2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar oğluma prime premium care almıştık bez bunda karar vermedim sleppy mi alsam toplu almak mantıklı gelmiyor belki cildine iyi gelmez vs sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ilk prima aldıysan onu kullan ama diğerlerini de dene öyle al ben ,bikac ay prima kullanmıştım oğluma sonra molfix aldim. Sleepy yeni çıkmıştı sitesinden alıyorduk. Ama sonra hep molfix aldim. Şimdi yine prima.baslayabilirim.bilmiyorum

Kızlar oğluma prime premium care almıştık bez bunda karar vermedim sleppy mi alsam toplu almak mantıklı gelmiyor belki cildine iyi gelmez vs sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ben sleepy 1 ve 2 aldım (42li), miniğim kabul eder de sıkıntı olmaz ise devamını öyle alacağım. Günde 10 tane gitse, doğduğunda 4 5 günlük kullanım için. Her hafya zam geliyor. Geçen hafta 72 TL aldım. Bu hafta 85 olmuş. 1 numara en fazla 20 25 gün kullanılır diyorlar.

Bebişin kıyafetleri yıkamak için şok marketten duru granül sabun aldım. 1 kg 25 yıkamalık. 100 TL. Başka bir marketten 85 e buldun aldım. Çarşamba günü şokta 70 TL.. Tekrar alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20221016_225042_com.instagram.android.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…