. O korkuyla oğlumu tutmaya çalışırken karnımı carpttim mi bilmiyorum ama eşim yok karbini carpmadin dedi ama bilmiyorum. Şu an bir kanama vs de yok. Nasıl oldu anlamadım sinirimden ağlıyorum şu an
Canım çok geçmiş olsun, bir şey olmaz allahın izniyle. Bak görmüşsün bebeğini.

Kızlar 4lü taramamın sonucu çıkmış.doktora gidemedim henüz anlayan varsa yorumlayabilir mi

Eklentiler

• 20B559C0-C0DB-44CF-AB01-64AAD0F4B089.webp
    20B559C0-C0DB-44CF-AB01-64AAD0F4B089.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bu mantar için bana fikir verecek biri varmı Allah aşkına:KK43: deli olacağım dr fitil verdi ama geçmiyor cayir cayir yanıyor sürekli kaşınıyor ne zamandır ilişkiden kaçıyorum girmek mümkün değil biber gibi sürekli döküntü oluyor anlamadım ki ben bu işi:KK43:
Canim fitil pek iş görmez krem var ondan kalan günde 3 kez ismi Canesten. Tamamen doğal. İç çamaşırlarını 60 derece yıka ve mümkün oldukça sık değiştir. Oldukça temiz tutmaya çalış kendini. Doğumdan sonra kendisi taman geçer. Bende sen gibiyim. Benim gebelikte başlar dogumaca.

Hamilelik oncesi oldugumda doktorum bi hap vermisti tek sefer iciyosun gecmezse bir hafta sonra bi daha iciyosun ama genelde geciriyor. Tabi hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum doktora bi danış canim. Bi de nemli tutmamaya calis. Vaginal yıkama da yapma asla

Canim fitil pek iş görmez krem var ondan kalan günde 3 kez ismi Canesten. Tamamen doğal. İç çamaşırlarını 60 derece yıka ve mümkün oldukça sık değiştir. Oldukça temiz tutmaya çalış kendini. Doğumdan sonra kendisi taman geçer. Bende sen gibiyim. Benim gebelikte başlar dogumaca.
Teşekkür ederim kızlar vajinal yıkama asla yapmadım zaten şimdiye kadar ama neden böyle oldu bilmiyorum o kremi isteyecem doktordan bakalım birazdan ürolojiye gidicem taş için ne diyecek çok merak ediyorum 🥺

Back
X