- 20 Ocak 2015
- 9.885
- 14.933
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.081
Ilk prima aldıysan onu kullan ama diğerlerini de dene öyle al ben ,bikac ay prima kullanmıştım oğluma sonra molfix aldim. Sleepy yeni çıkmıştı sitesinden alıyorduk. Ama sonra hep molfix aldim. Şimdi yine prima.baslayabilirim.bilmiyorumKızlar oğluma prime premium care almıştık bez bunda karar vermedim sleppy mi alsam toplu almak mantıklı gelmiyor belki cildine iyi gelmez vs sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
Cok güzel hayrli olsun ben sezeryan olacağım gecelik mi alsamBayıldım tavsiye ederim alacak olanlara gri renk seçtik biraz ağır dursun diye
İsmini görünce insan bir ürperiyor değil miNe oldu ben bugün giremedim. Neden banlandilar kazen buraya gelmezdi hayrdr ins
Ben sleepy 1 ve 2 aldım (42li), miniğim kabul eder de sıkıntı olmaz ise devamını öyle alacağım. Günde 10 tane gitse, doğduğunda 4 5 günlük kullanım için. Her hafya zam geliyor. Geçen hafta 72 TL aldım. Bu hafta 85 olmuş. 1 numara en fazla 20 25 gün kullanılır diyorlar.Kızlar oğluma prime premium care almıştık bez bunda karar vermedim sleppy mi alsam toplu almak mantıklı gelmiyor belki cildine iyi gelmez vs sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
Poff bi süredir o da kimbilir ne kadar gitti hepsi yaa keske böyle olmasaydıKazen vaktini alıyorum ama giden arkadaşlarda tek ayak cezası diyor temelli değil de bir süre sonra gelebilecekler değil mi ya da süreç nasıl işliyor?
Bende dalan roxy sabun tozu alıyordum kizimin kıyafetleri icin. Bunlsr iyi oluyorBebişin kıyafetleri yıkamak için şok marketten duru granül sabun aldım. 1 kg 25 yıkamalık. 100 TL. Başka bir marketten 85 e buldun aldım. Çarşamba günü şokta 70 TL.. Tekrar alacağım
Benim bildiğim süresiz oluyor banlanma. Sanirim özel mesajlarda görmüşlerdirPoff bi süredir o da kimbilir ne kadar gitti hepsi yaa keske böyle olmasaydı
Ya kizlar hep ceza almışlar hesaplar pasiflestirilmis
WhatsApp grubu kurmak istemişler ve malesef sitede böyle şeyler yasak ondan banlandilar ama geçici mi kalıcı mı bilmiyorumNe oldu ben bugün giremedim. Neden banlandilar kazen buraya gelmezdi hayrdr ins
Tansiyonunu takip ediyor musun canım?Benim gibi nefes darlığı çeken varmı hiç nefes alamiyorum kalbimde sürekli bir çarpıntı ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum özellikle son günlerde böyle oldu çok kotuyum
E simdi kuranlar oradan mi devam ediyor ki.WhatsApp grubu kurmak istemişler ve malesef sitede böyle şeyler yasak ondan banlandilar ama geçici mi kalıcı mı bilmiyorum
Bir seferlik affedilsinler ya... Hata hepimiz yapabiliriz
Yeni mi oldu?Benim gibi nefes darlığı çeken varmı hiç nefes alamiyorum kalbimde sürekli bir çarpıntı ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum özellikle son günlerde böyle oldu çok kotuyum
Panik atak olmasın son yaşadıklarına bağlı canım?Benim gibi nefes darlığı çeken varmı hiç nefes alamiyorum kalbimde sürekli bir çarpıntı ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum özellikle son günlerde böyle oldu çok kotuyum
Kesinlikle canım... En fikir alışverişi yaptığımız dönem
Burun tıkanıklığı yaşıyorum bazen canım ama seninki dedikleri gibi panik atak olmasın ??Benim gibi nefes darlığı çeken varmı hiç nefes alamiyorum kalbimde sürekli bir çarpıntı ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum özellikle son günlerde böyle oldu çok kotuyum
Tansiyon arada olcuyorum kontrolume daha var malesefTansiyonunu takip ediyor musun canım?
Ihmal etme kontrolun ne zmn
İnan hiç bilmiyorum ben sadece grup kurmak istediklerini ve ya kurduklarini biliyorumE simdi kuranlar oradan mi devam ediyor ki.
Yeni mi oldu?
Panik atak olmasın son yaşadıklarına bağlı canım?
Panik atak var zaten bende ama onu tetiklendi bugünlerde bilmiyorum dün gece uykuya dalamadim uyuyunca nefes alamayakmisim gibi bir his çok kotuyduBurun tıkanıklığı yaşıyorum bazen canım ama seninki dedikleri gibi panik atak olmasın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?