2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Merhaba arkadaslar. Benim bir sorum olucak kanama olan arkadaşlara. 15 gün geçti kahverengi şekilde gelmeye başladı dr. Gitmem gerekirmi? Kahverengi tehlikeli biseymi?

Teşekkür ederim kızlar vajinal yıkama asla yapmadım zaten şimdiye kadar ama neden böyle oldu bilmiyorum o kremi isteyecem doktordan bakalım birazdan ürolojiye gidicem taş için ne diyecek çok merak ediyorum 🥺
Senin taşla alakalı değil bence. Senin belirtilerin aynı benim gibi ilk doğumun 2016 di ve ozaman haftalik doktordaydim inan birsey yapilmiyor hamile olduğunuz için. Akintin beyaz olur ve bazen krec gibi olur. Yanarsın kasinirsin kazıkların ağrır bazen kalkmaktan bile bıkarsın ağrı yapar. O dediğim krem agrini kesintinin alacak. İdrar yaparken dahi yanmayacaksin.

Maşallah girmeyeli baya bir cinsiyetler belli olmuş :) ve 3 lu test yapanlarda olmuş. Allah nasip ederse benimde 12 ağustosta inşallah güzel haberlerle birlikte cinsiyetimizide öğreniriz.

Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Et, süt, yumurta, ceviz hicbirini yiyemiyorum. Bu cocuk nasıl büyüyecek ya. Herkes gunde 2 yumurta yiyor haftada bikac kez et yiyor. Benim midem almıyor ya bebegimin gelisimi geri kalır mı
Aynı durumdayız yediğim şeyler zeytin peynir domates salatalık ekmek eti yumurtayı görünce midem bulanıyor

Kızlar muz bebegi büyütüyor diyolar ya bence kesinlikle dogru ben bi ara bol bol muz yiyordum doktora gittigimde 3 gün ileri çıkmıştı sonra bi ara yemedim şükür yine de gününde çıktı. Bu ara yine muz yiyorum bugun yine bikac gun ileri çıktı. Tamam 1 2 gun onemli degil tabi ama bence kesinlikle muz değerli bi besinmis

Kızlar muz bebegi büyütüyor diyolar ya bence kesinlikle dogru ben bi ara bol bol muz yiyordum doktora gittigimde 3 gün ileri çıkmıştı sonra bi ara yemedim şükür yine de gününde çıktı. Bu ara yine muz yiyorum bugun yine bikac gun ileri çıktı. Tamam 1 2 gun onemli degil tabi ama bence kesinlikle muz değerli bi besinmis
Benim temel besin kaynağımdır o bir muz bir seftali 😂😂😂😂

Merhaba kizlar, geçen hafta NIPT testi yaptirdim sonuçlar geldi çok sükür hersey yolunda. Içim rahatladi :) Hepimizin bebeleri sag saglim dogsun ❤️❤️

Pembis Hayaller Pembis Hayaller Geçen hafta ultrasonda görmüstük erkek oldugunu (göstermisti 😄) ama cinsiyetten emin olmak için testin sonuçlarini bekliyordum , ve oglum olucak 💙 Ekleyebilirsin canim 🥰

Ilk sizlerle paylasiyorum, yakinlarimiz heycanla bekliyor iki tarafinda ilk torunu olucak 🧿

Merhaba kizlar, geçen hafta NIPT testi yaptirdim sonuçlar geldi çok sükür hersey yolunda. Içim rahatladi :) Hepimizin bebeleri sag saglim dogsun ❤️❤️

Pembis Hayaller Pembis Hayaller Geçen hafta ultrasonda görmüstük erkek oldugunu (göstermisti 😄) ama cinsiyetten emin olmak için testin sonuçlarini bekliyordum , ve oglum olucak 💙 Ekleyebilirsin canim 🥰

Ilk sizlerle paylasiyorum, yakinlarimiz heycanla bekliyor iki tarafinda ilk torunu olucak 🧿
Hayırlı olsun canım 💚💚💚

Kızlar bu mantar için bana fikir verecek biri varmı Allah aşkına:KK43: deli olacağım dr fitil verdi ama geçmiyor cayir cayir yanıyor sürekli kaşınıyor ne zamandır ilişkiden kaçıyorum girmek mümkün değil biber gibi sürekli döküntü oluyor anlamadım ki ben bu işi:KK43:
Canım ben de Bayadır mantar sıkıntısı çekiyordum hamileliğin başından beri silk haftalar çok ilaç kullanamadım 3 aydan sonra kullanmaya başladım ama zor geçti. Doktor vajinal duş verdi ilaç onu yaptım, sirkeli su yaptım, krem kullandım geçmedi. En son doktor ketoral krem ve fitil verdi çok ilerlerse fitili kullanırsın dedi. Krem baya iyi geldi bana.
Bugün akşamüstü bı burun akintisi bı boğaz ağrısı başladı.Umarim Corona değildir basit bir üşütmedir
Canım bu haftalar bağışıklığımız çok düşüyormuş belki ondandır bol bol vitamin al.

Kızlar çatlakları onlemek için sudocrem kullanan var mi ya da başka ne kullaniyosunuz. Lierac falan bana cok pahali geliyor ve uzun süre yetmeyecek bi ürün gibi

Kızlar çatlakları onlemek için sudocrem kullanan var mi ya da başka ne kullaniyosunuz. Lierac falan bana cok pahali geliyor ve uzun süre yetmeyecek bi ürün gibi
Ilk hamileligimde hep lierac kullandim her yerim yine de catladi cunku hayatimda ilk kez 52den yukari cikmistim hem de 76ya. Yani krem ve yaglardan cok, aldiginiz kilo ve daha once kilo alip verme geçmişiniz onemli. Ben su anda sadece aloe verali bebek yagi kullaniyorum ve cok kilo almamaya dikkat edecegim daha fazla catlamamak icin.

Ben ilk gebeliğimde 57 kg dan 77 ye çıktım 20 kg aldım mustela krem kullandım 1 tane çatlağım olmadı.bu gebeliğimde henüz 1 kg aldım ama yine mustela aldım onu kullanacağım.göbeğim baya çıkmış olmasına rağmen henüz çatlağım olmadı

Sudokrem kurutucu bir krem canim nemlendirici özelliği olan birsey kullanman lazim. Ilk hamileliğimde bebek yagi kullanmistim ama yine de yanlardan catlagim olmus sonradan fark ettim 😁

Selam kızlar..
İki hafta önce ikili test vermiştim doktorum 2 hafta sonra sonuçlar için gel cinsiyetide söylerim demişti.. devlet hastanesine gidiyorum gittiğim hastaneden her tahlil çıktığında mesaj gelirdi ama henüz gelmedi çıkmamış mıdır acaba? Hoş çıksada çıkmasa da gidicem cinsiyeti çok merak ediyorum😍

Back
X